Tangriss - Köprü
Re: Tangriss - Köprü
Huzursuzluğum görevinin devamı olarak yeni bir eklenti gelecek sabredin biraz 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yer altıyla bağlantısı var MERANla KLİSSES miydi neydi o işte ama Ben diyem 1 aya kadar sen de 5 aya kadar kurucular desin 30 ŞUBAT a kadar
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- Alcatraz24
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: ^^Bloody Touch^^
Bu tür paylaşımlar ve yorumlar oyunun çekiciliğini artırıyor. Oyun bitmiş çok sıkıcı diyen arkadaşlara oyunun sadece bölge atmak maden kasmak veya kp kasmak olmadığını göstermek için foruma davet etmeliyiz. Bu gidişle İKV adlı kitap ortaya çıkacak bilginize... Gerçi istanbul kıyamet vakti diye bir kitap var okudum. Ama basit yazılmış. Daha bi roman tarzında bir kitap ortaya çıksa fena olmaz hani
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
30 şubat erkenSedaT03 yazdı:Yer altıyla bağlantısı var MERANla KLİSSES miydi neydi o işte ama Ben diyem 1 aya kadar sen de 5 aya kadar kurucular desin 30 ŞUBAT a kadar![]()
![]()
![]()
Nothing
- Kptm1234
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: GazapVeBiz
Güzel bir konu en azından can sıkıntısı gidiyor insanın.
Gelelim düşündüklerime;
1.Bu Saklı Irk Nereden Çıktı ?? Kimin Eseri ?? Görevi Ne??
Cevap(Bence): Bunlar sıradan insanlar erg in etkisindeki ve bir takım büyüler tarafından yapılmış bir ırk (Fare Adamlar Gibi)Görevleri ne diye soracaksanız ->>> Emri veren kişiyi koruyorlar (Tıpkı Kuklacı -Fare Adam Ve İ.Komutanı-Kisless ilişkisi).
2.Gelelim Nereden Çıkarıyorsun Erg i filan diyeceksiniz.>>> (Tekrardan Bence)http://www.istanbuloyun.com/ sitesinde bulunan yazıdan bağladım olayı ( Arz Ve Lodos yazıtı)>>> Erg Her Köşe Başından Fışkırdığında >> Senin İçin Benden Başka Var Oluş Yok.(Yanda da Mor Bir yaratık var o ne diye sormayın :mrgreen: )
3. Kısacası Erg Zararlı Bir şey :mrgreen: Buradan da mesajımı vermiş olayım
Haydi Kolay Gele :mrgreen: ( Okuyanın Gözüne Sağlık
)
Gelelim düşündüklerime;
1.Bu Saklı Irk Nereden Çıktı ?? Kimin Eseri ?? Görevi Ne??
Cevap(Bence): Bunlar sıradan insanlar erg in etkisindeki ve bir takım büyüler tarafından yapılmış bir ırk (Fare Adamlar Gibi)Görevleri ne diye soracaksanız ->>> Emri veren kişiyi koruyorlar (Tıpkı Kuklacı -Fare Adam Ve İ.Komutanı-Kisless ilişkisi).
2.Gelelim Nereden Çıkarıyorsun Erg i filan diyeceksiniz.>>> (Tekrardan Bence)http://www.istanbuloyun.com/ sitesinde bulunan yazıdan bağladım olayı ( Arz Ve Lodos yazıtı)>>> Erg Her Köşe Başından Fışkırdığında >> Senin İçin Benden Başka Var Oluş Yok.(Yanda da Mor Bir yaratık var o ne diye sormayın :mrgreen: )
3. Kısacası Erg Zararlı Bir şey :mrgreen: Buradan da mesajımı vermiş olayım
Kalfa Eminönü
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Her şeyin fazlası zarar demişler, ancak erg olmasaydı büyü de olmazdı 
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü