MARAŞAL RÜTBESİ
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: MARAŞAL RÜTBESİ
Yahu siz olayı anlamadınız sanırım iki seçenek var Ya savaşarak kasacaksın, Yada NAYLON yaparak kasacaksın.Yine naylon uğraştırıyor cik bik diye ötecekler gitsin bir kaç gün savaşarak kasmayı denesin.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
mobilsorun yazdı:Yahu siz olayı anlamadınız sanırım iki seçenek var Ya savaşarak kasacaksın, Yada NAYLON yaparak kasacaksın.Yine naylon uğraştırıyor cik bik diye ötecekler gitsin bir kaç gün savaşarak kasmayı denesin.
100bın Savsarak kastım TILSIm IISaMeDSeDiRII Sıkıyorsa kas :=) yaws yaws kac ayda veya senede kasacan gör bakalım oyndakı gözlukler 100bın ortalama e ne guzel sen 1 senede 100bn kastın 1 sene sonra baktın yenı gözler geldı hoppa dersın :=)
yanı naylon Sıkıcı ıtıcı Olsada en ıyısı bu..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Bu kadar gerginlik yeter size bi anımı anlatayım biraz sakinleşsin ortam.
Biz bir arkadaşa malum kp kasıyoruz. Sarı yazıyla etkinlik zamanı diye bir yazı geçti biz tabi kasmaya devam ediyoruz. Arayan bulur etkinliği. Malumunuz Etkinlik adlı karakter ilk alışveriş açan kişiye bi maden veriyor. Bir baktık yanı başımızda bitiverdi. Hemen alışveriş açtım kabul etmedi. Siz burdaydınız dedi olmaz dedi. Tamam dedim o karakterden çıktım 15 sn sonra diğer karakterle girdim yine olmaz dedi. Üstüne bi de anons kanalından ne dese beğenirsiniz.
"Orada Etik olmayan şekilde klan parası kazanımı yaptığınız için kabul etmiyorum" buyrun burdan yakın :shock:
Sonrasında başka biryere ışınlanarak etkinliğe devam etti. Yaptığı şey bana göre yanlıştı. Sonuçta herhangi bi yerde olabilidik bize denk geldi ödülü vermesi gerekirdi. Vereceği de en fazla 1 menekşe veya 1 ganodermaydı.
Biz bir arkadaşa malum kp kasıyoruz. Sarı yazıyla etkinlik zamanı diye bir yazı geçti biz tabi kasmaya devam ediyoruz. Arayan bulur etkinliği. Malumunuz Etkinlik adlı karakter ilk alışveriş açan kişiye bi maden veriyor. Bir baktık yanı başımızda bitiverdi. Hemen alışveriş açtım kabul etmedi. Siz burdaydınız dedi olmaz dedi. Tamam dedim o karakterden çıktım 15 sn sonra diğer karakterle girdim yine olmaz dedi. Üstüne bi de anons kanalından ne dese beğenirsiniz.
"Orada Etik olmayan şekilde klan parası kazanımı yaptığınız için kabul etmiyorum" buyrun burdan yakın :shock:
Sonrasında başka biryere ışınlanarak etkinliğe devam etti. Yaptığı şey bana göre yanlıştı. Sonuçta herhangi bi yerde olabilidik bize denk geldi ödülü vermesi gerekirdi. Vereceği de en fazla 1 menekşe veya 1 ganodermaydı.
Bir Etkinlik görevlisi '' Orada Etik olmayan şekilde klan parası kazanımı yaptığınız için kabul etmiyorum '' şu cümleyi diyorsa ben o işin peşini bırakmazdım. Nerden biliyormuş arkadaş sizin etik olmayan şeyler yaptığınızı ? Belki sen vuruyorsun o anda adamın interneti kopuyor. Bunun anti-tezini hiç bir zaman bana sunamaz. Etik olmayan şeyler yatakta olur deyip uzaklaşsaydın ordan .bordo yazdı:Bu kadar gerginlik yeter size bi anımı anlatayım biraz sakinleşsin ortam.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]