Bizi yemeye çalışıyor çaktırma sen.LEPRECHAUN yazdı:çamur at izikalsın.Adam gir çık yaparak sürekli ayı salmıs gayet basit
1 ayıdan 5 kantma ?
Re: 1 ayıdan 5 kantma ?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Olur öyle, takılma sen ona fazla.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Orda bir savaşcının 5 ayı cıkarma olayı yok orda ustaca bir göz aldatmacası var. Buda bir hile değildir oyunun akışısı ile ilgilidir bunu öğrenmek için ikvnin en ince uç noktalarını bilmeniz gerekir.qaddar yazdı:yhaw siz şakamısınızmahsusmu yapıyonuz :|
ben diyom 1 adam 5 tane ayı ckardı gzümün onunde siz ne diyonuz![]()
![]()
Bu kural olmasa siz n...h keserdiniz gaffarı.
Gir cıkta da yapılablir ama görüntü sadece göz aldatmacası var yani bilinen bir olayının karşıdakine değişik algılatma teorisi var.
Her sihirbaz 100 tane tavsanı sapkasına koyuyormu zannedenlerdemisiniz.
Bu ben degilsem bunu yapan kim onu bulmak lazım.
A R Z L O D O S
Bu konuda sana hak vereblirim sadece ben vereblirim digerlerini bilemem bir savaşcı var 5 ayı çıkarma olayı yanlış öncelikle ordakis avaşcınında ayı çıkarma gibi bir algısı yok. Sana o algıyı vermek için çok iyi takip etmen lazımdın.qaddar yazdı:ne denmek istedimi anladıysan teffaruata ne gerek var :?
Bir oyuncu var ama 5 ayı var algısıda doğrudur ama bir savaşcı var 5 ayı algısı hatalıdır.
Gir cıkta 5 ayıda göükmez hem. en son ayı gözükür ve asit sayısı 5 tanede olablir.
Yani haklısın bir savaşcı var 5 ayı çıkarmıyor. ama 5 asit alıyorsun ama ayıyı salan o savaşcı kesinlikle degil
A R Z L O D O S
beyin.dll yazanlara kafanı takma onlar teşkilatın ayı savaşlarını belkide ilk defa duymuşlardır.OrdeaL yazdı:Şimdi 1 adam 5 ayı çıkardı diyorsun, başlıkta 1 ayıdan 5 kanatma.qaddar yazdı:yhaw siz şakamısınızmahsusmu yapıyonuz :|
ben diyom 1 adam 5 tane ayı ckardı gzümün onunde siz ne diyonuz![]()
![]()
Beyin.dll not found.
ondan yanlış algılama olablir.
Yazan arkadaşda bakış açısından doğru tahmin etmiş ama ayı algılmasında hatası var. Yakında ayı savaşları merana gelirse onlarda algılarlar Teşklatın lodos sancagını basan ayılardan bir haber olmadıklarından.
Tanımın doğru 1 ayıdan 5 asit algısı doğru bir savaşcıdan 5 ayı algısı hatalı.
A R Z L O D O S
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

musallat123 yazdı:Allah ıslah etsin.![]()
![]()
İBRETLİK CEVAPX5
bunun "ibretlik" üzerine bir sıkıntısı var heralde her konuya aynı şeyi yazıyor :|muhammet1361 yazdı:musallat123 yazdı:Allah ıslah etsin.![]()
![]()
İBRETLİK CEVAPX5
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

cevaplar ibretlikse ben ne yapim hem seni niye geriyor bu durum ibretliğe gerilen jojukresp0nse yazdı:bunun "ibretlik" üzerine bir sıkıntısı var heralde her konuya aynı şeyi yazıyor :|muhammet1361 yazdı:musallat123 yazdı:Allah ıslah etsin.![]()
![]()
İBRETLİK CEVAPX5
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
kardeş adamlar ayısını salıp gimiş :roll:qaddar yazdı:ama 1 tane savaşcı var bay cok zeki
Thepriestxdadas
Thexgamexover
Birkolakoy
Thexgamexover
Birkolakoy