17 Ağustos depreminde yaşamını yitiren tüm yurttaşlarımıza Allah' tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilerim.
Umarım bu tür felaketlerin tekrarı yaşanmaz.
Kara Bir Gün - 17 Ağustos
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Kara Bir Gün - 17 Ağustos
CHIVALROUS
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Allah gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
Allah ölenlerimize rahmet , kalanlarımıza sabıt ve sıhhat eylesin.
- SuRuP
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Allah yakınlarına sabır versin birdaha böyle üzücü doğa olayları olmamasını umuyoruz.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir Dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. Bu savaş bir başladımı, Artık hiç bitmez!...
ŞuRuPP
Yağmur
ŞuRuPP
Yağmur
- SAHveMAT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Winter Is Coming
Rabbim Ölenlerin Mekanını Cennet Eylessin, Geride Kalanların Başları Sağolsun.

SEMRUK
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
17 Ağustos 1999'da ben 4 yaşındaydım. 4 Yaşında olmama rağmen, yaşadıklarımı an ve an hatırlıyorum.
4 Ağustosta ufak bir gece konduda yaşıyorduk. Abim ve ben aynı odada yatıyor, arada annemlerin yanına gidiyordum.
O gün tam bir felaket senaryosu vardı. Babam Aniden yataktan fırlamış, Beni ve abimi aldıktan sonra Annemle beraber hemen dışarı çıkarmıştı bizi. Dışarı çıktık evet. Etrafımızda birçok kişi, birçok tanıdığım, birçok çocukluk arkadaşım yoktu. Onları göremiyordum. Çocukluk aklımla, daha deprem ne onu bilmezken, 17 Ağustos benim aklımı,zihnimi geliştirdi. Ağlamaya çalışıyordum, bir yandan Annemleri gördükçe ağlayamıyordum. Çocukluk aklım olmasına rağmen onlarında tek tesellisi bizim yanlarında olmamızdı. Etrafımızda neredeyse hiç bir ev kalmamıştı. Biz şanslıydık, Evimiz olmasada en azından Elini tutabileceğim bir Anne, bir babamız vardı. Arkadaşlarım şanssızdı. Çocuk yaşlarda hayatını kaybedip, Aileleriyle beraber MEZAR taşları bile olmadan toprağa gömüldüler. Anlayamıyordum, çocukluk aklımla daha fazla anlam veremiyordum. Babam'ın gözyaşlarımı silmesi, elimden tutup enkaz yerinden uzaklaştırması...17 Ağustos'u Yaşamayan bilemez. 17 Ağustos asla unutulmaz...Yazılarda silinebilir, Zihinlerde silinemez...
4 Ağustosta ufak bir gece konduda yaşıyorduk. Abim ve ben aynı odada yatıyor, arada annemlerin yanına gidiyordum.
O gün tam bir felaket senaryosu vardı. Babam Aniden yataktan fırlamış, Beni ve abimi aldıktan sonra Annemle beraber hemen dışarı çıkarmıştı bizi. Dışarı çıktık evet. Etrafımızda birçok kişi, birçok tanıdığım, birçok çocukluk arkadaşım yoktu. Onları göremiyordum. Çocukluk aklımla, daha deprem ne onu bilmezken, 17 Ağustos benim aklımı,zihnimi geliştirdi. Ağlamaya çalışıyordum, bir yandan Annemleri gördükçe ağlayamıyordum. Çocukluk aklım olmasına rağmen onlarında tek tesellisi bizim yanlarında olmamızdı. Etrafımızda neredeyse hiç bir ev kalmamıştı. Biz şanslıydık, Evimiz olmasada en azından Elini tutabileceğim bir Anne, bir babamız vardı. Arkadaşlarım şanssızdı. Çocuk yaşlarda hayatını kaybedip, Aileleriyle beraber MEZAR taşları bile olmadan toprağa gömüldüler. Anlayamıyordum, çocukluk aklımla daha fazla anlam veremiyordum. Babam'ın gözyaşlarımı silmesi, elimden tutup enkaz yerinden uzaklaştırması...17 Ağustos'u Yaşamayan bilemez. 17 Ağustos asla unutulmaz...Yazılarda silinebilir, Zihinlerde silinemez...
o felaketi yaşayan biri olarak allaha şükür ailemden ve yakın çevremden ölen olmadı.adapazarında olan sadece deprem değildi.susuzluk açlık hastalık vardı.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Rabbim kalanlara sağlık ve sabır versin, ölenlere rahmet etsin. Çok acı günlerden geçtik millet olarak, Allah'ım bir daha böyle kara günler yaşatmasın.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun