Bir Serüvenin Sonuna Geldik
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
Re: Bir Serüvenin Sonuna Geldik
kafa 1 milyon herhalde kaç defa dicem içip içip gelmeyin şu foruma xD

- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
görrğz sn meranı bırakmassın=)))MORDuMan yazdı:yok artık meran devri kapandı 1 hafta takılcam öyle sonra teşkilata gidicez gene
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
nereye len ben kimle tartışıp barışcam yak gel bildiğin ne varsaMORDuMan yazdı:arkadaşlar yaklaşık 2 yıllık meran macerasının sonuna gelmiş bulunmakdayım iyi kötü hüzünlü sevinçli eğlenceli dramlı günler geçirdik belki yarısı tarışmakla laf atmakla sövüşmekle geçdi ama olsun eğlendik oyuna kendini kapdırmış bir kaç kişi olmasa herşeyi sanal sanıp reel hayatdan kopmasa meran daha eğlenceli olurdu...
bir kaç arkadaş başka bir sunuca taşınıyoruz xD teşkilata gelen olurmu bilmem ama orda beni Morduman nickinde bulabilirsinz her türlü elimden geldiğince yardımda bulunurum
son olarak kimin üstünde hakkım varsa helal olsun bnm üstümde hakkı olanlarda helal etsin tek isteğim budur hepinize bol şans dilerim reel hayatı boşlamayın xD
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
alıntı yaptığınızda kaynak belirtin bu şarkı"Funda Arar-YaK gel"=)Strongxsifa yazdı:nereye len ben kimle tartışıp barışcam yak gel bildiğin ne varsaMORDuMan yazdı:arkadaşlar yaklaşık 2 yıllık meran macerasının sonuna gelmiş bulunmakdayım iyi kötü hüzünlü sevinçli eğlenceli dramlı günler geçirdik belki yarısı tarışmakla laf atmakla sövüşmekle geçdi ama olsun eğlendik oyuna kendini kapdırmış bir kaç kişi olmasa herşeyi sanal sanıp reel hayatdan kopmasa meran daha eğlenceli olurdu...
bir kaç arkadaş başka bir sunuca taşınıyoruz xD teşkilata gelen olurmu bilmem ama orda beni Morduman nickinde bulabilirsinz her türlü elimden geldiğince yardımda bulunurum
son olarak kimin üstünde hakkım varsa helal olsun bnm üstümde hakkı olanlarda helal etsin tek isteğim budur hepinize bol şans dilerim reel hayatı boşlamayın xD
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
sağol anıl ama meranın iyice suyunu çıkardılar kabaca söylemek istemedik suyu anlamışsınızdır umarım xD
başladık artık teşkilatda ban yediğim için şuan merandayım haftaya cumartesi teşkilata temelli olarak gidiceğim forumda gene meranda takılırım ama ağırlık teşkilat
başladık artık teşkilatda ban yediğim için şuan merandayım haftaya cumartesi teşkilata temelli olarak gidiceğim forumda gene meranda takılırım ama ağırlık teşkilat

-
- Kadim Hidra Avcısı
Yolun açık olsn krdşm daha yeni farkettm konuyu 
bende diyorum can niye meydan bana kaldı demedi diye merak ettim bişi oldu sandım korkdum xD

-
- Kadim Hidra Avcısı
Meydan bana kaldı die hayatta bişe demem ben
öle bi cümleye gerek duymuorm 
eyvallah kardeşim almak istediğim cvp buydu delikanlı harbi adamsın (=