/Electron /Letsdance (Kuklacı)
Oyunun en zengini kim ?
-
Electronn
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Oyunun en zengini kim ?
Oyunun en zengini kim acaba ve nasıl para yapmış resim atsın paylşasın bizde para yapalım
paylaşalım paraları mezara götürecek değil ya
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Oyunun en zengini kim ?
Benim bildiğim kadarıyla en zengini 'PHxUFUQ' (Oyun İsmi: KeLoĞLaN)Electronn yazdı:Oyunun en zengini kim acaba ve nasıl para yapmış resim atsın paylşasın bizde para yapalımpaylaşalım paraları mezara götürecek değil ya
![]()
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Kuklacıda kuklacınprensi diye birisi vardı yaklaşık tum saf madenlerden 1000 e yakın vardı adamda
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
Yok bea ben değilimdir benden daha zenginleri var...mobilsorun yazdı:Benim bildiğim kadarıyla en zengini 'PHxUFUQ' (Oyun İsmi: KeLoĞLaN)Electronn yazdı:Oyunun en zengini kim acaba ve nasıl para yapmış resim atsın paylşasın bizde para yapalımpaylaşalım paraları mezara götürecek değil ya
![]()
Araştırmaya değer
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- melihbey
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Nefer Team
Electronn yazdı:Oyunun en zengini kim acaba ve nasıl para yapmış resim atsın paylşasın bizde para yapalımpaylaşalım paraları mezara götürecek değil ya
![]()
Kuklacı sunucusunda yenisin galiba Kuklacınınprensi diye bir arkadaş var elindeki elmas kalsedon ametistleri tane 1binden satsa 100m para yapabilcek kadar çöp madeni Bunun yarısı kadarda saf madeni vardı forumda fotoğrafları olması lazım ama bulamadım
Tron
Mage
-
Electronn
- İskele Babası

- Lonca: Yok
eski oyunculardan 39 level den kalmayım ben ara vermiştim yine başladım merak ettim ilk baştan beride kuklacı daydım eskiden kuklacı bi başkaydı bemelihbey yazdı:Electronn yazdı:Oyunun en zengini kim acaba ve nasıl para yapmış resim atsın paylşasın bizde para yapalımpaylaşalım paraları mezara götürecek değil ya
![]()
Kuklacı sunucusunda yenisin galiba Kuklacınınprensi diye bir arkadaş var elindeki elmas kalsedon ametistleri tane 1binden satsa 100m para yapabilcek kadar çöp madeni Bunun yarısı kadarda saf madeni vardı forumda fotoğrafları olması lazım ama bulamadım![]()
![]()
-
onurbabaxd
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
Valla kim ne kadar zengin bilmem ama ürettiğim tılsimlardan yola çıkarsam. Son 1. 5 ayda 7 adet tılsım bastım 5 i savaşçılar 3u büyüme basılan atılımlar 3. kademe:)
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Lotus
vay ciğerim vay meranda ne zenginler varmış mışonurbabaxd yazdı:Valla kim ne kadar zengin bilmem ama ürettiğim tılsimlardan yola çıkarsam. Son 1. 5 ayda 7 adet tılsım bastım 5 i savaşçılar 3u büyüme basılan atılımlar 3. kademe:)
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Oyunun materyal yönünden en zenginini asla bilemezsiniz. Ne gizli cevherler var çoğu forumu kullanmıyor.
Lakin bana göre en zengini; bunun bir oyun olduğunu unutmadan çevresiyle en çok keyif alan kişidir.
Lakin bana göre en zengini; bunun bir oyun olduğunu unutmadan çevresiyle en çok keyif alan kişidir.
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Lotus
+1bordo yazdı:Oyunun materyal yönünden en zenginini asla bilemezsiniz. Ne gizli cevherler var çoğu forumu kullanmıyor.