ilgilenirmıısnız artık
- CccYasinccC
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: H İ C R E T
ilgilenirmıısnız artık
Bundan 2 hafta önce karakterım soyuldu tılsımları kurtardık. karakterı soyan kısı carın üstündekı herseyı yere atmıs e bıktım artık destege msj atmaktan rica edıorm yardım edın.
- CccYasinccC
- Sahaf Yardımcısı

Re: ilgilenirmıısnız artık
Bu forumu görüntüleyenler: CaptainATX, CccYasinccC, Electronn, melihbey, Refresh, SkyBlue, Zifan ve 8 misafir
TESEKKUR EDERIM ILGILENDIGINIZ IICIN..
TESEKKUR EDERIM ILGILENDIGINIZ IICIN..
Selam,
Silinen eşyalarınızla ilgili destek sayfasından Eşya İade Başvurusu birimine başvurduysanız, lütfen tarafınıza gelecek cevabı bekleyiniz. İade biriminde yoğunluk arttığından dolayı, bölümdeki incelemelere ağırlık verilmiştir ve en kısa sürede destek talepleri bulunan oyuncularımıza geri dönüş sağlanacaktır.
Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
Silinen eşyalarınızla ilgili destek sayfasından Eşya İade Başvurusu birimine başvurduysanız, lütfen tarafınıza gelecek cevabı bekleyiniz. İade biriminde yoğunluk arttığından dolayı, bölümdeki incelemelere ağırlık verilmiştir ve en kısa sürede destek talepleri bulunan oyuncularımıza geri dönüş sağlanacaktır.
Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
- CccYasinccC
- Sahaf Yardımcısı

efendım 2 haftadır beklıorm süreklı sureklı sabır edıoruz ama cevap felan qeldıgı yok.
Bayram vesilesiyle işlem süreçlerinde uzamalar yaşandı maalesef. Lakin belirttiğim gibi ilgili birime ağırlık verildi ve bildirimlere geri dönüşler yapılmaya devam edilmektedir. Beklemede kalmanızı rica ederim.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- CccYasinccC
- Sahaf Yardımcısı

Peki Gecmıs Bayramınızı Kutluorm ozman bende.