Oyunumuz gün geçtikçe oyuncu kaybediyor bunu önlemeleri lazım tılsımlar her şeyi bitirdi zaten adam bi tılsıma 500 m diyor
Oyunun piyasasını boş yere yükseltiyolar tılsımları herkez aynı paraya 2 m 3 m satsa gözünüz doysun oyundaki tüm eşyalar ucuzlasa oyun biraz daha canlanır en pahalı item 10 m olsa böyle fiyatlar olsa oyunda para sıkıntısı çekmez kimse ama böyle bişi oldugu yok ..
/Electron/Letsdance /kuklacı)
Ve farkındaysanız forumda en fazla 20 30 kişi ilgilenmeye başladı ve bunların 10 tanesi cevapalar yazıyor o 500 m e tılsım vb satanlar oyunda kimse kalmadıgında bedavaya versenizde birşey değişmez..
Oyun hakkında
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Oyun hakkında
Kardeşim oyunun sisteminde o tılsım eşyalarının zor düşme gibi bir olasılığı var.Dediğin fiyatlara satılacaksa insanlar bunu üretmek için niye günlerce uğraşıyor.Electronn yazdı:Oyunumuz gün geçtikçe oyuncu kaybediyor bunu önlemeleri lazım tılsımlar her şeyi bitirdi zaten adam bi tılsıma 500 m diyor
Oyunun piyasasını boş yere yükseltiyolar tılsımları herkez aynı paraya 2 m 3 m satsa gözünüz doysun oyundaki tüm eşyalar ucuzlasa oyun biraz daha canlanır en pahalı item 10 m olsa böyle fiyatlar olsa oyunda para sıkıntısı çekmez kimse ama böyle bişi oldugu yok ..
Ve farkındaysanız forumda en fazla 20 30 kişi ilgilenmeye başladı ve bunların 10 tanesi cevapalar yazıyor o 500 m e tılsım vb satanlar oyunda kimse kalmadıgında bedavaya versenizde birşey değişmez..
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
Electronn
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Kardeşim bunun piyasası 10m olsada ugrascaklar 5m olsada benim anlatmak istediğim niye böyle uçuk rakamlarla uğraşıyolarmobilsorun yazdı:Kardeşim oyunun sisteminde o tılsım eşyalarının zor düşme gibi bir olasılığı var.Dediğin fiyatlara satılacaksa insanlar bunu üretmek için niye günlerce uğraşıyor.Electronn yazdı:Oyunumuz gün geçtikçe oyuncu kaybediyor bunu önlemeleri lazım tılsımlar her şeyi bitirdi zaten adam bi tılsıma 500 m diyor
-
EmoReis
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
O kadar Basit Olması bence Mantıksız Zor olcakki ugrascan Oyun daha Zevk li halle geliyor Üretenler Nasıl üretiyor ? Ben 3 tane y2 1 Tane M1 Üretim Savaşcı tılsımlarını Saymıyorum Daha Hepsını Xenotım kasarak Ve Maden Cekerek Üretim Bence Az Ugrasıldımı Zor deye Birşey yoktur Kardeş...
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
-
Electronn
- İskele Babası

kardeşim oyunu bırakanlar neden bıraktı sanıyosun uğraşmaktan adamlar eski sohbeti kalabalıgı bulamıyolar oyunda kimse kalmayınca madenlerın hepsı senın olsa nolcak istersen GM ol boş boş gezersin
/Electron /Letsdance
/Electron /Letsdance
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İKV ' De para kazanmak isteyen akçe satıyor. . :mrgreen:
Çarda olabilir ^^
Çarda olabilir ^^
-
Electronn
- İskele Babası

Kim ne #@!? satarsa satsın işin suyu çıktı
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Piyasa öyle ya da böyle yükselir.
Mesela sizin dediğiniz gibi 2m'e Yıldırım 2, Meteorit 1 tılsımı satsalar.
Millet bu tılsımları üretmek yerine satın alır.
Kısa zamanda piyasada Satılık Tılsım kalmaz.
Yine piyasa yükselir.
Üretim için gereken materyaller ucuz olsa yine bu materyalleri düşürmek yerine satın almayı tercih ederler.
Üstüne üstlük birde reçeteler var.
Kısacası kolaya kaçmamak gerekiyor.
Az laf, çok iş. :roll:
Mesela sizin dediğiniz gibi 2m'e Yıldırım 2, Meteorit 1 tılsımı satsalar.
Millet bu tılsımları üretmek yerine satın alır.
Kısa zamanda piyasada Satılık Tılsım kalmaz.
Yine piyasa yükselir.
Üretim için gereken materyaller ucuz olsa yine bu materyalleri düşürmek yerine satın almayı tercih ederler.
Üstüne üstlük birde reçeteler var.
Kısacası kolaya kaçmamak gerekiyor.
Az laf, çok iş. :roll:
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
Electronn
- İskele Babası