IxMehmetcikxI yazdı:Adam olsanız 10 kere pm atardım herhalde değil mi? Sabrımı taşırma benim cevap verme yazdıklarıma,şimdi 2 le oyunda pm at .
Siz ne atarlı ergenlersiniz la
bla bla bla bla bla
IxMehmetcikxI yazdı:Adam olsanız 10 kere pm atardım herhalde değil mi? Sabrımı taşırma benim cevap verme yazdıklarıma,şimdi 2 le oyunda pm at .
Sagır duymaz uydururmuş, at kafası anlama zorun mu var senin sanki ben söledim onları hırtVoYaGE yazdı:IxMehmetcikxI yazdı:Adam olsanız 10 kere pm atardım herhalde değil mi? Sabrımı taşırma benim cevap verme yazdıklarıma,şimdi 2 le oyunda pm at .
Siz ne atarlı ergenlersiniz la) İzmirden 2 arkadaş bekliyorum onlar olmadan atmayız.
bla bla bla bla bla
konu kilitletmek için boş boş konuşan ilk sen değilsin boşa yorma kafanı kaç aydır bölgeye kaç defa yazdığımı bir ben bilirim lodos klanına giripte baktım bu adamlara karşı gelecek yokmu diye yazanları çok gördüm o zamanda ötmüyordunuz fotoları koyup rezil olunca mı ötmeye başladın kafası kesilmiş horoz gibi öt bakalım icraat hala sıfır koçum benim ama üzülme sen ilk değilsin boş konuşup icraat gösteremiyecek ...IxMehmetcikxI yazdı:Sagır duymaz uydururmuş, at kafası anlama zorun mu var senin sanki ben söledim onları hırtVoYaGE yazdı:IxMehmetcikxI yazdı:Adam olsanız 10 kere pm atardım herhalde değil mi? Sabrımı taşırma benim cevap verme yazdıklarıma,şimdi 2 le oyunda pm at .
Siz ne atarlı ergenlersiniz la) İzmirden 2 arkadaş bekliyorum onlar olmadan atmayız.
bla bla bla bla bla
yönetici yokmu şu konuyu kitlesin çoluk çocukla uğraşıyoz burda da.@
VoYaGE yazdı:konu kilitletmek için boş boş konuşan ilk sen değilsin boşa yorma kafanı kaç aydır bölgeye kaç defa yazdığımı bir ben bilirim lodos klanına giripte baktım bu adamlara karşı gelecek yokmu diye yazanları çok gördüm o zamanda ötmüyordunuz fotoları koyup rezil olunca mı ötmeye başladın kafası kesilmiş horoz gibi öt bakalım icraat hala sıfır koçum benim ama üzülme sen ilk değilsin boş konuşup icraat gösteremiyecek ...IxMehmetcikxI yazdı:Sagır duymaz uydururmuş, at kafası anlama zorun mu var senin sanki ben söledim onları hırtVoYaGE yazdı:IxMehmetcikxI yazdı:Adam olsanız 10 kere pm atardım herhalde değil mi? Sabrımı taşırma benim cevap verme yazdıklarıma,şimdi 2 le oyunda pm at .
bla bla bla bla bla
VoYaGE yazdı:VoYaGE yazdı:konu kilitletmek için boş boş konuşan ilk sen değilsin boşa yorma kafanı kaç aydır bölgeye kaç defa yazdığımı bir ben bilirim lodos klanına giripte baktım bu adamlara karşı gelecek yokmu diye yazanları çok gördüm o zamanda ötmüyordunuz fotoları koyup rezil olunca mı ötmeye başladın kafası kesilmiş horoz gibi öt bakalım icraat hala sıfır koçum benim ama üzülme sen ilk değilsin boş konuşup icraat gösteremiyecek ...IxMehmetcikxI yazdı:Sagır duymaz uydururmuş, at kafası anlama zorun mu var senin sanki ben söledim onları hırtVoYaGE yazdı:IxMehmetcikxI yazdı:Adam olsanız 10 kere pm atardım herhalde değil mi? Sabrımı taşırma benim cevap verme yazdıklarıma,şimdi 2 le oyunda pm at .
bla bla bla bla bla
Biliyorum sen yine bana cevap verme peşine düşeceksin ama sana diyorum son cevabımdı boş boş konuşmaya devam edebilirsin hadi koçum benim varsa yüreğin kpeme bekleriz.