Sarraf ve madan şans arttırıcılar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Bizifarklı Clan

Sarraf ve madan şans arttırıcılar

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

Aylık sarraf ve maden şans arttırıcım var benim bildiğim şans arttırıcı olunca çift çanta düşüyordu şans arttırıcıları aldığımdan beri tek çanta düşüyor.desteğe yazdım ilgilenen yok siz aynı hatayı yapmayın şans arttırıcılara boşuna para vermeyin
WiLDCaT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Sarraf ve madan şans arttırıcılar

Mesaj gönderen WiLDCaT »

dafnehazal35 yazdı: Aylık sarraf ve maden şans arttırıcım var benim bildiğim şans arttırıcı olunca çift çanta düşüyordu şans arttırıcıları aldığımdan beri tek çanta düşüyor.desteğe yazdım ilgilenen yok siz aynı hatayı yapmayın şans arttırıcılara boşuna para vermeyin
Kardeşim Migrat, Sığınak Ve Çemberlitaş Yağma Arttırıcılar Bir İşe Yaramıyor.Ancak Madenci, Sarraf Ve Lokman Şans Arttırıcıları Kesinlikle Çok İşe Yarıyor.Çok Ekmeğini Yedim O Arttırıcıların.Bence Şanssızlıktan Düşmüyordur Sana.
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

Loncada Ve carda Olurs 3 canta veya 2 canta Sade Car da veya Loncada Olursa 2 canta veya 1 canta düşüyor.Olasılık Yüzde 60 Şansına Baglı Defne :)
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Eger loncanda Sarraf Şans artıcı varsa sadece 1 çanta yüzde 60 ihtamallede 2 çanta çıkıyor Özel olarakda alırsan kendine Herzaman 2 çanta yüzde 20 ihtimallede 3 çanta çıkıyor bence
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

dafnehazal35 yazdı: Aylık sarraf ve maden şans arttırıcım var benim bildiğim şans arttırıcı olunca çift çanta düşüyordu şans arttırıcıları aldığımdan beri tek çanta düşüyor.desteğe yazdım ilgilenen yok siz aynı hatayı yapmayın şans arttırıcılara boşuna para vermeyin

Dükkan bolumunden aldıgın ürünlerin bir resmi cekip gönderirsen doğru sans artırıcı kullandıgı kanısına varacagız gibi genellikle maden sans artıcı ile saffaflar karıştırılıor bir resim cekip foruma koyarsan haklılığını herkes görecek ve ayrıca +5 yetenek olan carınında bir resmini cekersen bir hatanın oldugu kesinlik kazanacak gibi genellikle yanlış şans atırıcı alıp tek torba çıkıyor dyenler cogunlukta oldugu için senin için yazmadım genellemede boyle bir hata oluyor resim ile kanıtlamış olursun bence.

Ürünlerimin altında göüzükür.

Hesabına şanş artıcı alırsan 2 torba ve bir torba cıkar devamlı tek torba çıkması hatadır.
Hem lonca hem kendi hesabına alırsan 3 ve 2 torba cıkar tek torba çıkma olasılıgı çok düşük ama genede çıkan var diyen oldugu için bana denk gelmedi tek torba.

Resim cek yayınlarsan hersey daha güzel olacak.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

Şans artırıcımı oda ne ,yalan dolan :::))))))))
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

EmoReis yazdı:Loncada Ve carda Olurs 3 canta veya 2 canta Sade Car da veya Loncada Olursa 2 canta veya 1 canta düşüyor.Olasılık Yüzde 60 Şansına Baglı Defne :)
Hay benim şu şanssızlığıma ne yapsam acaba kurşunmu döktürsem muskamı yaptırsam yoksa üfürükçü bi hocayamı üflettirsem ;) işin tuhafı oyuna yeni bölge yada eklentiler gelince bir gece önceden şansım süper oluyor düşmeyen item çıkmayan maden kalmıyor kim üflüyorsa artık :D
emo gece gece güldürdün beni ya neyse yeni gelecek yenilikleri bekleyelim hiç olmazsa o zaman şansım dönüyor sus konuşma eleştirme üflemesi olsada güzel yani :)
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ARZLODOS yazdı:

Dükkan bolumunden aldıgın ürünlerin bir resmi cekip gönderirsen doğru sans artırıcı kullandıgı kanısına varacagız gibi genellikle maden sans artıcı ile saffaflar karıştırılıor bir resim cekip foruma koyarsan haklılığını herkes görecek ve ayrıca +5 yetenek olan carınında bir resmini cekersen bir hatanın oldugu kesinlik kazanacak gibi genellikle yanlış şans atırıcı alıp tek torba çıkıyor dyenler cogunlukta oldugu için senin için yazmadım genellemede boyle bir hata oluyor resim ile kanıtlamış olursun bence.

Ürünlerimin altında göüzükür.

Hesabına şanş artıcı alırsan 2 torba ve bir torba cıkar devamlı tek torba çıkması hatadır.
Hem lonca hem kendi hesabına alırsan 3 ve 2 torba cıkar tek torba çıkma olasılıgı çok düşük ama genede çıkan var diyen oldugu için bana denk gelmedi tek torba.

Resim cek yayınlarsan hersey daha güzel olacak.
Yazılarımı güzel takip etmişsin cnm teşekkür ederim zira önemli bir konuya değindin 2 çarımada +5 almıştım sanırım alırken çıkan yazıyı es geçmişim 3 defa +5 aldım sandım yazıda aklımda kalan şekliyle şu diyordu Minerva karakterinize daha önceden + 5 yetenek puanı almışsınız bir daha alamazsınız gibi bir uyarı gelmişti acıkcası yazıyı tam okumadım bile ben onu aynı gün minervaya 1 tane + 5 yetenek puanı aldım 2. yi yanlışlıkla alırken karsıma bu yazı çıktı sanıyordum meğerse hiç almamışım eskiden aldığım çemberli taş kutunun içindeki +5 ten bahsediyordu sanırım +5 yetenek gelmediğinde ürünlerim bölümünü kontrol ettiğimde +5 scarlet ve minervaya alınmış görünüyordu tam o sıralarda şu forumda açtığım konu kapatılınca bendeki bütün algılama ve anlama yetenekleri kendiliğinden kısa devre yaptı ne mantığın nede sağ duyunun zerresi kaldı öfkeden deliye döndüm :) ertesi gün sakinleşince akçe hareketlerime baktığımda gördüğüm tablo karşısında üzüldüm minervaya +5 alamamışım o çıkan yazı engellemiş sanırım ama scarlete aldığım +5 ve kasa erişimi ertesi gün kullanabildim şimdi başka bir sorun yine bende mi oluyor bilmiyorum yeniden sinirlerimi tepeme çıkarmakta istemediğimden pek ilgilenmiyorum her hangi bir şekilde +5 yetenek aldıysak neden daha sonra defalarca defalarca hatta yine defalarca alamıyoruz ki parayla sonucta ben 45 yetenek puanı daha almak istiyordum zamanla.şimdi bu yazımı okuyacak sayın çok bilmiş yetkililerimizde oyuncularımız diledikleri kadar yetenek puan alabilirler derse yıkarım bu forumu cidden :evil: madem öyle bir engel yok bana niye o yazı çıktı ve beni ikinci defa yetenek puanı almamı engelledi.yani olay su anda tam bir muamma oldu.şayet o çıkan yazıda minerva karakterinize daha önceden +5 yetenek puanı almışsınız tekrar almak istiyormusunuz gibi bir yazıysa neden bende onay yada red butonu yoktu yazıyı köşedeki x işaretiyle kapatmak zorunda kaldım........ işte şu an yazdıkça yine beynimde bu sorular yankılanıyor yine konu açsam kapatılırda ben yine hiddetlenip foruma dalarsam diye korkuyorum.neyse bu yazıma özellikle bu yazıma hiç bir yetkiliden yanıt beklemiyorum konu forumda boşuna yer işgal etmesin kilitlenmesine izin veriyorum.ilginiz ve yardımıznız için oyuncu arkadaşlarıma teşekkürler
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

kapatmayın resimleri ekleyeceğim
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Ne yazık ki fotograf olarak yükleyemedim kopyala yapıştır yöntemiyle buraya gönderiyorum akçe hareketlerimden aldığım ürünler ortada ilk yazımı sarraf arttırıcıyı aldıktan sonra yine madendeki gibi tek çanta çıkınca yazdım sürekli tek çanta çıkıyordu maden arttırıcıdaki gibi sarraf arttırıcıyıdamı 1 gün bekliycem 30 günlük paket diye kızmıştım hatta 44.80 akçemide geri istemiştim :) hala vermediler ama ;)

Paket ürünler
Akçe Hareketlerim

Harcama/
Yükleme Akçe Ürün Tanımı Tarih

Harcama 0 Yaz Tatili Paketi (1 Günlük) 14.08.2013 16:17:53
Harcama 1345 Sarraf Şans Artırıcı (%60) 1 Aylık 12.08.2013 15:10:50
Harcama 1495 Lonca Lisansı 12.08.2013 01:28:56
Harcama 495 5 Yetenek Puanı 12.08.2013 01:09:42
Harcama 495 Kasa Erişimi 12.08.2013 01:09:27
Harcama 1345 Madenci Şans Artırıcı ( %60 ) 1 Aylık 12.08.2013 01:05:00
Yükleme 5500 Sobee Game Card 5000 Akçe 12.08.2013 01:04:39
Harcama 0 Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%60) 1 Gün ÜCRETSİZ 12.08.2013 00:56:55
Harcama 0 Sığınaklar Yağma Arttırıcı(%60/%60) 1 Gün ÜCRETSİZ 12.08.2013 00:56:41
Harcama 0 Sığınaklar Yağma Arttırıcı(%60/%60) 1 Gün ÜCRETSİZ 10.08.2013 22:44:50
Harcama 0 Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%60) 1 Gün ÜCRETSİZ 10.08.2013 22:43:44
Harcama 0 Sığınaklar Yağma Arttırıcı(%60/%60) 1 Gün ÜCRETSİZ 09.08.2013 01:54:39
Harcama 0 Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%60) 1 Gün ÜCRETSİZ 09.08.2013 01:54:26
Harcama 0 Sığınaklar Yağma Arttırıcı(%60/%60) 1 Gün ÜCRETSİZ 08.08.2013 01:11:37
Harcama 0 Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%60) 1 Gün ÜCRETSİZ 08.08.2013 01:11:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Lonca Pasaportu
Scarlett
(Tilsim)

Lonca Pasaportu
Minerva
(Tilsim)

Çemberlitaş Kutu Etkileri

Yaz Tatili Paketi (1 Günlük)

Bitiş Tarihi :
15.08.2013 16:17

5 Yetenek Puanı
Scarlett
(Tilsim)

Kasa Erişimi
Scarlett
(Tilsim)

Boz Ayı

Teşkilat piyangosu
Minerva
(Tilsim)

Kasa Erişimi
Minerva
(Tilsim)

5 Yetenek Puanı
Minerva
(Tilsim)

IKV Plus

Bitiş Tarihi :
08.10.2013 18:22

Sarraf Şans Artırıcı (%60)

Bitiş Tarihi :
11.09.2013 15:10

Madenci Şans Artırıcı (%60)

Bitiş Tarihi :
11.09.2013 01:05

Anlamanıza az da olsa yardım cı olacaktır. ARZLODOS ilginiz için teşekkürler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön