Merhaba teşkilat
Merhaba teşkilat
arkadaşlar meran sunucusundan gelmekdeyim meran genel etkileşiminde kim olduğum hakkında bilgi edinebilrsiniz ( yorulardan az çok belli oluyor ) o kadar emeği bir çırpıda silmek kolay olmuyor tabi ama insanda sabır denen birşey var meranda bendeki sabrı tüketti inşallah teşkilatta da aynı olayları yaşamaz aynı lafları işitmez mutlu mesut oyunu sürdürürüm oyunda beni Morduman adlı nickle bulabilirsiniz herkese başarılar dilerim

Re: Merhaba teşkilat
hos geldın ısallah guzel vakıt gecırırsın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
eyvallah kardeşim sağolfenomen yazdı:hos geldın ısallah guzel vakıt gecırırsın

- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Aramızaa H.q EqerKi TeskıLLaTTa Lodo$ oLcaksan bastan baslama
Ama gerçi Arz oL hayatını Yaşa
Nyse h.q
Partners '
Partners '

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
Merhaba:MORDuMan yazdı:arkadaşlar meran sunucusundan gelmekdeyim meran genel etkileşiminde kim olduğum hakkında bilgi edinebilrsiniz ( yorulardan az çok belli oluyor ) o kadar emeği bir çırpıda silmek kolay olmuyor tabi ama insanda sabır denen birşey var meranda bendeki sabrı tüketti inşallah teşkilatta da aynı olayları yaşamaz aynı lafları işitmez mutlu mesut oyunu sürdürürüm oyunda beni Morduman adlı nickle bulabilirsiniz herkese başarılar dilerim
Öncelikle hoşgeldin. Oynadığın sunucuda bi ara görmüştüm hakkında post kasmak için elinden geleni yapıyor diyorlardı. Mesaj sayındanda belli
SAYGILARIMLA
BlackmaN
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
Hoşgeldin Kardeşim..
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
post kasmak için elimden geleni yapmıyorum sadece geveze bir insanım adam buldunmu geiyk yapmadan bırakmam o kadar polemiğe tarışmayada fazla girmem girersemde çıkmam xDBLACKMAN yazdı:Merhaba:MORDuMan yazdı:arkadaşlar meran sunucusundan gelmekdeyim meran genel etkileşiminde kim olduğum hakkında bilgi edinebilrsiniz ( yorulardan az çok belli oluyor ) o kadar emeği bir çırpıda silmek kolay olmuyor tabi ama insanda sabır denen birşey var meranda bendeki sabrı tüketti inşallah teşkilatta da aynı olayları yaşamaz aynı lafları işitmez mutlu mesut oyunu sürdürürüm oyunda beni Morduman adlı nickle bulabilirsiniz herkese başarılar dilerim
Öncelikle hoşgeldin. Oynadığın sunucuda bi ara görmüştüm hakkında post kasmak için elinden geleni yapıyor diyorlardı. Mesaj sayındanda belliNeyse Teşkilat hoşuna gider umarım..
SAYGILARIMLA
BlackmaN
hepiniz sağolun arkadaşlar hoş bulduk ama ban yedim giremiyorum

Hoşgeldin kardeş , umarım aynı olayları yaşamazsın .
Bize göre " İKV'nin En İyi Sunucusu'nda "
Bize göre " İKV'nin En İyi Sunucusu'nda "
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
MORDuMan yazdı:post kasmak için elimden geleni yapmıyorum sadece geveze bir insanım adam buldunmu geiyk yapmadan bırakmam o kadar polemiğe tarışmayada fazla girmem girersemde çıkmam xDBLACKMAN yazdı:Merhaba:MORDuMan yazdı:arkadaşlar meran sunucusundan gelmekdeyim meran genel etkileşiminde kim olduğum hakkında bilgi edinebilrsiniz ( yorulardan az çok belli oluyor ) o kadar emeği bir çırpıda silmek kolay olmuyor tabi ama insanda sabır denen birşey var meranda bendeki sabrı tüketti inşallah teşkilatta da aynı olayları yaşamaz aynı lafları işitmez mutlu mesut oyunu sürdürürüm oyunda beni Morduman adlı nickle bulabilirsiniz herkese başarılar dilerim
Öncelikle hoşgeldin. Oynadığın sunucuda bi ara görmüştüm hakkında post kasmak için elinden geleni yapıyor diyorlardı. Mesaj sayındanda belliNeyse Teşkilat hoşuna gider umarım..
SAYGILARIMLA
BlackmaN
hepiniz sağolun arkadaşlar hoş bulduk ama ban yedim giremiyorum
Aferin,sevdim seni :geek:

-
- İri Fare Avcısı
hoşgeldin