Tavsiye Burda
- Criminallll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Tavsiye Burda
Oyunda 3 tane grup bölgesi var + Tangris bölümüde mevcut, şuan herkesin elindede son derece yüksek silahlar mevcut herkes rahat şekilde üretim yapabiliyo,kimin cebine bakarsanız en az 10m para bulunuyo bu en az hali Şimdide tılsımlar çıktı adamlar gaffardan daha güçlü hale geldi yöneticilerden isteğimiz birazda oyuncu gözünden bakarsanız bu kadar yeni yaratık varken rahatça kasıcak yerler varken insanlar daha çok sıkılmadan oyunu bırakmadan yeni level yükseltseniz diyoruz 59 lvl olur 69 level olur çünkü biz bıktık artık yeni grup bölgelerinden tangrissten falan yeni leveller istiyoruz adam kasalım.
TAHİR ÖZİLBAN Criminalll
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tavsiye Burda
Yönetimin umrundamı , ikv yönetim ekibi gönüllü oyunculardan oluştuğu için güncelleme yapılması zaman alıyor qq
Ais EzheL , Hidra ...
Bekliyoruz bunu ama sanmıyorum lwl yerine tılsımın altına 2 kutu daha açarlar dizlik ve kolluk hadi bakalım yeni 2 eşya 
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Keşke şu gmlere aylık maaş verselerdi şimdi Meran sunucusu bile öneri havuzundan kalabalıktı... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: