Tavsiye Burda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Criminallll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Tavsiye Burda

Mesaj gönderen Criminallll »

Oyunda 3 tane grup bölgesi var + Tangris bölümüde mevcut, şuan herkesin elindede son derece yüksek silahlar mevcut herkes rahat şekilde üretim yapabiliyo,kimin cebine bakarsanız en az 10m para bulunuyo bu en az hali Şimdide tılsımlar çıktı adamlar gaffardan daha güçlü hale geldi yöneticilerden isteğimiz birazda oyuncu gözünden bakarsanız bu kadar yeni yaratık varken rahatça kasıcak yerler varken insanlar daha çok sıkılmadan oyunu bırakmadan yeni level yükseltseniz diyoruz 59 lvl olur 69 level olur çünkü biz bıktık artık yeni grup bölgelerinden tangrissten falan yeni leveller istiyoruz adam kasalım.
TAHİR ÖZİLBAN Criminalll
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tavsiye Burda

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

Yönetimin umrundamı , ikv yönetim ekibi gönüllü oyunculardan oluştuğu için güncelleme yapılması zaman alıyor qq :D
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Bekliyoruz bunu ama sanmıyorum lwl yerine tılsımın altına 2 kutu daha açarlar dizlik ve kolluk hadi bakalım yeni 2 eşya :)
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

Keşke şu gmlere aylık maaş verselerdi şimdi Meran sunucusu bile öneri havuzundan kalabalıktı... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön