Bir Serüvenin Sonuna Geldik

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Bir Serüvenin Sonuna Geldik

Mesaj gönderen MORDuMan »

arkadaşlar yaklaşık 2 yıllık meran macerasının sonuna gelmiş bulunmakdayım iyi kötü hüzünlü sevinçli eğlenceli dramlı günler geçirdik belki yarısı tarışmakla laf atmakla sövüşmekle geçdi ama olsun eğlendik oyuna kendini kapdırmış bir kaç kişi olmasa herşeyi sanal sanıp reel hayatdan kopmasa meran daha eğlenceli olurdu...

bir kaç arkadaş başka bir sunuca taşınıyoruz xD teşkilata gelen olurmu bilmem ama orda beni Morduman nickinde bulabilirsinz her türlü elimden geldiğince yardımda bulunurum

son olarak kimin üstünde hakkım varsa helal olsun bnm üstümde hakkı olanlarda helal etsin tek isteğim budur hepinize bol şans dilerim reel hayatı boşlamayın xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Re: Bir Serüvenin Sonuna Geldik

Mesaj gönderen Excellence »

Morduman seni tanımasamda forumdaki yorumlarından farkettim eğlenceli,matrak bir insansın.Kararına saygı duyuyorum.Her zaman için değişiklikler iyidir.Senin için hayırlısı olsun.İnan ki sunucu değiştirecek boyuta gelen çok insan tanıyorum.Biraz olsun meran düzelse iyi olacak ama nerdeeee...Neyse teskilatta sana basarılar.Forumdan kopma meran genel sohbete bekleriz her zaman. ;) :D
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
fundafuni456
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen fundafuni456 »

teşkilata izinsiz gittin ztn bide forumdn izinsiz gidersn tartışma çıkartırım haberin olsun şaka fln arada merana uğramayı ihmal etme yolun açık olsun=))
../su dök=)
meran karasisini kaybediyor=))
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

sağolun arkadaşlarlar böyle şeyler duymak insana hoş geliyor tabiki arada meranı forumu yoklarım o kadar yılımız geçmiş 2 dakkada silmek kolaymı xD benden kurtulmak o kadar kolay değil yerim gene başınızın etini xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
fundafuni456
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

MORDuMan yazdı:sağolun arkadaşlarlar böyle şeyler duymak insana hoş geliyor tabiki arada meranı forumu yoklarım o kadar yılımız geçmiş 2 dakkada silmek kolaymı xD benden kurtulmak o kadar kolay değil yerim gene başınızın etini xD
sn forum oalrak emarndan başak bi yerde duramassın meran gibi sohbeti bulamassın daha doğrusu her en kdr son günlerde durgun oslada en iyi forum meranda:D
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

fundafuni456 yazdı:
MORDuMan yazdı:sağolun arkadaşlarlar böyle şeyler duymak insana hoş geliyor tabiki arada meranı forumu yoklarım o kadar yılımız geçmiş 2 dakkada silmek kolaymı xD benden kurtulmak o kadar kolay değil yerim gene başınızın etini xD
sn forum oalrak emarndan başak bi yerde duramassın meran gibi sohbeti bulamassın daha doğrusu her en kdr son günlerde durgun oslada en iyi forum meranda:D
valla öyle ama napalım mecbur teşkilat forumunda takılcaz artık azcıkda orda tanınalım xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

gitmez olaydım ban yedim 2 günde xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
fundafuni456
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

MORDuMan yazdı:gitmez olaydım ban yedim 2 günde xD
ahahah canımada deysin bak teşkilatın büneysi sni kabul emtiyo snn yerin meran kır dizini otur oturduğun yerde:D
Ahmed Hamdi TANPINAR
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

yok artık meran devri kapandı 1 hafta takılcam öyle sonra teşkilata gidicez gene
ResimResim
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Excellence yazdı:Morduman seni tanımasamda forumdaki yorumlarından farkettim eğlenceli,matrak bir insansın.Kararına saygı duyuyorum.Her zaman için değişiklikler iyidir.Senin için hayırlısı olsun.İnan ki sunucu değiştirecek boyuta gelen çok insan tanıyorum.Biraz olsun meran düzelse iyi olacak ama nerdeeee...Neyse teskilatta sana basarılar.Forumdan kopma meran genel sohbete bekleriz her zaman. ;) :D
sağolasın kardeşim bende seni tanımam ama yorumlarına bakıcak olursan halden anlayan hoşgörülü sevecen bir insansın iyi dileğin içinde teşekkür ederim
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön