Yıllar sonra..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Yıllar sonra..

Mesaj gönderen seagle »

Forma bile girmiyeli en az 1 sene civarı oldu 5 senelik oyun hayatıma son vereli..

en son tılsımlar fln çıkmıştı bikaç tılsım düşürmüştüm üretmeye fln geçiyodum kiiii bıraktım taş gibi çarım duruyordur ama
oyun eski günlerindeki mutluluğu alamadım herkezin gözünü hırs hbağlamış.. güçlünün güçsüzü ezdiği yer olmuştu :) hatta bi takım bölgelerde (Çember) para la ayı almayınca kanatma olmayınca fln kesilemiyen bi fare vardı ki o halloldumu bilmiyorum ..

Eskilerden dönen oldumu .. Eski si gibi oyunda huzur varmı .. Benim dostlarım varmı hala oyunu oynuyorlarmı bilmiyorum :) ..
Gelmişken hal hatırınızı sormak istedim oyunda ne değişiklikler oldu tılsımın sonunda bişi boss fln çıktımı ..

Bu arada Çok uzun yıllardır oynadığım oyunda BU fikirleri sunmuştum forumda

viewtopic.php?f=46&t=105793

Hepsini bir konu altında toplamıştım gerçekleşen oldumu ? Banka özellikle ?
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Re: Yıllar sonra..

Mesaj gönderen baraka1997 »

1- Fikirlerin gerçekleşmedi. Henüz ama belki yeni eklenti ile getirilebilir.

2- Sunucuda, zevk 3 aşağı 5 yukarı tamamen yeni gelen "tılsım" sistemi ile değişti. 2311 Fiziksel büyücüm var. Çemberlitaş'a filan giremiyorum. Meteorit 1(Yenilenme süresini 1 sn düşüren tılsım.)'im yok diye! :cry:
Bende sinirlendim, yaklaşık bir hafta kadar önce ARZ klanına üye oldum. Şimdi şifacımla 8656 max. ile milleti kesiyorum. 8-)
"Sentinus" loncası benim eski loncamdır. :P Genel olarak belli başlı birkaç kişi ile kaynaşırsan oyun çok zevkli bir hale geliyor. :roll:
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

Loncamda sıkıntım yoktu :) iyi loncaydı girdikten 2 hafta civarı sonra bırkatım ama oyunu :) Ablamız vardı lonca başında .. Atmışlardır diye düşünüyorum .. :)

bu arada şu forumdaki yanımda meteor kaşifi filna yazıyor formda değişmiş .. :) eski arkadaşlarımı pek göremedim ..
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

seagle yazdı:Forma bile girmiyeli en az 1 sene civarı oldu 5 senelik oyun hayatıma son vereli..

en son tılsımlar fln çıkmıştı bikaç tılsım düşürmüştüm üretmeye fln geçiyodum kiiii bıraktım taş gibi çarım duruyordur ama
oyun eski günlerindeki mutluluğu alamadım herkezin gözünü hırs hbağlamış.. güçlünün güçsüzü ezdiği yer olmuştu :) hatta bi takım bölgelerde (Çember) para la ayı almayınca kanatma olmayınca fln kesilemiyen bi fare vardı ki o halloldumu bilmiyorum ..

Eskilerden dönen oldumu .. Eski si gibi oyunda huzur varmı .. Benim dostlarım varmı hala oyunu oynuyorlarmı bilmiyorum :) ..
Gelmişken hal hatırınızı sormak istedim oyunda ne değişiklikler oldu tılsımın sonunda bişi boss fln çıktımı ..

Bu arada Çok uzun yıllardır oynadığım oyunda BU fikirleri sunmuştum forumda

viewtopic.php?f=46&t=105793

Hepsini bir konu altında toplamıştım gerçekleşen oldumu ? Banka özellikle ?
İstediklerin bu oyuna Gelirse vallahi 1 milyon oyuncusu olur :D
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

:) Sadece bir kaç fikir .. oyunu bıraktığım için rahatım :)

yanlız birşey aklımı kurcalıyor neredeyse herkezin face hesabı var ve oynadığı oyunu takip eden kişiler faceden sayfalarını beğeniyorlar oyunu oynıyan kişiden çok internet sitelerindeki takipçiler oluyor fakat ıkv de en son kaç denmişti 700 bin kişi oynuyor filan deniyordu fakat 35 bin kişi sayfayı beğenmiş.. Buda benim aklıdmda çok büyük bir SORU İŞARETİ bırakmıştır oynadığım sürede ve oynadıktan sonrada ..

Umarım oyuna yatırdığınız paralar ve emeklerden sonra pişman olmassınız :)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

seagle yazdı::) Sadece bir kaç fikir .. oyunu bıraktığım için rahatım :)

yanlız birşey aklımı kurcalıyor neredeyse herkezin face hesabı var ve oynadığı oyunu takip eden kişiler faceden sayfalarını beğeniyorlar oyunu oynıyan kişiden çok internet sitelerindeki takipçiler oluyor fakat ıkv de en son kaç denmişti 700 bin kişi oynuyor filan deniyordu fakat 35 bin kişi sayfayı beğenmiş.. Buda benim aklıdmda çok büyük bir SORU İŞARETİ bırakmıştır oynadığım sürede ve oynadıktan sonrada ..

o 700binin şehir efsanesi olduğunu herkes biliyor :D
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Dikkat edersen 'Bugün'e kadar 700.000 oyuncunun oynadığı' diyor orada sabit bir 700.000 online sayısı verilmemiş.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

PROF yazdı:
seagle yazdı::) Sadece bir kaç fikir .. oyunu bıraktığım için rahatım :)

o 700binin şehir efsanesi olduğunu herkes biliyor :D
Benim aklımdaki bir şüpheydi . Vardıda oyunumu bırasktı 600bin kişi anlaşıp :D yoksa hiç var olmadımı .. abuksabuk şeyler paylaşan tek kişinin açtığı sayfa bile güünümüzde 30 bini geçiyor :) 700 bin kişinin oynadığı IKV nasıl kaç senedir bu sayıya gelebildi :)

ŞAhsen oyunu oynadığım zamanlarda 700 bin kişi varmı yokmu hiç düşünmedim vayy diyip geçtim :)
Resim
*2254*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön