Not : Destek ekibi beni iyi bilir hele ki o Nerull "Türk ırkı sağolsun"
Mantık nerede ?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: ATA
Mantık nerede ?
Terör örgütü pkkya üye olduğunu söyleyen , bayrağımızı indirmek isteyen ve Türk ırkına küfür eden itler ceza almazken benim karahterlerim niye ceza alıyor ? Desteğe o iki pkk yandaşcısının itirafını sürekli gönderdim dalga geçer gibi oyundan yasakla şikayet et dediler bende bu sefer öyle yaptım Türk ırkına küfür eden bir kekoyu yasaklayıp şikayet ettim 14 gün ban aldım . Artık bu durumu oyuncular değerlendirsin destekden birisi gelip konuyu silim üyeliğime engel koymasın . Sizce ikv yönetiminde pkklı mı ?
Re: Mantık nerede ?
KİLİTLEYİN ŞUNU.
Re: Mantık nerede ?
Merhaba,
Bu tarz kişileri şikayet etmeniz gerekli ceza almaları için yeterlidir. Birisini şikayet ettiniz diye banlanmazsınız. Gelen şikayetler titizlikle incelenir ve ceza alacak bir durum sergilemişseniz sizde ceza alırsınız. Ayrıca bu tür olayları sorgulayabileceğiniz yer forumlar değildir Ceza/İtiraz ve bilgilendirmeler için Destek/İletişim formunu kullanınız.
İyi günler.
Bu tarz kişileri şikayet etmeniz gerekli ceza almaları için yeterlidir. Birisini şikayet ettiniz diye banlanmazsınız. Gelen şikayetler titizlikle incelenir ve ceza alacak bir durum sergilemişseniz sizde ceza alırsınız. Ayrıca bu tür olayları sorgulayabileceğiniz yer forumlar değildir Ceza/İtiraz ve bilgilendirmeler için Destek/İletişim formunu kullanınız.
İyi günler.