Normalde şifacımdayken herhangi bir savaşçı beni zihin tutmazsa alamaz diye iddaa ederdim.
Ama bu tılsım tüm tabularımı yıktı şuanda.
Milletin oKo sırasında sert vuruşla atamadığı hasarı çifte ile vuruyor, gerçekten etkili bir tılsım. :?
Turnuvalarda defansif dövüşme yeteneğinin yasak olması ne kadar üzücü. :evil:
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
baraka1997 yazdı:Normalde şifacımdayken herhangi bir savaşçı beni zihin tutmazsa alamaz diye iddaa ederdim.
Ama bu tılsım tüm tabularımı yıktı şuanda.
Milletin oKo sırasında sert vuruşla atamadığı hasarı çifte ile vuruyor, gerçekten etkili bir tılsım. :?
Turnuvalarda defansif dövüşme yeteneğinin yasak olması ne kadar üzücü. :evil:
Haklısın
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Merhbalar Ufuk kardeşim ;
Öncelikle çalışmanı çok beğendim eline sağlık.Sözüme sınıf dengesi hat safadadır sözünü hatırlatarak başlatmak isterim. Oyun içerisinde çalışmalarını destekliyen ara ara seni çekiştiren bir loncayız açıkcası. Çalışmaların bizi Teşkilat adına gururlandırıyor. Kesildiğin yerleri koysaydın güzel olurdu bence . Böyle başarıları bizim tarafta yapman bizi mutlu ederdi. Gerek Er Meydanı'nda olsun gerek diğer bölgelerde ismini hak ettiğini düşüyorum ama 2 lafım olcak sana. El yumruğu yemiyen kendi yumruğunu birşey sanarmış ve İnsan oğlu yediğini değil attığını söyler hep. Bunları seni kötümsemek amacıyla söylemediğimi sende iyi bilirsin.
Oyun içerisindeki çalışmaların tekrar bizi mutlu etti. Dediğim gibi bunları bizim tarafta yapsan biraz daha sevindirici olurdu. Senin gibi rakipleri görmek birazda olsa tutunucak bir dal bıraktırıyor bize .Sana daha çekişmeli daha güzel başarılar dilerim.