LEONİDAS

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JerusLema06
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

LEONİDAS

Mesaj gönderen JerusLema06 »

Resim

Bu arkadaş Anadolu Nefesi loncasındaydı bi anda karakterlerini lodosa taşıyıp loncaya gelmek istediğni söyledi , bende neden lodos olduğunu sordugumda bana bu cevabı vermişti. Bu arkadaş kendini akıllı sanıyo sanırım üstünü fulledi ve arz oldu şuanda Anadolu Nefesi loncasında. Amacım bu arkadaşın nasıl biri olduğunu göstermekti sadece..

Ve unutmadan dier karakterleri Creulas LEONİDAS

İyi Forumlar
MaTchLeSs
Kullanıcı avatarı
JerusLema06
İskele Babası
İskele Babası

Re: LEONİDAS

Bu arkadaşın tek amacı karakterini dizmekmiş geldigi loncaya geri döndü seninde dedigin gibi kişinin karakterine kalmış bişey bende bunu göstermek istedim zaten .
MaTchLeSs
Kullanıcı avatarı
hytbks
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen hytbks »

Kuyruk acının oldugu nasılda belli oluyor OLİPS . İlk basta konuyu açarken pek ilgilenmiyorum değiştin ama maşallah kaçıncı paylaşım. Senin canını ne kadarda çok acıtmış . Acizliğine gülüyorum sadece .
univeRsaL
Kullanıcı avatarı
azade
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen azade »

bence yargıda bulunmadan konusarak halletmek en iyisi. Hergün konu acarak kücültmeye calısmak dogru degil.
İyi forumlar
Yenikayra->AnyOneStopMe
Kullanıcı avatarı
JerusLema06
İskele Babası
İskele Babası

Konuyu tekrar tekrar açmamım sebebi kaldırılmasıydı fotoda küfür varmış ama benim dikkatimi çekmedi başka bi sebep yok bu arkadaşın kişiligini göstermekti tek amacım tekrar tekrar yazıyorum tabi aynı loncadasınız korucaksınız zaten herşey ap açık ortada diyecek bişey yok gönderiyi kitlerseniz sevinirim ben amacıma ulaştım.

İyi forumlar..
MaTchLeSs
DoguTurkistan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: ATA

Mesaj gönderen DoguTurkistan »

Oyuna verdiğiniz harcadığınız paralar pkk terör örgütüne gitmektedir bunun en açık örneği ise oyundaki pkk yandaşcıları ve ikv desteğin pkk için söylenen laflara bir şey dememesi .Ulan pkklıyım bayrağınızı indircez diyor desteğe şikayet ediyorum ceza verecek unsur yok diyor

“Genel Sohbet” sayfasına dön