Meran Sunucusunda Oyuna Girilmiyor ?
-
hayatzorbe
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Osmanlı
Meran Sunucusunda Oyuna Girilmiyor ?
Oyuna Girecez Hata Veriyor Giriş Sorgulaması Yapılamadı Diye acil Cevaplarını Bekliyorum yetkililer.. 
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Meran Sunucusunda Oyuna Girilmiyor ?
Aynı hatayı bende alıyorum
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Günaydın,Modemi reset atıp tekrar denemenizi öneriyorum.

LEPRECHAUN
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Ne alakası var ki modeme rest atmakla?LEPRECHAUN yazdı:Günaydın,Modemi reset atıp tekrar denemenizi öneriyorum.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
-
yasin3535
- Acemi Savaşçı

- Lonca: Ölüm Neferleri
neden girilmiyor sadece merandamı
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Lonca: Lotus
Mevcut hata tahminimce sunucu ve hesaplarımızın bulunduğu veritabanı arasında ki bağlantıda kaynaklanan arızadan dolayı meydana geliyor.
Kimsenin teknik bir arıza aramasına gerek yok sorun tamamı ile oyun tabanında meydana gelmekte. Bayram sebebi ile 2 gün yoklar desek, bu hatayı 3 günde çözseler desek Meran sunucusu 5 gün iptal :mrgreen: Birazda veri kaybı oyunun geri sarılması falan desek, Meran sunucusu oyunu bırakıyor.. #DirenIKV :mrgreen: :mrgreen:
Edit: Rütbe sistemi geldiğinden beri ileti sayısı yerinde sabit kalan sadece ben miyim?
Kimsenin teknik bir arıza aramasına gerek yok sorun tamamı ile oyun tabanında meydana gelmekte. Bayram sebebi ile 2 gün yoklar desek, bu hatayı 3 günde çözseler desek Meran sunucusu 5 gün iptal :mrgreen: Birazda veri kaybı oyunun geri sarılması falan desek, Meran sunucusu oyunu bırakıyor.. #DirenIKV :mrgreen: :mrgreen:
Edit: Rütbe sistemi geldiğinden beri ileti sayısı yerinde sabit kalan sadece ben miyim?
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı

adam biliyor :idea: :idea:XxXszrXxX yazdı:Mevcut hata tahminimce sunucu ve hesaplarımızın bulunduğu veritabanı arasında ki bağlantıda kaynaklanan arızadan dolayı meydana geliyor.
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
- gfbercan92
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü