Nerull a soru (silinmeden girin bakın duruma)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
scorpionlord1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Nerull a soru (silinmeden girin bakın duruma)

Mesaj gönderen scorpionlord1 »

ikv GAMEOWER mi oldu eski oyuncuları geri döndürecek bi gelişme olucakmı yoksa her özel günde verilen hediyeler devammı edicek?

Bu soruda küfür mü hakaretmi var neden siliyosunuz arkadaşım bu soruda ne var bu ceza nedir

10 Ağu 2013 23:03 tarihine kadar panodan uzaklaştırıldınız.

Daha fazla bilgi için pano yöneticisi ile iletişim kurunuz.

Uzaklaştırılma nedeni: kapatılan konuların tekrar tekrar açılması devamı halinde ceza katlanacaktır.

yokmu soruyu cevaplandıracak delikanlı neden ceza aldığımı görüyorum da neden silindiğini yazmıyosunuz
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bela World

Re: Nerull a soru (silinmeden girin bakın duruma)

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Kardeşim Nerull ne yapsın? Gideceksin onu Sobee'ye soracaksın. Adam oturup sizin için yazılım yapacak değil ya... Her işin bir bütçesi var bu bütçeyide o ayarlamıyor. Adam tutsun bütün ürünleri komik fiyatlara indirsin... Eeee? Şirkette zaten para yok. ICF'ye harcaya harcaya para kalmadı... Hayır Nerull, Atx vs. farketmez NE YAPSIN BU ADAMLAR? Hani ara genel müdüre sor hesabı vardır ya? İşte aynen öyle bir durum... Parayı bu adamlara verdilerde bu adamlar mı geliştirmedi bu oyunu? Evet bazen ilgisiz olabiliyorlar ama bu adamlarda bu şirketin çıkarlarını korumak zorundalar... Bu şirket kar yapmazsa bu adamları çağıracak yanına... Böyle forumda konu açmak yerine toplanıp Sobee'yi arayın arkadaşım... Bu oyunun bu halde olmasının en büyük sorumlusu patron koltuğunda oturanlardır... Bütün yükü bu adamlara yüklemeyin... Zaten çoğunluğu gönüllü yapıyor bu işi Developer takımı dışında...
scorpionlord1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen scorpionlord1 »

iyi de bu basit soruyu senin yazdığın gibi cevaplayamazlarmı konu kaldırılıp ceza veriliyor bide üstüne basit bi soru sordum bu oyun bittimi gelişme olacakmı bilelim parayı veren benim gelişme olmayacaksa niye para harcıyacağımki
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Senin sorduğun sorular gibi niceleri soruldu... Ama bunun sonu yok. Adamlar diyor LAG BİZDEN KAYNAKLANMIYOR. O SOBEE'nin serverlarıyla ilgili diyor. Ama hergün birileri bu adamlara şu Lagı kaldırın yeter diye konu açıyor... Ve hep aynı sorular. Aynı cümleler. Bunu yapmayın diyorum bende size... Arayın sobee'yi arkadaşım. Görüşün yetkililerle. 1-2 kişi değil arayın bi 200 kişi... Hee yönetimde hiç mi suç yok? Evet var. Ama önce gereken yerden başlayın yargılamaya... Kısacası bu adamlara hergün böyle, aynı başlıklarla, aynı tiplerde sorular geliyor... Birinciye cevap, ikinciye cevap e nereye kadar? Hep aynı sorular. Ya lag, ya oyuncu azlığı(sanki oyuncu azalması onları ne ilgilendiriyorsa bırakın sobee düşünsün), Ya item çalınması... Biraz araştırsanız bulursunuz gelen sorular birbirinin kopyası...
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen abdulsamet »

xBeLaReNGix yazdı:Senin sorduğun sorular gibi niceleri soruldu... Ama bunun sonu yok. Adamlar diyor LAG BİZDEN KAYNAKLANMIYOR. O SOBEE'nin serverlarıyla ilgili diyor. Ama hergün birileri bu adamlara şu Lagı kaldırın yeter diye konu açıyor... Ve hep aynı sorular. Aynı cümleler. Bunu yapmayın diyorum bende size... Arayın sobee'yi arkadaşım. Görüşün yetkililerle. 1-2 kişi değil arayın bi 200 kişi... Hee yönetimde hiç mi suç yok? Evet var. Ama önce gereken yerden başlayın yargılamaya... Kısacası bu adamlara hergün böyle, aynı başlıklarla, aynı tiplerde sorular geliyor... Birinciye cevap, ikinciye cevap e nereye kadar? Hep aynı sorular. Ya lag, ya oyuncu azlığı(sanki oyuncu azalması onları ne ilgilendiriyorsa bırakın sobee düşünsün), Ya item çalınması... Biraz araştırsanız bulursunuz gelen sorular birbirinin kopyası...

Güzel diyorsun da kardeşim Neden GM olmuşlar o zaman Bunları Biz Yapacaksak onların ne işi var Boşu boşuna miletin kafasını bozuyorlar.... Def olup gitsinler ... Senin dedigine göre...
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen abdulsamet »

xBeLaReNGix yazdı:Kardeşim Nerull ne yapsın? Gideceksin onu Sobee'ye soracaksın. Adam oturup sizin için yazılım yapacak değil ya... Her işin bir bütçesi var bu bütçeyide o ayarlamıyor. Adam tutsun bütün ürünleri komik fiyatlara indirsin... Eeee? Şirkette zaten para yok. ICF'ye harcaya harcaya para kalmadı... Hayır Nerull, Atx vs. farketmez NE YAPSIN BU ADAMLAR? Hani ara genel müdüre sor hesabı vardır ya? İşte aynen öyle bir durum... Parayı bu adamlara verdilerde bu adamlar mı geliştirmedi bu oyunu? Evet bazen ilgisiz olabiliyorlar ama bu adamlarda bu şirketin çıkarlarını korumak zorundalar... Bu şirket kar yapmazsa bu adamları çağıracak yanına... Böyle forumda konu açmak yerine toplanıp Sobee'yi arayın arkadaşım... Bu oyunun bu halde olmasının en büyük sorumlusu patron koltuğunda oturanlardır... Bütün yükü bu adamlara yüklemeyin... Zaten çoğunluğu gönüllü yapıyor bu işi Developer takımı dışında...

Nerull ne etcek ... O Boşu Boşuna mı EN başta ''DEV'' yazıyor ... Oyun TTnet eline geçtiya yanlarında kımse yok azarlıyan Devlet gibi oldu TTnetin de Baktıgı yok Adamlar hiç afedersin şeylerine bilene takmıor .... Ne oyunlar oynadım Ne adamlar gördüm .... Oyunu için Nerelere başvurduklarını gördüm .... Bizimkiler zaten bölede kazanıyoruz diyor ... Adamlar DEVLET memuru gibi ...
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön