METİM ÇALINDI !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: METİM ÇALINDI !

Mesaj gönderen SkyBlue »

Emanet bir eşya varsa karakterimde o hesabın şifresini değil ağabeyime, babama bile vermem. Konuştuğun karakterlere, insanlara dikkat etmelisin. Ağabeyin bile olsa bir şey paylaşacak iken 2 kere düşünmelisin sanal alemde. Burada suç senin. Beddua etmen bir işe yaramaz. Zaten beddua bir işe yaramaz da neyse.

Emanetin sahibi gelir, benden zorla alır demişsin. Ne yapacak? Seni bir tılsım yüzünden dövecek veya öldürecek mi? Oyuna kaptırmayın kendinizi bu kadar ya.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

SkyBlue yazdı:Emanet bir eşya varsa karakterimde o hesabın şifresini değil ağabeyime, babama bile vermem. Konuştuğun karakterlere, insanlara dikkat etmelisin. Ağabeyin bile olsa bir şey paylaşacak iken 2 kere düşünmelisin sanal alemde. Burada suç senin. Beddua etmen bir işe yaramaz. Zaten beddua bir işe yaramaz da neyse.

Emanetin sahibi gelir, benden zorla alır demişsin. Ne yapacak? Seni bir tılsım yüzünden dövecek veya öldürecek mi? Oyuna kaptırmayın kendinizi bu kadar ya.
Met abimin arkdasının zaten. Ayrıca bugun oyunda hırsızlık yapan yarın kuyumcu soyar ceza alır cocugu olacagı manidar. Kaptırmakla alakası yok ;) Oyuna kendimi cok kaptırsam "met benim değil salla zaten devam et oyuna" derdim.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

ROckStarGAMES yazdı:
SkyBlue yazdı:Emanet bir eşya varsa karakterimde o hesabın şifresini değil ağabeyime, babama bile vermem. Konuştuğun karakterlere, insanlara dikkat etmelisin. Ağabeyin bile olsa bir şey paylaşacak iken 2 kere düşünmelisin sanal alemde. Burada suç senin. Beddua etmen bir işe yaramaz. Zaten beddua bir işe yaramaz da neyse.

Met abimin arkdasının zaten. Ayrıca bugun oyunda hırsızlık yapan yarın kuyumcu soyar ceza alır cocugu olacagı manidar. Kaptırmakla alakası yok ;) Oyuna kendimi cok kaptırsam "met benim değil salla zaten devam et oyuna" derdim.
Şimdi tabii hırsızlığın büyüğü, küçüğü olmaz ama sanalda yapılan her şey gerçekte yapılacak diye bir şey yok. Hiçbir klan savaşında "Bugün beni kesen yarın anne, babasını keser." diye bir tabir duymadım ben bugüne kadar. Yanlış anlama amacım hırsızı savunmak değil. Hırsızlık yapan zaten (Kabaca) şeref yoksununun tekidir.

Yalnız oyuna kaptıran insan "Tılsım benim değil, boş ver demez." bunu kaptırmayan insan söyler. Çünkü oyun hayatında önemli bir yere sahip değildir. Kaptıran, bağımlı olan insan bambaşka şeyler yapar.

Madem sana tılsımı veren kişi tanıdık biri otur anlat derdini. Senin suçun olmadığını falan anlat. Öldürecek değil ya.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Typeous
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Typeous »

Merhabalar,

Mesajlarında ısrarla "bayram, din, vicdan" ve benzeri temalar görüyorum. Sarf ettiğin boyundan büyük sözler yüzünden o kadar laf işitmişsin ama hala bir özür dileme -hani dindarsın mübarek bayram vs. diyorsun ya sözde- tövbe etme göremedim.

Tekrar mesaj yazmamın sebebi eğer elinde kanıt varsa savcılığa başvur ya da tüm kanıtları desteğe mail at. Bazı bariz olaylarda yardımcı oluyorlar..
Tyger! Tyger! burning bright 
In the forests of the night, 
What immortal hand or eye 
Dare frame thy fearful symmetry?
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Typeous yazdı:Merhabalar,

Mesajlarında ısrarla "bayram, din, vicdan" ve benzeri temalar görüyorum. Sarf ettiğin boyundan büyük sözler yüzünden o kadar laf işitmişsin ama hala bir özür dileme -hani dindarsın mübarek bayram vs. diyorsun ya sözde- tövbe etme göremedim.

Tekrar mesaj yazmamın sebebi eğer elinde kanıt varsa savcılığa başvur ya da tüm kanıtları desteğe mail at. Bazı bariz olaylarda yardımcı oluyorlar..
Elimde ne tür bir kanıt olabilir ki ? Zaten yönetim inceleme yapsan karaktere farklı ipden filan girildiğini görür )=
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Elinde hiçbir kanıt yoksa karaktere başka bir IP'den girildiğinin görüldüğü bir kanıt olamaz. Ama en azından karakterini çalan arkadaş ile konuşmalarının fotoğrafı olmalı. Yoksa işin çok zor. Savcılığa bile gitsen kanıt olmadan bir sonuç alacağını sanmıyorum.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SkyBlue yazdı:Elinde hiçbir kanıt yoksa karaktere başka bir IP'den girildiğinin görüldüğü bir kanıt olamaz. Ama en azından karakterini çalan arkadaş ile konuşmalarının fotoğrafı olmalı. Yoksa işin çok zor. Savcılığa bile gitsen kanıt olmadan bir sonuç alacağını sanmıyorum.
Karakter suan bende. Kişi yaklasık 2dk içinde meti filan çalmış.Neyse ben onu Allaha havale ediyorum benden para gider ondansevap kul hakkı olan biri cennete giremez inş. birgün hatalarından cayar İnsanlığa yararlı birey olur...
unknown111
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: ..............

Mesaj gönderen unknown111 »

Metim ol kardeşim :D :D
DoguTurkistan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: ATA

Mesaj gönderen DoguTurkistan »

Çalan kişi yüzde 80 Diqqat adlı kekodur (Ağrı Dağı loncası) . Hasannın adına çar açan ve onla uğraşan tek o lonca var . Ayrıca bugün Diqqat i meteor sancakta kesiyordum oyundan çıktı sonrada oyuna geldiğinde ise arz oldu Hasanın çarıda meteor sancaktaymış ne tesadüf de mi ?

Not : Ayrıca bu ...... evladları başbuğ Atatürk'e 1 seviye çar açıp küfür etmiştir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön