Çalınan M1 Hk.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Çalınan M1 Hk.
Darısı basıma umarım geri alabilirim 
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: ATA
Çalan kişi yüzde 80 Diqqat adlı kekodur (Ağrı Dağı loncası) . Hasannın adına çar açan ve onla uğraşan tek o lonca var . Ayrıca bugün Diqqat i meteor sancakta kesiyordum oyundan çıktı sonrada oyuna geldiğinde ise arz oldu Hasanın çarıda meteor sancaktaymış ne tesadüf de mi ?ROckStarGAMES yazdı:Darısı basıma umarım geri alabilirim
Not : Ayrıca bu ...... evladları başbuğ Atatürk'e 1 seviye çar açıp küfür etmiştir
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
gercekden sasırdım yazının sonunu okuyunca
bazen yönetım kedı olalı bı fare tutuyo desek yerı :geek: gecmıs olsun
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
Yönetimin geri vermesi mucizemsi olmuş dikkatli olun yani bu tür şeylerde insanlar oyun olduğunu unutup kendini kaybediyor sadece gerçekten tanıdığınız kişilerle paylaşın bence çünkü çalsalar bile adam toplayıp dövüp geri alırsınız ama tanımadığın adamdan [oyunda tanıştığın] nekadar samimi olsanda hiçbişi geri alamazsın
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Benim Meran'da Y2'im çalındı.O kadar yazdım ilgilenen olmadı eşyalardan biz sorumluymuşuz.Yazık ya o kadar akçe yatırıp nelerle ürettim o Y2 ne diyeyim ya.
Where is the adalet!
Where is the adalet!
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
İKV YÖNETİM BİZE BUNLARLA GELİN D
- IIIFondipIII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolians Tigers
Arkadaşlar Çöp tılsım atıcaktım yanlışlıkla meteorit 1 tılsımını attım Desteğe yazdım cevap geldi ve şöyle yazdı; Sadece 3. kademe tılsımların iadesi yapılmaktadır.
- IIIFondipIII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolians Tigers
Arkadaşlar Çöp tılsım atıcaktım yanlışlıkla meteorit 1 tılsımını attım Desteğe yazdım cevap geldi ve şöyle yazdı; Sadece 3. kademe tılsımların iadesi yapılmaktadır.
Şimdi m1 tamamen gittimi?
Fondip(Büyücü) IIxFONDİPxII(savaşçı)
- azade
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Anadolu Nefesi
Cok sacma ne de olsa m1de 3. Kademe sayilir Sen yazmaya devam etIIIFondipIII yazdı:Arkadaşlar Çöp tılsım atıcaktım yanlışlıkla meteorit 1 tılsımını attım Desteğe yazdım cevap geldi ve şöyle yazdı; Sadece 3. kademe tılsımların iadesi yapılmaktadır.
Yenikayra->AnyOneStopMe
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: anatolia
onu bilmiyorum ama şubat ayında bir yanlış anlamadan dolayı içinde m1 olan full büyücüm silindi dünyanın e-mailini attım tamam çar sorun değil bari m1 i mi iade edin diye bırak vermeyi cevap yazmaya bile tenezzül etmedi karaktersizler defalarca akçe plus yüklediğim hesap şansıma o anda plus yoktu. yorumsuz işte oyuncusunu bu kadar düşünmeyen bir yönetim olamaz.