Şifacı Tılaım
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Şifacı Tılaım
Tılsım sisteminden sonra oyuna ara verdiğim için pek bir bilgim yok. Sizden ricam savaşmaya yönelik zehir/asit kullanan bir şifacıya uygun tılsımları ve üretim maliyetini öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu arada konu şifacı bölümünde ülgi göremediğinden buraya taşınmıştır.
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Şifacı Tılaım
Buradan şifacı sınıfı için var olan tılsımlara bakabilirsin. http://www.istanbuloyun.com/BuyukHolHealer.aspx
Buradan da üretmek için gerekli olan malzemelere bakabilirsin. viewtopic.php?f=46&t=106517#
Şifacıyı savaşmak için istiyorsan bence Gazap 1 (III), Gazap, Asit Bilgisi (III) üretebilirsin.
Buradan da üretmek için gerekli olan malzemelere bakabilirsin. viewtopic.php?f=46&t=106517#
Şifacıyı savaşmak için istiyorsan bence Gazap 1 (III), Gazap, Asit Bilgisi (III) üretebilirsin.
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
Benim merak ettiğim sunuculara göre ortalama maliyeti. Şu anda oyuna devam etmediğimden piyasadan bihaberim. İlgîniz için teşekkürler.
Tyger! Tyger! burning bright
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
teşkilatta gazap III + asit bilgi II yi 800-900 civarina basmıştım ilk geldiği zamanlarda büyük hol asiti III yaparsan 1.5 t yi bulur
önce hangi yöne meyil edeceğine karar ver, ondan sonra ilgili tılsımları araştırıp gideceği malzemelere bak, sunucularda üç aşağı beş yukarı aynı malzeme fiyatları ona göre ayarlarsın bütçeni