3.Klan
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: 3.Klan
3. Klan diye bir şey söz konusu bile olamaz. Büyük hol diye bir bölge geldi . Oyunun ismi zaten "Arz ve Lodos" Bölgede iki klanın sancağı var. Zaten bölge kendisinin simetriği. Yeni klan açılırsa adamlar bölgeyi mi silecekler ? 
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Saatlerdeki girişi açtın oda ne 3.klan hepimizden önden gidip bi araştırma yapmış 3.Klana biz giremeyelim ama oyun hikayesinde olsun.Klan muhafızlarını temizleyip bölgede ilerleyebiliriz onların yaptığı araştırmalarıda inceleyebiliriz.
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Yeni klan adı : Asiler.
Başkanları : Yok.
Genel Oyuncular : Ofansif , işgalci(bir tane strateji oyunundan aklıma geldi) , büyücü.
Sancak bayrağı rengi : Kızıl veya Siyah.
Kimseyle müttefik olmazlar.
Her yeri işgal edebilirler
Başkanları : Yok.
Genel Oyuncular : Ofansif , işgalci(bir tane strateji oyunundan aklıma geldi) , büyücü.
Sancak bayrağı rengi : Kızıl veya Siyah.
Kimseyle müttefik olmazlar.
Her yeri işgal edebilirler
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Benim dediğim gibi beyaz büyücüler gibi ama katılamıyoruz muhafızları temizleyip yolumuza devam ederiz.Şimdi aklıma geldi gizit klanı gibi mesela KARAKÖY gelirse görürsünüz giziti
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Lotus
idevlez yazdı:Benim dediğim gibi beyaz büyücüler gibi ama katılamıyoruz muhafızları temizleyip yolumuza devam ederiz.Şimdi aklıma geldi gizit klanı gibi mesela KARAKÖY gelirse görürsünüz giziti
benimde aklıma gelen gizit klanı gelse ismi gizit olsun yani
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
KARAKÖY , gelirse gizitimi görürüz başka birşeyi mi bilememidevlez yazdı:Benim dediğim gibi beyaz büyücüler gibi ama katılamıyoruz muhafızları temizleyip yolumuza devam ederiz.Şimdi aklıma geldi gizit klanı gibi mesela KARAKÖY gelirse görürsünüz giziti
Ais EzheL , Hidra ...
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Lotus
FedoREmelianenKO yazdı:KARAKÖY , gelirse gizitimi görürüz başka birşeyi mi bilememidevlez yazdı:Benim dediğim gibi beyaz büyücüler gibi ama katılamıyoruz muhafızları temizleyip yolumuza devam ederiz.Şimdi aklıma geldi gizit klanı gibi mesela KARAKÖY gelirse görürsünüz giziti![]()
hahahaha
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Baya bi güldürdün yavFedoREmelianenKO yazdı:KARAKÖY , gelirse gizitimi görürüz başka birşeyi mi bilememidevlez yazdı:Benim dediğim gibi beyaz büyücüler gibi ama katılamıyoruz muhafızları temizleyip yolumuza devam ederiz.Şimdi aklıma geldi gizit klanı gibi mesela KARAKÖY gelirse görürsünüz giziti![]()
Düşünceleri saygı duyarım velakin oyunun dengesinin bozulmasını istemiyorum. Oyunun içerik olarak düzenlenmesi gerekiyor iken, bu tür geliştirilmelerin gelmesiyle daha fazla bozulmasının taraftarı değilim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN