Bu konu belkide bir çok kez açıldı ama her defasında kilitlediler ve konuyu açana ceza felan verdiler.Bir şekilde Susturdular.Ama Artık yeter ! Türk Türkün Parasını sömürüyor.Şuanki durumumuz bu.Bu oyun bağımlılık yapıyor bu çok net.Çünkü bu oyunu bırakalı 3 ay oldu ama her gün boyunu özledim.Fakat artık tat vermiyor.Eski Dostluk oyunda bu çok belirgin.En Kutsal Varlığa sövülüyor her gün.Bir Anneye.Bazen o kadar çok abartanlar Oluyor ki Yüce ALLAH'a Kadar varabiliyor Küfürler.Ama Yönetim Sessiz Kalıyor.Wolfteam bi oyun var bilirsiniz çocukların oynadıgı.O oyunun en sevdiğim yanı Küfür edemezdin.Küfür edince ***** diye cıkardı kelime.Ve bunu 3 defa yapınca ceza alıyodun.Fakat burada görüyoruz ki öyle bir şey yok.Neyse Oyunda şuan Sıgınaka bile +1500 +1600 istiyorlar.Ejder'i parıldayan bile giremiyor sığınağa.Oyun da Kral olmanın tek yolu Para
Para Para Para.
Para Para Para.
Merhaba beyler,
Bu konu belkide bir çok kez açıldı ama her defasında kilitlediler ve konuyu açana ceza felan verdiler.Bir şekilde Susturdular.Ama Artık yeter ! Türk Türkün Parasını sömürüyor.Şuanki durumumuz bu.Bu oyun bağımlılık yapıyor bu çok net.Çünkü bu oyunu bırakalı 3 ay oldu ama her gün boyunu özledim.Fakat artık tat vermiyor.Eski Dostluk oyunda bu çok belirgin.En Kutsal Varlığa sövülüyor her gün.Bir Anneye.Bazen o kadar çok abartanlar Oluyor ki Yüce ALLAH'a Kadar varabiliyor Küfürler.Ama Yönetim Sessiz Kalıyor.Wolfteam bi oyun var bilirsiniz çocukların oynadıgı.O oyunun en sevdiğim yanı Küfür edemezdin.Küfür edince ***** diye cıkardı kelime.Ve bunu 3 defa yapınca ceza alıyodun.Fakat burada görüyoruz ki öyle bir şey yok.Neyse Oyunda şuan Sıgınaka bile +1500 +1600 istiyorlar.Ejder'i parıldayan bile giremiyor sığınağa.Oyun da Kral olmanın tek yolu Para
Lonca Lisansını alıyosun hop para Plus Paket hop para Maden arttırıcı lp artırıcı Hop Para.Yardımcı Hop Para.Güçlendirici hop para.Silah yükseltme hop para.Yağma arttırıcı hop para.Peki Parası olmayanlar napsın ? Oturup oyuncak arabamı sürsünler ? 49 Leveller getirildikten sonra Akçe Sisteminin getirilmesi okdar çok büyük yanlıştı ki.Lafı uzatıp sizi sıkmanın luzümü yok saten Her sunucu Tenha Artık...
Re: Para Para Para.
Para hırsı böyle bişey kardeşim
Eskiden hiçbir şeyimiz yoktu ama keyifle saatlerce ikv oynardık ARTIk her türlü NANE var AMA , oynayacak oyuncu yok İKV ÖLDÜ
Eskiden hiçbir şeyimiz yoktu ama keyifle saatlerce ikv oynardık ARTIk her türlü NANE var AMA , oynayacak oyuncu yok İKV ÖLDÜ
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadasım cok bos konusuyorsun bu oyunu bedavamı yapsınlar bu adamlarda aıle gecındırıyor onlarda dıyorlar nasıl daha cok kazanabılırım dıye emınımkı sen yada babanda bunu soyluyordur. oyuna para vermek ıstemıyorsan bırak oyunu oynama.BAROSS yazdı:Oyun da Kral olmanın tek yolu ParaLonca Lisansını alıyosun hop para Plus Paket hop para Maden arttırıcı lp artırıcı Hop Para.Yardımcı Hop Para.Güçlendirici hop para.Silah yükseltme hop para.Yağma arttırıcı hop para.Peki Parası olmayanlar napsın ? Oturup oyuncak arabamı sürsünler ? 49 Leveller getirildikten sonra Akçe Sisteminin getirilmesi okdar çok büyük yanlıştı ki.Lafı uzatıp sizi sıkmanın luzümü yok saten Her sunucu Tenha Artık...
- Cratos
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Sibilings Of Times
Bu sorunu sadece siz yaşıyosunuz heralde 1600 le sığınak migrat mı olur 1000 hasarla X e gidip rahatöa kesiyoruz sizin tek yanlışınız Arz olmanız.
Godless Bıçak Sırtı Kılıç (^) Taş Kanat Balta (^) Archımedes (^)Ejder Asa

-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunu bedava yapsınlar demiyoruz ama durumu olmayanları da düşünmeleri gerekir biraz diye düşünüyoruz. Adamın maddi durumu iyi değil diye sen bu oyunu oynama o zaman diyemezsin ki, o adamı kazanmak için de birşeyler yapman gerekir. Bu yöneticiler maksimum level 39 ken evlerinde aç mı yatıyolardı? Biz o zaman gayet güzel bir şekilde oynuyorduk bu oyunu. Bence yönetimin düşünmesi gereken şey şu; sallıyorum oyunu 5000 kişi oynuyorsa ve bunların 2000i paralı oynayan oyuncularsa, aylık 30 lira yatırıyorlarsa aylık gelir 60.000dir. Fiyatları düşürüp ayda 15 liraya adam gibi birşey yapabilicek duruma getirirlerse oyunu oyuncu sayısı 5000den 7000e çıkar ve bu oyuncuların bu kez 2000i değil de 4000i paralı oyuncu olur ve yine aynı para girer ceplerine. Hem oyuncu sayısını artırmış olursun, hem oyuncular oyunu bırakmayı değil de arkadaşlarını da bu oyuna çekmeyi düşünüyor olur hem de cebine giren para yine aynı olur. Zor birşey değil bu, çok değil 3 sene önce ben oyuna hiç para yatırmadan sağlam bir oyuncu olabiliyordum ama şuan bu imkansız..Furkaaaaann yazdı:Arkadasım cok bos konusuyorsun bu oyunu bedavamı yapsınlar bu adamlarda aıle gecındırıyor onlarda dıyorlar nasıl daha cok kazanabılırım dıye emınımkı sen yada babanda bunu soyluyordur. oyuna para vermek ıstemıyorsan bırak oyunu oynama.BAROSS yazdı:Oyun da Kral olmanın tek yolu ParaLonca Lisansını alıyosun hop para Plus Paket hop para Maden arttırıcı lp artırıcı Hop Para.Yardımcı Hop Para.Güçlendirici hop para.Silah yükseltme hop para.Yağma arttırıcı hop para.Peki Parası olmayanlar napsın ? Oturup oyuncak arabamı sürsünler ? 49 Leveller getirildikten sonra Akçe Sisteminin getirilmesi okdar çok büyük yanlıştı ki.Lafı uzatıp sizi sıkmanın luzümü yok saten Her sunucu Tenha Artık...
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
parası olmayam akce alsın ozmn .d m ılelazurixivan yazdı:Oyunu bedava yapsınlar demiyoruz ama durumu olmayanları da düşünmeleri gerekir biraz diye düşünüyoruz. Adamın maddi durumu iyi değil diye sen bu oyunu oynama o zaman diyemezsin ki, o adamı kazanmak için de birşeyler yapman gerekir. Bu yöneticiler maksimum level 39 ken evlerinde aç mı yatıyolardı? Biz o zaman gayet güzel bir şekilde oynuyorduk bu oyunu. Bence yönetimin düşünmesi gereken şey şu; sallıyorum oyunu 5000 kişi oynuyorsa ve bunların 2000i paralı oynayan oyuncularsa, aylık 30 lira yatırıyorlarsa aylık gelir 60.000dir. Fiyatları düşürüp ayda 15 liraya adam gibi birşey yapabilicek duruma getirirlerse oyunu oyuncu sayısı 5000den 7000e çıkar ve bu oyuncuların bu kez 2000i değil de 4000i paralı oyuncu olur ve yine aynı para girer ceplerine. Hem oyuncu sayısını artırmış olursun, hem oyuncular oyunu bırakmayı değil de arkadaşlarını da bu oyuna çekmeyi düşünüyor olur hem de cebine giren para yine aynı olur. Zor birşey değil bu, çok değil 3 sene önce ben oyuna hiç para yatırmadan sağlam bir oyuncu olabiliyordum ama şuan bu imkansız..Furkaaaaann yazdı:Arkadasım cok bos konusuyorsun bu oyunu bedavamı yapsınlar bu adamlarda aıle gecındırıyor onlarda dıyorlar nasıl daha cok kazanabılırım dıye emınımkı sen yada babanda bunu soyluyordur. oyuna para vermek ıstemıyorsan bırak oyunu oynama.BAROSS yazdı:Oyun da Kral olmanın tek yolu ParaLonca Lisansını alıyosun hop para Plus Paket hop para Maden arttırıcı lp artırıcı Hop Para.Yardımcı Hop Para.Güçlendirici hop para.Silah yükseltme hop para.Yağma arttırıcı hop para.Peki Parası olmayanlar napsın ? Oturup oyuncak arabamı sürsünler ? 49 Leveller getirildikten sonra Akçe Sisteminin getirilmesi okdar çok büyük yanlıştı ki.Lafı uzatıp sizi sıkmanın luzümü yok saten Her sunucu Tenha Artık...
-
- Salgın Koruyucusu
Söylediğin şey yasak diye biliyorum?Furkaaaaann yazdı:parası olmayam akce alsın ozmn .d m ılelazurixivan yazdı:Oyunu bedava yapsınlar demiyoruz ama durumu olmayanları da düşünmeleri gerekir biraz diye düşünüyoruz. Adamın maddi durumu iyi değil diye sen bu oyunu oynama o zaman diyemezsin ki, o adamı kazanmak için de birşeyler yapman gerekir. Bu yöneticiler maksimum level 39 ken evlerinde aç mı yatıyolardı? Biz o zaman gayet güzel bir şekilde oynuyorduk bu oyunu. Bence yönetimin düşünmesi gereken şey şu; sallıyorum oyunu 5000 kişi oynuyorsa ve bunların 2000i paralı oynayan oyuncularsa, aylık 30 lira yatırıyorlarsa aylık gelir 60.000dir. Fiyatları düşürüp ayda 15 liraya adam gibi birşey yapabilicek duruma getirirlerse oyunu oyuncu sayısı 5000den 7000e çıkar ve bu oyuncuların bu kez 2000i değil de 4000i paralı oyuncu olur ve yine aynı para girer ceplerine. Hem oyuncu sayısını artırmış olursun, hem oyuncular oyunu bırakmayı değil de arkadaşlarını da bu oyuna çekmeyi düşünüyor olur hem de cebine giren para yine aynı olur. Zor birşey değil bu, çok değil 3 sene önce ben oyuna hiç para yatırmadan sağlam bir oyuncu olabiliyordum ama şuan bu imkansız..Furkaaaaann yazdı:Arkadasım cok bos konusuyorsun bu oyunu bedavamı yapsınlar bu adamlarda aıle gecındırıyor onlarda dıyorlar nasıl daha cok kazanabılırım dıye emınımkı sen yada babanda bunu soyluyordur. oyuna para vermek ıstemıyorsan bırak oyunu oynama.BAROSS yazdı:Oyun da Kral olmanın tek yolu ParaLonca Lisansını alıyosun hop para Plus Paket hop para Maden arttırıcı lp artırıcı Hop Para.Yardımcı Hop Para.Güçlendirici hop para.Silah yükseltme hop para.Yağma arttırıcı hop para.Peki Parası olmayanlar napsın ? Oturup oyuncak arabamı sürsünler ? 49 Leveller getirildikten sonra Akçe Sisteminin getirilmesi okdar çok büyük yanlıştı ki.Lafı uzatıp sizi sıkmanın luzümü yok saten Her sunucu Tenha Artık...
Hem oyuncu sayısını artırmış olursun, hem oyuncular oyunu bırakmayı değil de arkadaşlarını da bu oyuna çekmeyi düşünüyor olur hem de cebine giren para yine aynı olur. Zor birşey değil bu, çok değil 3 sene önce ben oyuna hiç para yatırmadan sağlam bir oyuncu olabiliyordum ama şuan bu imkansız..

- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Kardeş Boş Konu açma , Bedavaya kimse Kimmseye Allah'ın Nimeti Olan Ekmeği Bile Vermiyor Adam Sana Niye Bedavaya Oyun Oynatsın?
Ais EzheL , Hidra ...
- turna
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: loncamkalmadıkibenim
FedoREmelianenKO yazdı:Kardeş Boş Konu açma , Bedavaya kimse Kimmseye Allah'ın Nimeti Olan Ekmeği Bile Vermiyor Adam Sana Niye Bedavaya Oyun Oynatsın?
uyarmak için geç kalmışsın adam konuyu açalı 9 ay olmuş sen geleli 3 gün
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)