ARZLODOS yazdı:Alla alla yaw sen esit sartlarda birine daldınmı o kişi sana niye küfür etsin ediyorsa onunda saygısı yok demektir. Orda saygı cercevesinde 3 sık vermişin onun üzerine yorum yapmısım bunun nesini yanlış anlıyorsun.
Bu kişileri kesersen o kişilerden saygı beklyemezsin ama sende esitsin oda esit ona saldırmısın sen galip gelmişin yada o kişi sana küfür ediyorsa sikayet et çünkü zihniyeti bozuktur her ölen küfürmü edyor oyundada saçmalıyon.
% 99 ölen veya öldürülen bir laf atmazsa olmuyor artık.Bende bu durumu saçma hale getirdiler diye yakınıyorum burda.
Şikayet etmek yerine bu durumları yaşamasak daha mantıklı değil mi sence ?
Eee sen saygı göstermesen o saygı göstermese kişilerin ağızlarını banlıyacak degiliz ama yukarda yazdıgın senin gibleri demişin. Bu ölenlerin laf atmasını önlemek için Bu olan olaylar olmasa herkes er meydanında ölünce laf atmamayı öğrenecektir eğitim sart ama eğitime başlamadan laf yedim diye dolacaksan klana girmeyeceksin hani sen klansız görev yapılmıyormu diyon ya aynı o sekilde laf yemek istemiyorsan ya oynamyacan yada klansız gezecen ama laf yedin diyede o kişiyi sikayet edip terbiye edecen 3-4 gün ceza ala ala terbiye alacak yoksa bir anlamı kalmaz.
Zamanında o kişiler görev yapılırken haysiyetlerni kaybetmeselerdin kalna girdi diye keserlerse oda öyle yetişir.
Sabrı öğreneceksin o laf etti diye sende ona küfür etmiyecen bu seni üstün biri yaapr Onun seviyesi o kadardır. Sen sineye cekmesini bilecen o zaman kişiliğin güçlenir ama laf etti diye sende laf edersen iki seviyesiz birbirinew küfür etmiş ben ne eylerim derim gecerim.
HarlemShake yazdı:Bakış açın çok farklı, yanıldığın noktalar ise apaçık mevcut.
Teşekkürler.
Hatalarımı veya yanılgılarımı söylerseniz daha kolay bir çözüm yolu bulabiliriz bence.
SkyBlue, yaptığın yorumlardan örnek vererek konuşmak istiyorum.
Klana giren bazı oyuncular savaşmak için girmediğinden bahsetmişsin nitekim söylediğin doğru fakat
Klan oyundaki anlamını yitirmemeli.Kimse görevini yapmasın demiyorum burda.En başta söylediğin gibi klişe bir söz diye nitelendirdin aslında en doğru söz o ' Klana giren ölmeyi kabullenmiştir '
Anlatmak istediğimin dışına çıkıyoruz aslında konunun Klan savaşlarında kullanılan argo kelimeler üzerineydi.
Neyse gelelim Karizma satan oyunculara ve bu tip durumlarda kesilen oyunculara.
Sonuç olarak Düşman anlamı taşımıyor mu hele ki baktığında hedef kırmızı bir isim taşıyorsa.
Özün kısası Sebep-Sonuç ilgilendirmez klan savaşlarında bu benim şahsi düşüncem bu tip olayların en sonunda yaşanan tatsız atışmalar.Bunlar çok gereksiz.Oyuncuların bu durumu anlaması gerekli bence.
Haklısın hocam. Hakaret konusunda sonuna kadar haklısın. Yani karşı tarafın yaptığı yanlış bile olsa hakaret etmek daha büyük yanlış olur. Gereksiz olur, seviyesiz olur. Öldükten sonra küfür etmenin veya karşı tarafla tartışmaya girmenin bir manasının olmadığını düşünüyorum.
Selam FedoREmelianenKO, her yorumun altına +1 değil de kendi şahsi düşüncelerini bekliyorum buraya nasıl bir düşüncen var bu konu altında merak ettim.
Tabi Güzel Kardeşim , Oyun Bu Kimseye Beni Kesme Diyemezsin , Ama Biraz Hürmet Bekleyebilirsin , Ki Kimse Sen Char Kasıyorsun Diye Bırakmak Zorunda Değil , Burada Char Kasıyor Yada Naylon Yapıp Veya Karizma Satan Adama Dalma Diyenler Var , Niyye ? Banamı Satıyor Karizmasını ? Yada Banamı Naylon kasıp , Banamı Char Kasıyor ? Ne Yapıyorsa Kendine Yapıyor , Bende Kendim İçin Birşey Yapıp Keserim ... ,
Klan Görev Yapma Yeri Değildir Arkadaşım Klan Savaşma Yeridir ... Vay Ben Görev Yapıyorum Bana ne yahu ? Vay Ben Maden Cekiyorum , Bana Ne ? Bana Mı Çekiyon Madeni ? Vay Ben Şunu Yapcam , Banamı Yapcan Bana Ne Ya ? Savaş Halindeki İki Grup Bu , Sen Savaş Eden İki Milletin Birine Gidip Gönüllü Asker Olmak İstiyorum Dersen Sonra Biri Seni Vurunca Vay Niye Vurdunuz Ben Postaneye Mi Gidiyorum Dersin ? Sonuçta Gönüllü Giriyorsun Klana
Selam FedoREmelianenKO, her yorumun altına +1 değil de kendi şahsi düşüncelerini bekliyorum buraya nasıl bir düşüncen var bu konu altında merak ettim.
Tabi Güzel Kardeşim , Oyun Bu Kimseye Beni Kesme Diyemezsin , Ama Biraz Hürmet Bekleyebilirsin , Ki Kimse Sen Char Kasıyorsun Diye Bırakmak Zorunda Değil , Burada Char Kasıyor Yada Naylon Yapıp Veya Karizma Satan Adama Dalma Diyenler Var , Niyye ? Banamı Satıyor Karizmasını ? Yada Banamı Naylon kasıp , Banamı Char Kasıyor ? Ne Yapıyorsa Kendine Yapıyor , Bende Kendim İçin Birşey Yapıp Keserim ... ,
Bende bunu anlatıyorum, Konumun içeriğini okuduğunu varsayarak konuşuyorum.Klan savaşı, dur diyemezsin hakkın yoktur dersende karşındakinin inisifiyatine kalmış birşeydir durup durmaması sırf durmadı görev yaparken öldürdü, karizma alışverişinde öldürdü vs ... bu tip durumlarda bölge,klan veya söyle kanalından olmadık argolara,küfürlere, iftiralara maruz kalıyoruz.
FedoREmelianenKO yazdı:
HarlemShake yazdı:
FedoREmelianenKO yazdı:
+1
Kaldı ki ben her Yorumun Altına +1 yazmıyorum Sadece Onayladığım Fikirleri +1' liyorum , Sen Hiç Kimseyle Hemfikir Olmadın mı şimdiye kadar ?
+ 1 yaptığın yorumlarına baktım şimdi kendine has yorumuna baktım sonuç uçurum Görev yapanları vs savunanlara +1 yapmışsın lakin kendi şahsi düşüncen benimle hem fikir buda bir ironi
FedoREmelianenKO yazdı: Klan Görev Yapma Yeri Değildir Arkadaşım Klan Savaşma Yeridir ... Vay Ben Görev Yapıyorum Bana ne yahu ? Vay Ben Maden Cekiyorum , Bana Ne ? Bana Mı Çekiyon Madeni ? Vay Ben Şunu Yapcam , Banamı Yapcan Bana Ne Ya ? Savaş Halindeki İki Grup Bu , Sen Savaş Eden İki Milletin Birine Gidip Gönüllü Asker Olmak İstiyorum Dersen Sonra Biri Seni Vurunca Vay Niye Vurdunuz Ben Postaneye Mi Gidiyorum Dersin ? Sonuçta Gönüllü Giriyorsun Klana
:idea: +1 diyebilirim buna.
Olsun be aldırma Yaradan yardır,
Sanmaki zalimin ettiği kârdır,
Mazlumun ahı indirir şâhı,
HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR!