Alcatraz24 yazdı:Bu kadar baskı ne diye onu anlamadım Hisse alacam uyuz olduklarımla özel olarak ilgilenecem kötü bişey mi ?
Kardeş Önce Bi Tarafına Don Al , Sonra TTNET 'in Bi Uygulamasından Hisse Al Ciddi Ciddi Bu Baskı Niye Diyor Ben Konuyu Açerken Şaka Yapıyor Sanımıştım Adam Ciddi qq
adam bunu kesecek bu da adamı banlayacak hayal dünyasındaki fantezi bu hisse senedini alınca cepten atx i arayacak naber lan eleman diyecek nihat bana kahve getir uşağım çekecek mevlütü arayıp orti napıyorsun ya diyecek rehberleri bakkala 2 ekmek 1 kola almaya yollıyacak
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
aken yazdı:adam bunu kesecek bu da adamı banlayacak hayal dünyasındaki fantezi bu hisse senedini alınca cepten atx i arayacak naber lan eleman diyecek nihat bana kahve getir uşağım çekecek mevlütü arayıp orti napıyorsun ya diyecek rehberleri bakkala 2 ekmek 1 kola almaya yollıyacak
aken yazdı:adam bunu kesecek bu da adamı banlayacak hayal dünyasındaki fantezi bu hisse senedini alınca cepten atx i arayacak naber lan eleman diyecek nihat bana kahve getir uşağım çekecek mevlütü arayıp orti napıyorsun ya diyecek rehberleri bakkala 2 ekmek 1 kola almaya yollıyacak