BuMeRaNGYiGiTBeY
Yaşamhastanesi
Eyüpdayı
madem başka sunucudansın o adamların nasıl birisi oldugnu bilmezsin 1 oyunda haksız kazanç elde eden herkezin işini bozarım bozanı desteklerim bu şerefsizlik adilik degi ladalettir bu 2 kendi sunucundaki arz ve lodoslar burda tam tersi ola bilir bunu araştır öyle konuş buda 3dreamtr yazdı:Bak yukarda yazdım verecegin cvbları,adamlar orda kp kasıyorlar bunu görmemen icin aptal olman lazım kolay gelsin de gec yada gıcıksın madem dal bir sey demem dal sadece sizin yaptıgınızın terbiyesizlik oldugunu ilettim benim ki nacizhane bir yorumdu bu kadarcık eleştiriye de mi karsısınscream20 yazdı:bu durumlar senihiç alakadaretmez isteyen istedigi yapar maden savaşmyıcaksın klanda gezmek neden ? bunu bana açıkla oyun da kp diye bir şey var belki gözlük almak için kasıyor adam macro kullanmak yada parayla satın almak istemiyorud r belki bu sebeble istedigi herkezi göüdgü yerde kese bilir bu arada harbiden kesilince çok konuşuyorsunuz siz ya bu kadar da olmaz geçen 2 o fans bıçak çarı mısırdan hamite kadar kovaladım tankla kaçıyorlar hala laf yapıyolar siz bu sunuz iştedreamtr yazdı:Sizin yaptıgınız terbiyesizlik gerci hazır cevaplarınız vardır sizin gibilerin kesilmek zoruna gidiyorsa klandan cık kardeşim gibiaynısını sana yapacaklardır muhakkak ki kp kasarken yada seni tek yakaladıklarında kedinin fareyle oynadıgı gibi oynayacaklar seninle o zaman da sen de aglamayacaksın
Onların yaptıgının adını bile koyamıyorum koyarsam sus yerim:D kp yada baska ne olursa olsun bir kişi kesilince hemen bölgeden Hırsız dır diyorsa onun karakterinden kişilginden suphe ederim bu kadar kolay olmamalı bazı seyler sizin yaptıgınız terbiyesizlik demiştim bunların yaptıgının varın adını siz koyun...alt tarafta o kişinin yaptıgının adını bile koyamıyorum ne derseniz deyin dedim bir adam kesilince kesen kişiyi Hırsız ilan ediyorsa ona söylenecek laf olmuyor bu arenada...
Ha ben ne seni tanırım ne de onları kimseden taraf da degilim kesersin kesilirsin sorun yok oyun bu gül geç siz busunuz lafını bana söylüyorsunda ben kimim inan bu konuda zerre fikrin yokkullanıcı adına baksan benim baska bir sunucudan sadece konuya yorum yazdıgımı görürdün
![]()
scream20 yazdı:madem başka sunucudansın o adamların nasıl birisi oldugnu bilmezsin 1 oyunda haksız kazanç elde eden herkezin işini bozarım bozanı desteklerim bu şerefsizlik adilik degi ladalettir bu 2 kendi sunucundaki arz ve lodoslar burda tam tersi ola bilir bunu araştır öyle konuş buda 3dreamtr yazdı:Bak yukarda yazdım verecegin cvbları,adamlar orda kp kasıyorlar bunu görmemen icin aptal olman lazım kolay gelsin de gec yada gıcıksın madem dal bir sey demem dal sadece sizin yaptıgınızın terbiyesizlik oldugunu ilettim benim ki nacizhane bir yorumdu bu kadarcık eleştiriye de mi karsısınscream20 yazdı:bu durumlar senihiç alakadaretmez isteyen istedigi yapar maden savaşmyıcaksın klanda gezmek neden ? bunu bana açıkla oyun da kp diye bir şey var belki gözlük almak için kasıyor adam macro kullanmak yada parayla satın almak istemiyorud r belki bu sebeble istedigi herkezi göüdgü yerde kese bilir bu arada harbiden kesilince çok konuşuyorsunuz siz ya bu kadar da olmaz geçen 2 o fans bıçak çarı mısırdan hamite kadar kovaladım tankla kaçıyorlar hala laf yapıyolar siz bu sunuz iştedreamtr yazdı:Sizin yaptıgınız terbiyesizlik gerci hazır cevaplarınız vardır sizin gibilerin kesilmek zoruna gidiyorsa klandan cık kardeşim gibiaynısını sana yapacaklardır muhakkak ki kp kasarken yada seni tek yakaladıklarında kedinin fareyle oynadıgı gibi oynayacaklar seninle o zaman da sen de aglamayacaksın
Onların yaptıgının adını bile koyamıyorum koyarsam sus yerim:D kp yada baska ne olursa olsun bir kişi kesilince hemen bölgeden Hırsız dır diyorsa onun karakterinden kişilginden suphe ederim bu kadar kolay olmamalı bazı seyler sizin yaptıgınız terbiyesizlik demiştim bunların yaptıgının varın adını siz koyun...alt tarafta o kişinin yaptıgının adını bile koyamıyorum ne derseniz deyin dedim bir adam kesilince kesen kişiyi Hırsız ilan ediyorsa ona söylenecek laf olmuyor bu arenada...
Ha ben ne seni tanırım ne de onları kimseden taraf da degilim kesersin kesilirsin sorun yok oyun bu gül geç siz busunuz lafını bana söylüyorsunda ben kimim inan bu konuda zerre fikrin yokkullanıcı adına baksan benim baska bir sunucudan sadece konuya yorum yazdıgımı görürdün
![]()