Diğer oyunlar ve İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Diğer oyunlar ve İKV

Mesaj gönderen batugun »

xXESREFPASALIXx yazdı:bu oyundan hala zevk almayna kişilerde varmiş ;) ;) oyunda herşey para dıyonuz oynamayın ozaman zorla tutan yok veyada zorla al diyen yok durumunuz kötü olsa zaten int,pc olmaz evınızde bu oyunu oynayanların yarısından fazlası evde oynuyo demekki herkez orta düzeyde bi insan.

Konuya girdim okudum bu mesajı kim atmış diye aradım gerçekten atılmış malesef

Bi oyuna para vermedenmi eğlenmek iyi para vererekmi ? yani illaki para vermek isityosan bizim yerimizede ver ve kimsenin maddi durumunu bilemezsin pc si vardır düşük sistemli interneti vardır kotalı.

konuda anlatılmak istenen ikv deki gelişmelerin hep paraya dönük olması Silah Geliştirme = Akçe Sarraf şans arttırcı=Akçe YAğma artırıcı=Akçe

Bunlar eskiden varmıydı yoo 49 lwl e kadar bi plus alırdık oda 10tl idi şimdi noldu gitgide akçe çıktı o şu bu derken oyun paraya dönmeye başlıyo parası olmayanda eğlenemiyo haliyle hep güç gerekiyor güç içinde para para içinde gerçek para malesef
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

batugun yazdı:
xXESREFPASALIXx yazdı:bu oyundan hala zevk almayna kişilerde varmiş ;) ;) oyunda herşey para dıyonuz oynamayın ozaman zorla tutan yok veyada zorla al diyen yok durumunuz kötü olsa zaten int,pc olmaz evınızde bu oyunu oynayanların yarısından fazlası evde oynuyo demekki herkez orta düzeyde bi insan.

Konuya girdim okudum bu mesajı kim atmış diye aradım gerçekten atılmış malesef

Bi oyuna para vermedenmi eğlenmek iyi para vererekmi ? yani illaki para vermek isityosan bizim yerimizede ver ve kimsenin maddi durumunu bilemezsin pc si vardır düşük sistemli interneti vardır kotalı.

konuda anlatılmak istenen ikv deki gelişmelerin hep paraya dönük olması Silah Geliştirme = Akçe Sarraf şans arttırcı=Akçe YAğma artırıcı=Akçe

Bunlar eskiden varmıydı yoo 49 lwl e kadar bi plus alırdık oda 10tl idi şimdi noldu gitgide akçe çıktı o şu bu derken oyun paraya dönmeye başlıyo parası olmayanda eğlenemiyo haliyle hep güç gerekiyor güç içinde para para içinde gerçek para malesef
Bi oyuna para vermedenmi eğlenmek iyi para vererekmi ? Tek Cevap , Ekmeği , Suyu Para Vererek mi Almak Daha İyi Para Vermeden mi Almak Daha İyi ?
ikv deki gelişmelerin hep paraya dönük olması Silah Geliştirme = Akçe Sarraf şans arttırcı=Akçe YAğma artırıcı=Akçe Demişsin, Tek Cevap ; Yenilik De Yenilik Diyorsunuz Eeee Bu Adam Yeniliği Bedavaya Mı Yapıyor ? Grafikleri Tasarlasın Diye Grafik Tasarımcıya Ayrı Para , Oyunun Müzüklerini Yapsın Diye Müzüsyene Ayrı Para ,Yeni Gelecek Bölge deki Yaratıkları , Silah , Zırh , Şunu Bunu Tasarlasın Diye Tuttugu Adama Ayrı Para , Yani Parada Para ,
Herşeyi Geçtim Sen 700,000 Oyunculu Bi Oyun Yapsan , Ki Bedavaya Değil Büyük Paralar ile Yapılan Bi Oyun Yapsan Babanın Hayrına Bedavamı Yapardın Paralı Şeyler Koyarmıydın ?
Madem Bedavaya Yapıldığını Düşünüyorsun Yap Bi Oyun Bedavaya Bizde Ona Gelelim :D
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

ne bekliyosun anlayamıyorum ne yapalım aaa bütün karakterler eşit kardeş kardeş oturuyoruz zannedersin ki şirinler köyündeyiz hiç bi farkımız yok
bi zahmet çembere girin eno düşürmeye calışın bir iki tılsım basın az mücadele edin
okumak için kariyer yapmak için siz bi tarafınızı yırtmıyor musunuz
...
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Bu oyunun artık ücretli oyunlardan farkı kalmadı.Oyunda bir yerlere gelebilmek için para yatırmak mecbur, kimse bana gelip de parasızda yaparsın demesin şuan oyunda ne kadar full adam varsa hepsi para yatırmıştır bir kezde olsa.Tank desen ayı almak zorunlu yoksa Çemberlitaş'a giremezsin.Peki ya Shen kara ?? ben böyle saçmalık görmedim adamlar oyuna yaratıklara eklemiyor ki düşsün, sırf para kazanmak için Shen kara iksiri paralı yapıyorlar.Biz ne zaman yenilik istesek sürekli bir para kazanma çabası içerisindeler.Bu yapımcı ekip gönüllü olarak çalışıyorsa bu paralar nereye gidiyor tabi ki TTNET'in cebine,TTNET ne yapıyor harcadığımız paraların karşılığını veriyor mu hayır herkes oyunda Lag'dan şikayetçi.Lonca sistemi paralı ??? bana lonca sisteminin paralı olduğu bir F2P(Free To Play[Ücretsiz]) Online oyun gösterin lütfen.Ne zaman bir şey istediysek sürekli para kazanma amaçlı yaptılar isteklerimizi.Kasa erişimi,lonca vesaire.

+5 Yetenek ne demek ya bu MMORPG bir oyunda resmen saçmalıktır saçmalığın atasıdır resmen diyorsun ki para yatıran senden üstün olacak oldu olacak yeni çıkan yetenekleri de para ile alalım?

Oyundaki dahada bir saçmalık olan silah basma sistemi, bu adamlar para kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar bir oyunda silah basmanın geliştirmenin paralı olması kadar saçma bir şey yok yine para yatırmak zorunda kalınıyor soruyorum size bu silah basma sistemini oyunda emek vererek yapsaydık daha iyi olmazmıydı herhangi bir görevle veya yaratıktan düşüreceğimiz bir taş ile bassak en azından oyunda yapacağımız bir şeyler olur.

PVP Sisteminden hiç bahsetmek istemiyorum rezillik zaten, İkv oyun dünyası zaten küçük bir yer karşı klanlardan herkes birbirini tanıyor bu nedenle pek savaş olmuyor ve zevk alınmıyor karşı klandan birini kesek desek tanıdık çıkıyor kesersek bize darılıyor kardeşim oyun değil mi bu neden darılıyorsun? Klanda ki kavgalarda hep bunlar yüzünden çıkmakta sorarım ben nasıl PVP yapabilirim bu oyunda nasıl eğlenebilirim? Karakterimi full dizdim ben ne yapacağım artık bu oyunda??

Şu oyuna yatırdığınız paraya hala acımıyor musunuz? Sırf milleti etkilemek,hava atmak için karakter dizip o kadar para yatırıyorsunuz yazık insaf ya keşke eğlenebilecek olsak da verdiğimiz paraya değse.

Bu oyunu kalıcı olarak oynayan biri 5 ayda bir en az 100 TL yatırmakta.Plus, ayı, gözcü, kangal, silah basma, arttırıcı, lonca lisansı, kasa erişimi vesaire.Birde bunların çoğunu her karakter için almak zorundasınız.Kimse gelipte bana bu oyun Ücretsiz F2P demesin hele ayı,+5 yetenek olayı varken.

5 Ay da harcadığınız 100 liraya ay da 20 Lira vererek P2W(Pay To Win[Ücretli]) Online oyun alsanız bu oyundan bin kat zevk alırsınız paranıza değer ve hayatınız da görmediğiniz kadar güzel grafikler oynayış görürsünüz istediğiniz gibi havanızı da atarsınız

Ama Türk milleti ne anlar;

Türk milleti gariptir
Her lafı kaldırmaz
İ**e dersin kızar da
S.. .. sin aldırmaz

Neyzen Tevfik

Not : Bu hesaptan yazılan üstteki mesajları ben yazmadım bu hesabın sahibi yazdı bu arada ben oyunu bıraktım beğenmiyorsanız bırak demenize gerek kalmadan söyleyeyim dedim.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

birileri bu oyunu babasının hayrına yapmıyor mecburen para harcanması gerekiyor
...
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HeilHitler »

Bu oyun bedavaya yapılıyor şuan çalışan geliştiriciler,gmler,destek ücretsiz çalışıyor gönüllü olarak bunu kendileri bile söylüyor.Kazanılan para TTNET'e gidiyor.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
onurbabaxd
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen onurbabaxd »

:)
Resim
Resim
Resim
Resim
kimse hava atma manastırda düşünmesin bi şeyler başarmak istiyorsan bi şeyler yapmak zorundasın o yüzden ürettiğimiz atılsimlar emek vererek yapılmıştır iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

onurbabaxd yazdı::)
Resim
Resim
Resim
Resim
kimse hava atma manastırda düşünmesin bi şeyler başarmak istiyorsan bi şeyler yapmak zorundasın o yüzden ürettiğimiz atılsimlar emek vererek yapılmıştır iyi forumlar
hayırlı olsun
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön