izdirapgrafik yazdı:Eksiklerin çokmuş ama Y2 üret,neden mi çünkü seni muhtemelen Gaffar'a da almayacaklar durumu biliyorsun.Arkadaşın muhakkak vardır, gerektiği yerde m1 y2 kullanmalık takas edersiniz.
Önce en az 2000 elektrik hasarına ulaşman gerekiyor.Onu hallettikten sonra gerek arkadaşlarınla, gerekse anlık gruplarla saatte kasabilirsin.24'ten biraz daha fazla xenotim kasman lazım.Jadeit ,peptit ve salgılar için.Kondritleri akçeyle çekmen daha ucuza gelir.
Üretmen gereken ilk tılsım Meteorit 1.(Çemberlitaş eşyalarının tam olmadığını farz ederek söylüyorum)
Daha sonra meteorit 1 ile %100000 ihtimal ile grup bulursun. Günde 5 gaffar sana yararlı olur. Arada hidrojen düşebilir onlardan satarsın paran olur. Günde 5 gaffara gide gide eşyalarını tamamlarsın hatta bazı eşyaların çiftlenir bile
Sonrasında ise meteorit 1 i Yıldırım 2 tılsımı ile takaslarsın. Eğer üstüne para isterse elbetteki düşen hidrojen paralarını eklersin Arkadaşlarınla veya herhangi bir grupla ırklarda kasarak xeno düşürebilirsin. Eğer bu olayı sık sık yaparsan 2. bir tılsım parası da çıkabilir.
Grup bulamadım ne yaparım diyorsan. Akrepler veya Hol örümceklerinde kasılabilirsin. Hem içinden düşen salgı vs. satıp para yapabilirsin. Hem de torbalardan çıkan diğer eşyaları dükkana satıp para yapabilirsin. Bunun sana çok faydası olur. Çift Efsunlu eşyalar düşürürsen bunlar biraz daha fazla para eder. Yani kısacası zengin olabilme ihtimalin var E tabi bunların hepsinin gerçekleşebilmesi için gereken tılsım ; Meteorit - 1