M1 mi Y2 mi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: M1 mi Y2 mi

Mesaj gönderen EscapisT »

izdirapgrafik yazdı:Eksiklerin çokmuş ama Y2 üret,neden mi çünkü seni muhtemelen Gaffar'a da almayacaklar durumu biliyorsun.Arkadaşın muhakkak vardır, gerektiği yerde m1 y2 kullanmalık takas edersiniz.
Girecek çevrem var.

Peki şu anda eksik materyalleri nasıl kasayım?
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Önce en az 2000 elektrik hasarına ulaşman gerekiyor.Onu hallettikten sonra gerek arkadaşlarınla, gerekse anlık gruplarla saatte kasabilirsin.24'ten biraz daha fazla xenotim kasman lazım.Jadeit ,peptit ve salgılar için.Kondritleri akçeyle çekmen daha ucuza gelir.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Duke »

Y2 üretirsen met1 üretimin kolaylaşır.
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Şu anda üretmek için parayı nasıl bulurum cehennemleri giyip kesebilir miyim ırk? Yoksa tek fizîk mi deneyeyim?
Kullanıcı avatarı
KRALHALO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KRALHALO »

her zaman m1 avantajlı.basarsan pişman olmazsın
Thepriestxdadas

Thexgamexover

Birkolakoy
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

İtemlerin Full İse Y2 Üret Tılsım Kas , Ama İtemlerin Ful Değilse M1 Üret İtemlerini Fulle Sonra M1 'i Y2 İle Takas Et Tılsım Kas , Yani Kısacası Hangisini Üretirsen Üret , Memnun Kalmazsan Takaslarsın Ötekiyle Boşa Gitmez ...
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Üretmen gereken ilk tılsım Meteorit 1.(Çemberlitaş eşyalarının tam olmadığını farz ederek söylüyorum)
Daha sonra meteorit 1 ile %100000 ihtimal ile grup bulursun. Günde 5 gaffar sana yararlı olur. Arada hidrojen düşebilir onlardan satarsın paran olur. Günde 5 gaffara gide gide eşyalarını tamamlarsın hatta bazı eşyaların çiftlenir bile :)
Sonrasında ise meteorit 1 i Yıldırım 2 tılsımı ile takaslarsın. Eğer üstüne para isterse elbetteki düşen hidrojen paralarını eklersin :) Arkadaşlarınla veya herhangi bir grupla ırklarda kasarak xeno düşürebilirsin. Eğer bu olayı sık sık yaparsan 2. bir tılsım parası da çıkabilir.

Grup bulamadım ne yaparım diyorsan. Akrepler veya Hol örümceklerinde kasılabilirsin. Hem içinden düşen salgı vs. satıp para yapabilirsin. Hem de torbalardan çıkan diğer eşyaları dükkana satıp para yapabilirsin. Bunun sana çok faydası olur. Çift Efsunlu eşyalar düşürürsen bunlar biraz daha fazla para eder. Yani kısacası zengin olabilme ihtimalin var :) E tabi bunların hepsinin gerçekleşebilmesi için gereken tılsım ; Meteorit - 1
Kullanıcı avatarı
4Evolation
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 4Evolation »

EscapisT yazdı:Hangi tılsım şu anda dah çok iş görür? Y2 üretip tek xenotim kassam diyorum ama m1 diyen de çoğunlukta. Bir açıklık getirseniz :)
İtem eksiğin varsa m1 eğer çarın full se y2 holde xenotim kasıp diğer tılsımlarıda üretebilirsin :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön