Eskiler hala buradalar mı?
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Re: Eskiler hala buradalar mı?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Byboody Sanalkaos Vapodry geminiYALANOLDU da vardı
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
FiaNNa yazdı:Ve aleykum selam arkadaşlar Eskimek güzel oyuna tekrardan geri dönücem sizleride görmek isterim . /f badwOrm LEEWOHT .
Az lodos kesmezdik Yaşar abi meteor önünde ne güzel günlerdi
Eskilerden.... Kardeşxhamza
Herkese Selam olsun
Herkese Selam olsun
-
- Acemi Savaşçı
vay be demek ki iyi işler yapmamışız kimsenin aklına gelmemişiz yine de selamlar nıckten de belli oldugu gibi ben
Aksekixxtetik Unvxaksekitetik Unvx loncasının kurucu üyelerindendim, bir aralar .Neden geldim baktım onu da bilmiyom oyun ne hale geldi haberim yok ama çoğu kişiyi unuttum o eski zamanlar güzeldi aile gibiydik herkes herkesin herşeyini bilirdi yardımlaşma dertlesme oyun değildi gerçek yaşamdı bazılarınız hala aklımda herşey gönlünüzce olsun kırıldım ama ...
Aksekixxtetik Unvxaksekitetik Unvx loncasının kurucu üyelerindendim, bir aralar .Neden geldim baktım onu da bilmiyom oyun ne hale geldi haberim yok ama çoğu kişiyi unuttum o eski zamanlar güzeldi aile gibiydik herkes herkesin herşeyini bilirdi yardımlaşma dertlesme oyun değildi gerçek yaşamdı bazılarınız hala aklımda herşey gönlünüzce olsun kırıldım ama ...
s.a diyerek başlayalım sevgili dostlarım oyundadegilim ama takibi hiç bırakmadım ben kadirabinizgeldi tanıyan tanımıyan herkeze slm olsun basmonte denen adam hala oynuyomu o şuursuz ))))))
aynen abicim kadir abın halen aynı realde bi kaç kişi var onlarıda lodos sanıp dövüyom hep )))))VaMoSBieN yazdı:Gençleri derin bir tartışma almışwebkurdu vardı onu bilenler mev meteoruda bilir
Kadirabinin favori lafı babam lodos olsa onuda keserim)
İSKOÇYALI Kızılcıklı veya Kızılcık loncasıBir çok eski var aklımda. Gakkoşlaraşkına biraz daha yakın zamana gelirsek İhsannn Holyonur Kalpanadze ( emin değilim
rcarlosss etatacak İlyas vardı karakter ismini hatırlamıyorum
Raikonnen varda var :lol:
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Kabusxhürrem,Hürremsultan,medikalxşifa,heavenxhürremix,hürremsultanew,monaliza,
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Özgürler
Mısırın yanından ayrılmayan DeFiNdEr Halen burada
) 29 lardan kalmayım . Şimdini nicklerim ( Defender , Spywarexsifa , Deathxrate) Bırakmadım bırakmam
Hedef gözlüğüm bile duru len
))
2008 den beri burdayız 
En eski nickim Johan ama kaybettim malesef
En eski nickim Johan ama kaybettim malesef
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv