bi soruya cevap kardeşim.Tarky yazdı:Yeni rekor : 2 grup 15.03 dk ve tek depremde yatırdıkBizi izlemeye devam edin
Kadim Hidra'nın Sonu..
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim Hidra'nın Sonu..
- withoutlove
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Petcarar yazdı:bi soruya cevap kardeşim.Tarky yazdı:Yeni rekor : 2 grup 15.03 dk ve tek depremde yatırdıkBizi izlemeye devam edin
GÜZEL KARDEŞİM SENİN NEYİ NASIL KASTETDİĞİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİZ KADİM HİDRANIN MENZİLİ İÇİNDE DEĞİLSEN SANA NASIL VURSUN VE SEN ONA NASIL VURASIN
HE SORMAK İSTEDİĞİN TANK SUYA GİRDİĞİNDE VE MENZİLİNİ UZATTIĞINDA DİĞER SAVAŞCI YADA BÜYÜCÜLERE ATEŞ TESİR EDİYORMU DİYE SORUYORSAN HAYUR TESİR ETMİYOR KADİMLE BİR E BİR MENZİLSİZ SİLAH VURUŞ MESAFESİNDE OLUNMADIĞI MUDDETCE ATEŞ PÜSKÜRTMESİNİ YEMEZSİN ÖZELLİKLEDE TANK HİDDET ONDA KALDIKCA VE MENZİLSİZ SİLAH MENZİLİ DIŞINDA DURABİLİYORSA
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
- withoutlove
- Cin Avcısı

VALLA ÇOK ZAMAN OLDU İYİ NAM YAPMIŞTIK BİRİLERİ BAKARDA ANKAYI KİM VAR ETTİ BELKİ ANIMSAR BU KESİM OLMAMIŞ OLSAYDI ANKA SUNUCUSU OLMAYACAKTI EN AZINDAN OYUN OYNANAN BİR SUNUCUDAN ÇOK MADEN E GELİNİP GİDİLEN BİRYERDEN ÖTE BİR SUNUCU OLMAYACAKTI

- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Güzel ama ben 2 büyü 1 şifa ve 1 tank kesiyorum 1 grup bile değilTarky yazdı:Anka sunuzumuzda yaptığımız birçok denemelerden sonra gerekli ekipmanları hazırlayarak ve sadece 2 GRUP kestiğimiz kadim hidranın sonudur.. Ard arda iki kere kesilen Kadim Hidra'da ilk kesimimiz SADECE 17 dakika sürmüştür.
Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...
Küçük bir kare..
(soldan sağa ; Loveless , Playmate , Geurison)
Kendi forumumuzdaki konu : viewtopic.php?f=34&t=17442
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
acaba bu konuyu bulmak için çok uğraştınmu onu merak ettim bakkaranlikprens yazdı:Güzel ama ben 2 büyü 1 şifa ve 1 tank kesiyorum 1 grup bile değilTarky yazdı:Anka sunuzumuzda yaptığımız birçok denemelerden sonra gerekli ekipmanları hazırlayarak ve sadece 2 GRUP kestiğimiz kadim hidranın sonudur.. Ard arda iki kere kesilen Kadim Hidra'da ilk kesimimiz SADECE 17 dakika sürmüştür.
Küçük bir kare..
Kendi forumumuzdaki konu : viewtopic.php?f=34&t=17442:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ayrıca ifliside tek başıma kesiyorum yeni yapmış olduğum bişey değil çemberlitaş gelmeden yaptım bunları çemberlitaş dan sonra hiç saymıyorum bile
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Onun üstündeki kişiye sor bencebloodthirsty yazdı:acaba bu konuyu bulmak için çok uğraştınmu onu merak ettim bakkaranlikprens yazdı:Güzel ama ben 2 büyü 1 şifa ve 1 tank kesiyorum 1 grup bile değilTarky yazdı:Anka sunuzumuzda yaptığımız birçok denemelerden sonra gerekli ekipmanları hazırlayarak ve sadece 2 GRUP kestiğimiz kadim hidranın sonudur.. Ard arda iki kere kesilen Kadim Hidra'da ilk kesimimiz SADECE 17 dakika sürmüştür.
Küçük bir kare..
Kendi forumumuzdaki konu : viewtopic.php?f=34&t=17442:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ayrıca ifliside tek başıma kesiyorum yeni yapmış olduğum bişey değil çemberlitaş gelmeden yaptım bunları çemberlitaş dan sonra hiç saymıyorum bile
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- withoutlove
- Cin Avcısı

yeşillik olsun
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
sormaya gerek kalmadan cevabı aldıkmobilsorun yazdı:Onun üstündeki kişiye sor bencebloodthirsty yazdı:acaba bu konuyu bulmak için çok uğraştınmu onu merak ettim bakkaranlikprens yazdı:Güzel ama ben 2 büyü 1 şifa ve 1 tank kesiyorum 1 grup bile değilTarky yazdı:Anka sunuzumuzda yaptığımız birçok denemelerden sonra gerekli ekipmanları hazırlayarak ve sadece 2 GRUP kestiğimiz kadim hidranın sonudur.. Ard arda iki kere kesilen Kadim Hidra'da ilk kesimimiz SADECE 17 dakika sürmüştür.
Küçük bir kare..