Hidro daha iyi yaShizune yazdı:bordo yazdı:Parlatmaya değmez. İmzamda da gördüğün gibi tüm asalar parlak ancak bence değmedi parlatmama. Hidroyu parlatmak yeterli.qaddar yazdı:Gereksiz bence hidrolik + olsa yeter
ama amacın milletle uğraşmaksa bu cok işine yarar :twisted: :evil:
Sanırım bu fotoğraf sizin için yeterli olacaktır![]()
Sizce ?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Sizce ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Şöyle ki bende Siyanür + basanlardanım.Gazap yeteneğini kullanmadan kritik 2100 -2300 hasar veriyor.OKO esnasında siyanür set ile zehir atıp karşı rakip saldırmadan ruh + seti giyip saldırdığımda hem toplamda 4500 ü aşan hasar üzerine kangal varsa 400 500 de ordan yani 5000 e yakın hasar veriyorum ve aynı zamanda iyileştirmede kullanıyorum.Tabi ki herkesin kullanma tarzı farklı . Ben asit + basıp kaçarak çok rahat savaşçı kesen de gördüm.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
XxRoAxX yazdı:Merhabalar
Aklıma birşey takıldı sizinle paylaşmak istedim. Sizce Siyanür asaya + basmak mantıklımı yada + basan arkadaşlar memnunmu ?
Yorumlarınıza göre SİYANÜR Asama + bascam ...
Şİfacıdaki Ashab dahil tüm asalarım parlak. Zehir setim full + Gazap 1 (III) ile büyücüye 4500 - 5000, savaşçya 3900-4000'e kadar çıkan hasarlar gördüm, düzgün yetenek kombinasyonu ile acıtan bir yetenek.
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Kanalına aboneyimbaraka1997 yazdı:XxRoAxX yazdı:Merhabalar
Aklıma birşey takıldı sizinle paylaşmak istedim. Sizce Siyanür asaya + basmak mantıklımı yada + basan arkadaşlar memnunmu ?
Yorumlarınıza göre SİYANÜR Asama + bascam ...
Şİfacıdaki Ashab dahil tüm asalarım parlak. Zehir setim full + Gazap 1 (III) ile büyücüye 4500 - 5000, savaşçya 3900-4000'e kadar çıkan hasarlar gördüm, düzgün yetenek kombinasyonu ile acıtan bir yetenek.![]()