NOT : Resmi sol üst butona basarak büyütebilirsiniz.

musallat123 yazdı:Merhabalar , çemberlitaş silahları ile ilgili bir ayrıntı dikkatimi çekti sizlerle de paylaşmak istedim.Dikkat ederseniz silaha farklı bir açıdan baktığımızda silah parlak veya mat gözüküyor. Eski silahlarda [Ecel Getiren- Ejder Asa] bu olay yok .Sadece çemberlitaş silahlarında oluyor . Büyücü sınıfında Kıyamet Asa , Savaşçılarda Taşkanat Balta ve örnekte olduğu gibi Şifacılarda ise Mevlana Asa'da bu özellik daha bir dikkat çekiyor. Sizce bunun nedeni nedir ? Forumda da benzer bir konu bulamadım. Resim biraz yamuk oldu kusuruma bakmayın :mrgreen: :mrgreen:

güneş diyorsn peki yer altı /meran şehri /büyük hol/mısır çarşısı/ antrepo/labirent/sıgınaklar/ migrat / Çemberli Taş ( bir kısmı ) gibi yerlerde sürekli mat olması lazım ozaman ama hep aynı olay oluyor bunu açıyla güneşle alakası olamazdejawuuu yazdı:Güneş görmemiş ilk resimde tek açıklanabilir yanı bu![]()

Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.

oyunda detay arttırmaya yönelik yapılan bi çalışma ama çok saçma olmuş bence asa ortama göre parlaklık alıcağına bizim karaktere baktığımız açıya göre parlaklık alıyormusallat123 yazdı:Merhabalar , çemberlitaş silahları ile ilgili bir ayrıntı dikkatimi çekti sizlerle de paylaşmak istedim.Dikkat ederseniz silaha farklı bir açıdan baktığımızda silah parlak veya mat gözüküyor. Eski silahlarda [Ecel Getiren- Ejder Asa] bu olay yok .Sadece çemberlitaş silahlarında oluyor . Büyücü sınıfında Kıyamet Asa , Savaşçılarda Taşkanat Balta ve örnekte olduğu gibi Şifacılarda ise Mevlana Asa'da bu özellik daha bir dikkat çekiyor. Sizce bunun nedeni nedir ? Forumda da benzer bir konu bulamadım. Resim biraz yamuk oldu kusuruma bakmayın :mrgreen: :mrgreen:

scream20 yazdı:güneş diyorsn peki yer altı /meran şehri /büyük hol/mısır çarşısı/ antrepo/labirent/sıgınaklar/ migrat / Çemberli Taş ( bir kısmı ) gibi yerlerde sürekli mat olması lazım ozaman ama hep aynı olay oluyor bunu açıyla güneşle alakası olamazdejawuuu yazdı:Güneş görmemiş ilk resimde tek açıklanabilir yanı bu![]()