Yani sizde dükkandan aldınız öyle değil mi ?mobilsorun yazdı:Evet aldımfiraridadas yazdı:Peki ya siz aldınız mı bu paketi ?mobilsorun yazdı:Kasa ve +5 mevcut değilCRACK26 yazdı:fakat dükkanda satılan çt kutuda bildiği kadarıyla lonca lisansı yada kasa erişimi tam hatırlamıyorum eksikti sanırım.
Lonca Lisansı
Üretim ve Toplama Sıfırlama
Çemberlitaş %60 Yağma Arttırıcı
3 Aylık Plus
Mevcuttur.
BİR SORUM OLUCAK LÜTFEN Ç.T. KUTUSU OLANLAR Bİ BAKSIN
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: BİR SORUM OLUCAK LÜTFEN Ç.T. KUTUSU OLANLAR Bİ BAKSIN
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
kandırmışlar seni sıfırlayabilirsin kardeşimfiraridadas yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar;
Ben dükkanda 2995 akçeye satılan çemberlitaş paketini almayı planlıyorum.Ama diyorlarki kutu halinde almassan üretim ve toplama puanlarını sıfırlayamassın diyorlar.Acaba bu doğrumu ?
sorum bu.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin bilenler varsa lütfen yazsın.Şimdiden teşekkürler.
İYİ GÜNLER
İYİ OYUNLAR
İYİ FORUMLAR
HAYIRLI RAMAZANLAR
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Evet öğrendim ama biraz geç oldumuhammet1361 yazdı:kandırmışlar seni sıfırlayabilirsin kardeşimfiraridadas yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar;
Ben dükkanda 2995 akçeye satılan çemberlitaş paketini almayı planlıyorum.Ama diyorlarki kutu halinde almassan üretim ve toplama puanlarını sıfırlayamassın diyorlar.Acaba bu doğrumu ?
sorum bu.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin bilenler varsa lütfen yazsın.Şimdiden teşekkürler.
İYİ GÜNLER
İYİ OYUNLAR
İYİ FORUMLAR
HAYIRLI RAMAZANLAR