Büyük Hol Bölgesinde Tüccara Eşya Satmak Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyük Hol Bölgesinde Tüccara Eşya Satmak Hk.

Mesaj gönderen bloodthirsty »

mobilsorun yazdı:
Partyqazap yazdı:
mobilsorun yazdı:Konu başlığında Büyük Hol olarak belirttim fakat diğer bölgelerde de aynı sorunu yaşayan var mı bilmiyorum.Büyük Hol bölgesinde Tüccara eşya satarken üst üste kritik hata yiyerek oyundan düşüyorum.Bu sorunu benden başka yaşayan birisi var mı ? Çözüm olarak ne önerirsiniz ?

Not:Yaklaşık 6-7 Çanta dolusu eşya satıyorum.

Senin yasadigin sorun sadece hol icin gecerli degil. Sorun Tamamen oyunla alakali. Sorunun nerden kaynaklandigini daha onceden tespit ettim. Cozumude cok basit. Herhangi bir isportaci veya klan tuccarina sag tiklayip alisveris acciktan sonra kesinlikle "z" harfini kullanma. Cunku bu harf etkilesimi kesiyor. Z harfini kullanmadan direk cantandaki esyalari satabilirsin. Bu sorunu cok test ettim oyunda genel bir hata var. 2 yil once bu durumu rapor ettim ana beni pek umursamadilar.
Neyse kolay gele herkese.
Deneyeceğim teşekkürler.
aynı sorun bendede vardı ama arkadaşın dediği gibi z ye basma
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bölgede bir sorun var ama tam neresinde belli degil ilk geldiğinde tüccar bölgsinde mahsur kalanlar vadın tanımlanmamış item dataları. Elvelden data bilgisi olan dosya açık halde olurdun simdi sifrelenmiş olarak sunuldugundan holdeken şifrelli dosyayı okumada zorluk cekiyor olablir yada şifreleri karıştıyorda olablir. Ookuyamdınmı hata olarak geri dönüyor. O anlık takılma geri dönüşlerdeki geçikme kasanda yada çantanda bulunan bir itemin okunamamsıda olablir.

Bir zamanlar Gmler Eminonude gezerken ne zaman bir gm gördünmü pat düşüyordum Gmlerin üzerindeki bir itemin benim data dosyamda olmadıgından diye düşünüyordum sonraki açıklamalarda Gmler normal Karakter oalrak girmeye başlayınca bu sorun düzeldi 59 level gmler olmayınca düşmede olmadı nitekim Ama simdi de ölmüyorlar üztündeki kolye ve yüzüğü cıkardınmı ezik oluyorlar yaw hayvanlar bile kesiyor hehe.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Sorunun kaynağı eskiden bonolara yapılmış ve haksız kazanç elde edilmiş açığı kapatmak için uygulanmış bir yöntem.

Şöyleki işportaya satış yaparken işportacı seçili kalmak zorunda aksi taktirde düşersiniz. İster "z" ye basarak kendinizi seçin ister "tab" ile veya "é" tuşuyla yaratık seçin kısaca işportadan farklı birini seçin onay tuşuna bastığınız an kritik hata ile birlikte düşersiniz.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

bordo yazdı:Sorunun kaynağı eskiden bonolara yapılmış ve haksız kazanç elde edilmiş açığı kapatmak için uygulanmış bir yöntem.

Şöyleki işportaya satış yaparken işportacı seçili kalmak zorunda aksi taktirde düşersiniz. İster "z" ye basarak kendinizi seçin ister "tab" ile veya "é" tuşuyla yaratık seçin kısaca işportadan farklı birini seçin onay tuşuna bastığınız an kritik hata ile birlikte düşersiniz.
Bu da mantıklı geldi bir kaç defa farklı adamları seçerek işportaya yapmaya devam etmiştim.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön