Karakter transferi
Re: Karakter transferi
kardeşim senin transfere onay verdiğin andaki itemlerini kaydedeceğini hiç sanmıyorum sistemin güncelleme olana kadarki kısımı kaydeder ve işlemi öyle gerçekleştirir velasıl kelam atarsan yere itemini samanlıktan toplarsın geri.
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
neyi iptal ederse ?clebad yazdı:peki aktaran kişi iptal ederse nolur ?muhammet1361 yazdı:clebad yazdı:peki yere item atsak aktarımdan sonra atılan ıtem gerı gelırmı ?firaridadas yazdı:Girdikten sonra neden bölge atamasınoLmazSaoLmaz yazdı:Girebîlîrsîn hatta bölge bîle atabîlîrsîn
gelir diye biliyorum
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Aktardığın karakterine güncellemeye kadar girebilirsin tabiki. Yere atılan eşyalar geri gelmez sen sadece karakterini farklı bir hesaba aktarıyorsun.clebad yazdı:peki aktaran kişi iptal ederse nolur ?muhammet1361 yazdı:clebad yazdı:peki yere item atsak aktarımdan sonra atılan ıtem gerı gelırmı ?firaridadas yazdı:Girdikten sonra neden bölge atamasınoLmazSaoLmaz yazdı:Girebîlîrsîn hatta bölge bîle atabîlîrsîn
gelir diye biliyorum
Girdikten sonra neden bölge atamasın
[/quote]
peki yere item atsak aktarımdan sonra atılan ıtem gerı gelırmı ?[/quote]
gelir diye biliyorum[/quote]
peki aktaran kişi iptal ederse nolur ?[/quote]
Aktardığın karakterine güncellemeye kadar girebilirsin tabiki. Yere atılan eşyalar geri gelmez sen sadece karakterini farklı bir hesaba aktarıyorsun.[/quote]
aktarım talebini veriyorsun ondan sonra guncellemeye kadar charda olan degısıklıkler gerı gelmıyormu item atılır fln flıan onlar geri gelmıyormu ?
peki yere item atsak aktarımdan sonra atılan ıtem gerı gelırmı ?[/quote]
Aktardığın karakterine güncellemeye kadar girebilirsin tabiki. Yere atılan eşyalar geri gelmez sen sadece karakterini farklı bir hesaba aktarıyorsun.[/quote]
aktarım talebini veriyorsun ondan sonra guncellemeye kadar charda olan degısıklıkler gerı gelmıyormu item atılır fln flıan onlar geri gelmıyormu ?
ŞANSIMIZA TÜKÜRSEK RÜZGARDAN SURATIMIZA GELİR BE KARDEŞİM
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
peki yere item atsak aktarımdan sonra atılan ıtem gerı gelırmı ?[/quote]clebad yazdı:Girdikten sonra neden bölge atamasın
aktarım talebini veriyorsun ondan sonra guncellemeye kadar charda olan degısıklıkler gerı gelmıyormu item atılır fln flıan onlar geri gelmıyormu ?[/quote]
geri geliyor
muhammet1361 yazdı:peki yere item atsak aktarımdan sonra atılan ıtem gerı gelırmı ?clebad yazdı:Girdikten sonra neden bölge atamasın
aktarım talebini veriyorsun ondan sonra guncellemeye kadar charda olan degısıklıkler gerı gelmıyormu item atılır fln flıan onlar geri gelmıyormu ?[/quote]
geri geliyor[/quote]
sunucular arası degıl ama hesab degıstıme de soruyorum gelır demı
clebad yazdı:peki yere item atsak aktarımdan sonra atılan ıtem gerı gelırmı ?
Eşyanızı atarsanız güncellemeden sonra geri gelmez.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
amacın ne senin kardeş niye yere item atmak istiyosun ?
arkdan alıcam da bırsey yaparsa gerı gelırmı dıye merak edıyorumveym2 yazdı:amacın ne senin kardeş niye yere item atmak istiyosun ?
Varbe aktaran kişi iptal ederse geri gelirmi gelmezmi item atsak geri gelirmi gelmezmi bir dünya soru sormusun.clebad yazdı:Merhaba arkadaşlar karakter transferi işlemini tamamladıktan sonra güncellemeye kadar karakter hesaba gelmıyor o sure ıcınde asıl hesabın dan karaktere gırılebılıyormu ? bilen varsa açıklasın
Örneklemeden anlatam fazla soru sormana gerek kalmaz.
Benim bir çarım var ve bunu aktarma yaptım saat 6:01 Sunucusuna göre değişir 06:35 arası.
Çarın o süre içinde oyunda ne haldese diger hesaba o sekilde gider en son kaldıgın noktada ve en son haliyle yani bir nevi oyundan düştün girdin gibi yeni hesabından girersin.
Karşı taraf Sabah güncellemesine kadar çarı iptal etme hakkı var eger mail senin degilse kanı bozuk deiglse iptal etmez diyelim.
Sana carı aktaranın kanı bozuk degilse itemlerini silerse geri ve sen itemlerin saheserli eserlerin ne oldugunu biliyorsan Desteğe yazıp geri alma durumun var. Soyle gelen hesabı biliyorsan xxxx@hotmail.com hesabımda bulunan karakterimin şifresi çaslındıgından aktarma yapmıştım mazereti ayarla yani geri alma şansın var.
Ama Aldıgın yada tanıdıgın kişi art niyetli deiglse neden boyle bişi yapsın aktarımı iptal eder carı vermez mantıgı ön planda.
Sen kendim aktarmısım ama boyle boyle olursa diye fikir yürütüyorsun ben sana diyem carı veren içine sinmiyorsa o çarı alma. Bu kadar basit.
Araştır sağlam güvenlirmi bir kaç yere sor bir iki kişi kötü beyanda bulunuyorsa para vermedisen alma be ya.
A R Z L O D O S