Öncelikle selamlar... İlk başta oyun eskiden çok güzeldi gibi klişe bir laf kullanayım Eskiden aldığım zevk muhteşemdi... Ben yani YeNiLMeZzZ yani DAĞGEÇEN,Başkaldırıyorum,Başkaldırıyorumq,PRİNCEofDOGU,Karanlıklordu,Antika gibi 23 tane çarın sahibi Bir insan bıraktım diyip benim kadar tekrar tekrar oyuna geri dönmemiştir eminim... Çoook kez konu açtım onlarca ,bıraktım diye ama her seferinde geri döndüm, amacım neydi bilmiyorum.. Sonra zamanlarda asıl çarım olan YeNiLMeZzZ'in şifresini unuttuğum için oynayamamıştım. Ama geçenlerde mynete 4.faksımın sonucunda çarımı geri verdiler.ama eski arkadaşlıklar eski dostluklar eski ortam yoktu ikvde... Ve 2.5 senelik YeNiLMeZzZ i sildim... Ve bilerek arkadaşın 39 lvl çarını ttnet hesabıma aktararak tanıdıklarıma tekrar döndüm dedim. aslında amacım onları sınamaktı. Yardım istedim yardım yok bişey yaıyosun cevap yok... Çoook yardım ettiğim kişi silmiş bizi paraları günlerimizde değiliz diye Ve kimin ne olduğunu anladım... Aslında ikvden doğru düzgün tek 1 dost ile edinememişim. Tek acı nokta bu. Buradan benim oyunuma kanıpta işim var çişim var diyip yardım etmeyenlere söylüyorum hepsi bir OYUNDU.. YeNiLMeZzZ i sildikten sonra bakayım tamamen bırakmadan önce kaç dostum varmış onu öğrenmek istedim... Bu oyunda çoğu kişiden adam olur ama dost olmaz... Başta Tloo üyeleri olmak üzere çoğu dostuma kırgın ayrılıyorum .. Bu sefer geri dönüş olmaz çünki YeNiLMeZzZ i sildim yani beni çekemeyenler rahat olsun Bu konuyu takip edicem ve konu gerilere düştüğünde forumdan tamamen kopucam... Hayhitler ve kötürüya ikinizde çok sıkı dosttunuz ..
Tloo üyeleri size çok kırgınım teker teker aranızdan tanıklarım büyük hayal kırıklığıydı.. Ve sizden adam olurmu dost olurmu bilemiyorum tabi aranızdan beni tanıyanlara bu sözüm... Ve Ziyaovic ve midoo ikiniz hayatımda gördüğüm dost gibi görüneb ancak belli yardımlarımı çok çabuk unutan ve beni satan 2 yüzlü kişiler buradan çoğu sözde dostuma sövmek geliyor içimden ama boşver be doğu Buradan ibogündogdu ve eğer okuyorsa kralbenim e şunu söyleyim en çok kavga ettiklerim sizdiniz ama asıl adamlarda siz çıktınız o günleri özlettirdiniz ikiniz bana
Çoook kez bıraktım diye konu açmıştım ama bu sefer geri dönüş yok Asıl çarım YeNiLMeZzZ i sildim forumda çok ara sıra görürsünüz...
Bir YeNiLMeZzZ geldi ve geçti... Herkese iyi oyunlar ve tekrar tekrar sövdüğüm sövüldüğüm oyunculara iyi oyunlar...
Msn adresimde ekli olanbazıtlo üyeleri ve bazı dost zannettiğim adamları engelleyip sileceğim...
Artık oyun bitti bizde davamıza daha fazla zaman ayırırız yaşasın TÜM DÜNYA HALKLARI
Doğu Yılmaz, YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN ! Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim. Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Ne bu şimdi dogu ?
Bana Kizginligindan yaptina bak,peki 3 seneden olan dostlumuza ne olucak dogu ? yeri geldi acimi seninle paylaştim yeri geldi sana yardim etmedimmi ?Sadece sana istedin şeyi vermedin içimmi bunu yapiorsun ?Hey Gidi koca reis Hey Ben seni çok yanliş tanimişim.Nese artik uzatmaya gerek yok,sen yoksan bende yokkum,Benim sana Hakkim Sonsuza kadar Helal Kardeşim,sen ise ister et ister etme sonsuza kadar sana saygim sonsuz Dogu yilmaz.
Erolbey67 yazdı:Ne bu şimdi dogu ?
Bana Kizginligindan yaptina bak,peki 3 seneden olan dostlumuza ne olucak dogu ? yeri geldi acimi seninle paylaştim yeri geldi sana yardim etmedimmi ?Sadece sana istedin şeyi vermedin içimmi bunu yapiorsun ?Hey Gidi koca reis Hey Ben seni çok yanliş tanimişim.Nese artik uzatmaya gerek yok,sen yoksan bende yokkum,Benim sana Hakkim Sonsuza kadar Helal Kardeşim,sen ise ister et ister etme sonsuza kadar sana saygim sonsuz Dogu yilmaz.
Dost dost dostun arkasından iş çevirmez laf konuşturtmaz dimi erölüm . Dogu bebem yüz kere konuştk ikv eski ikv deil kimin ne oldugu belli deil . kuklacıda çıkarclık ön planda . millet çıkarı için o kadar dost görünüoki ben bile dayanamıyorum buna sen gel yanıma elbet döneriz hele bi şuankiler bi 70 80 ola dursunlar çobanlarda sürünün arkasından giderya ikuklacıda de 15 tane adam gibi adam var fazla deel
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Dost dost dostun arkasından iş çevirmez laf konuşturtmaz dimi erölüm . Dogu bebem yüz kere konuştk ikv eski ikv deil kimin ne oldugu belli deil . kuklacıda çıkarclık ön planda . millet çıkarı için o kadar dost görünüoki ben bile dayanamıyorum buna sen gel yanıma elbet döneriz hele bi şuankiler bi 70 80 ola dursunlar çobanlarda sürünün arkasından giderya
Yaw yakub adam bir anlik sinirinden gidior.sende ateşe körükle gitme.Ayrica benim m2deki çarimi niye sildin
Dost dost dostun arkasından iş çevirmez laf konuşturtmaz dimi erölüm . Dogu bebem yüz kere konuştk ikv eski ikv deil kimin ne oldugu belli deil . kuklacıda çıkarclık ön planda . millet çıkarı için o kadar dost görünüoki ben bile dayanamıyorum buna sen gel yanıma elbet döneriz hele bi şuankiler bi 70 80 ola dursunlar çobanlarda sürünün arkasından giderya
Yaw yakub adam bir anlik sinirinden gidior.sende ateşe körükle gitme.Ayrica benim m2deki çarimi niye sildin
Sen nie beni sildinse Dogu bu arada her zaman haklı davanda arkandayız yerimiz belli gel Yoldaş kötürüya
sene 2008
Erol sen beni o ortama çagırırken herkes eşit dedin eşitlik yokmuş . daha sonra kendini bilmez birisi saçma bir iş yapıor gruptan çıkarıor beni sen tekrar alıosun sen tekrar gruptan çıkarıosun hadi çıkarmanı anladık ne hakla bana o ortamda sapık denilior kim dior bu laf sölenirken DOST erol nerdeydi ? Kime sorarak bunları yapıosunuz peki hiç kimseye kimsenin haberide yok geçen oyundaydım arkadaşlar bize sormadılar dio sordunuzmu ? DOST bölemi oluyor Dedim eröl bi sapıgın hesabında oyun oynamaz sen bana sormadan beni silebilosun bende seni sildim
sene 2008
İşin gırgırını bırak , bkunu cıkardın sen ,biz ne kadar iyi yaklaştıksak o kadar işin içine ettiniz
YeNiLMeZzZ Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN ! Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim. Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..