ilerleyen zamanlarda sunucularımızı daha stabil bir şekilde kullanmak üzere TTNET'in İstanbul'da bulunan veri merkezine taşımayı planlıyoruz. Bu taşıma sonrasında teknik aksaklıkların tekrar yaşanmayacağını umuyoruz.
Sevinmek için sebep; sunucular değişiyor
üzülmek için sebep; TTnet veri merkezine taşınıyor.
Sevinsemmi Üzülsemmi Bilemedim
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Sevinsemmi Üzülsemmi Bilemedim
Memnun olmayan ikv oyuncusu vol 7858784ROckStarGAMES yazdı:ilerleyen zamanlarda sunucularımızı daha stabil bir şekilde kullanmak üzere TTNET'in İstanbul'da bulunan veri merkezine taşımayı planlıyoruz. Bu taşıma sonrasında teknik aksaklıkların tekrar yaşanmayacağını umuyoruz.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
İşsiz güçsüz herşeye ergence cevap veren çocuk vol 999999mobilsorun yazdı:Memnun olmayan ikv oyuncusu vol 7858784ROckStarGAMES yazdı:ilerleyen zamanlarda sunucularımızı daha stabil bir şekilde kullanmak üzere TTNET'in İstanbul'da bulunan veri merkezine taşımayı planlıyoruz. Bu taşıma sonrasında teknik aksaklıkların tekrar yaşanmayacağını umuyoruz.
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
İnsanlardaki önyargıları kırmak, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur' (Albert Einstein)ROckStarGAMES yazdı:ilerleyen zamanlarda sunucularımızı daha stabil bir şekilde kullanmak üzere TTNET'in İstanbul'da bulunan veri merkezine taşımayı planlıyoruz. Bu taşıma sonrasında teknik aksaklıkların tekrar yaşanmayacağını umuyoruz.
En son EscapisT tarafından 31 Tem 2013 15:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Nedense hiç düzeleceğine ihtimal vermiyorum
belkide daha kötü olur sonuçta TTNET bu interneti nasıl ki sunucusu nasıl olsun :?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
umarım haklı çıkarsınız bi şey istediğimiz yok sadece oyuna girdiğimizde yağ gibi akıcı olsun tek dilek budur
Süper yorum :arrow: :arrow:karanlikprens yazdı:Nedense hiç düzeleceğine ihtimal vermiyorumbelkide daha kötü olur sonuçta TTNET bu interneti nasıl ki sunucusu nasıl olsun :?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
'İnsanlardaki önyargıları kırmak, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur' (Albert Einstein)

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Görünen köy kılavuz istemez.EsoRGeT yazdı:'İnsanlardaki önyargıları kırmak, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur' (Albert Einstein)
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Yok bence görünen köy uzakta değildirROckStarGAMES yazdı:Görünen köy kılavuz istemez.EsoRGeT yazdı:'İnsanlardaki önyargıları kırmak, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur' (Albert Einstein)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®