Merhabalar,
Biraz uzun yazdım ama lütfen 5 dakikanızı ayırıp okursanız gerçekten çok sevinirim . İstanbul Kıyamet Vaktini uzun zamandır büyük bir zevkle oynamaktayız.Ama artık zevk almayı bırak , oyuna girme isteği dahi kalmadı.Bunu onun bunun sözüne bakarak değil tamamen kendi düşüncelerimi beyan etmek için söylüyorum.Peki neden sıkıcı duruma geldi ?
-Şöyle diyim artık rekabet denen şey kalmadı,oyunda ya çok iyisin yada çok kötü .Bunun ortası yok artık.Önceleri düşük levelden yüksek levele herkes klan savaşlarına katılırdı , yüksek levellerde oyuna yeni başlayanlara yardım ederdi .Toplu görevlere gidilirdi daha neler neler yapılır ama artık öyle değil. Oyuna sadece çok güçlüler giriyor , setinde eksik item varsa tamamlamaya çalışıyor diğerleri napıyor , hiçbirşey benim gibi hergün foruma girip acaba yeni bir yenilik geldimi , geldiyse hemen oyuna başlıyalım diye bakınıp duruyor.Geçenlerde gene oyuna girdim 1 2 grup çemberliye giriyor , bir kaç arkadaş ihtiyacı olmadıgı halde diğerleri çekmesin diye maden çekiyor , diğerleride tılsım düşürüyor tabi tılsımıda her isteyen değil güçlü olan çevresi geniş olan arkadaşlar düşürüyor. Eee diğerlerini oyuna girmiyor diyoruz o zaman söyleyin arkadaşlar bu arkadaşların girmesi normal değilmi ? Girse bile birşey yaplarını mümkünmü ?
Şuan ben sıradan bir vatandaş oldugum için bu konum dikkate alınmayacak , 1 2 gün sonra forumun arka sayfalarına doğru gidip gelicek hatta bir öneri sunuyorum,eleştiriyorum diye belkide banlanarak konumda silinecek.Çünkü forumda görevli arkadaşların daha önce bir tecrübesi bulunmadıgı için en ufak eleştiriyi saygısızlık , hakaret olarak algılıyor.
Ya biz ne istiyoruz biliyormusunuz , istanbul kıyamet vaktini eski günlerine götürebilmek için neler yapılarbilir , inanın bu oyuncuların hepsi size anlayış gösterecektir , hepsi elinden geldiği kadar yardımcı olacaktır.Mesela tekrardan rekabet olsun diye sizlerden yeni bir sunucu rica ederiz en kötüsünden , sizde buna karşılık sunucu masraflarını sebep gösterebilirsiniz ve bunda sonuna kadar haklısınız çünkü sunucu dediğiniz şey çok masraflı bir olay . Ama bunada çözüm var mesela en az kalabalık 2 server birleştirebilir ? Zaten oyunda ezik yokki herkez sağlam oldu akşama kadar birbiriin yesinler dursunlar , biz oyundan zevk alıp , sadece eğlenmeye bakanlar ise yeni sunucuda eski günlerdeki gibi kasalım , arkadaşlık ortamını tekrar tadalım.Emin olun birçok kişi bu duruma sevinecektir.Ama yok derseniz o zaman öyle bir eklenti getirmelisiniz ki , eski oyuncular tekrar oyuna dönebilmeli , oyundan nefret edenler tekrar oyunu sevmeli , forumlarda yeni oyun arayanlar türk yapımı harika oyunu tadabilmeli...Aslında söyleyecek çok şeyim var ama sözlerimi burada bitirmek istiyorum , eğer beni buraya kadar dinlediyseniz gerçekten hepinizden teşekkür ederim. Sobee yetkilileri siz yeterki öncü olun ,biz sizin her zaman destekçileriniziz.