Tılsım sistemi yine savaşçıyı geri plana itti?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Tılsım sistemi yine savaşçıyı geri plana itti?

Mesaj gönderen Refresh »

Gulyabani yazdı:Bir de şu çifte ile büyücüyü 3 vuruşta öldürmenin mantığı nedir çözemedim :D
Defansif 2(III) tılsımı ile ve tabiki tank olacaksın ve üzerini max hasar giyeceksin 4 bin 5 bin vurulur sanırım çifteyle.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

muhammet1361 yazdı:Defansif Dövüşme 2 (III) Defansif dövüşmede savaşçının hasarını %100 arttırır.

bu ofansif tılsımımı yoksa defansif tılsımımı isminden defansif anlıyorum ama konuşmalarda sanki başka mevzu dönüyor açıklayabilcek varmı ?

??
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Kuklacıdan örnek vereyim 5 ofans 1 şifa arz ct önünde resmen terör estiriyor çünkü ofans savaşçıları kesecek ofans savaşçılar yok hepsi tank ve büyülerın alayı yeri öpüyor zaten
...
Kullanıcı avatarı
weissmann
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen weissmann »

arkadaşım geri planda kalan sınıf diye bi şey yok doğru zamanda doğru hamleyi yapmakta olay geriside tılsımların işi
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Kesinlikle katılmıyorum hatta Savaşçılar bu tılsım sistemiyle birlikte 39 levellerdeki üstünlüğünü yeniden rakiplerine tattırmaya başlıycak gibime geliyor aslında kesinlikle öyle sadece biraz para,sabır ve tılsım açıklamalarındaki küçük kelime oyunlarına dikkat edilmesi yeterli iyi forumlar ;) ;) ;)

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

Refresh yazdı:
Gulyabani yazdı:Bir de şu çifte ile büyücüyü 3 vuruşta öldürmenin mantığı nedir çözemedim :D
Defansif 2(III) tılsımı ile ve tabiki tank olacaksın ve üzerini max hasar giyeceksin 4 bin 5 bin vurulur sanırım çifteyle.

o tılsımı tankken mi giymek daha iyi
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

muhammet1361 yazdı:
Refresh yazdı:

o tılsımı tankken mi giymek daha iyi
Defansif modun açık olması gerekiyor.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

55ivedik55 yazdı:Kuklacıdan örnek vereyim 5 ofans 1 şifa arz ct önünde resmen terör estiriyor çünkü ofans savaşçıları kesecek ofans savaşçılar yok hepsi tank ve büyülerın alayı yeri öpüyor zaten
Çemberlitaş önü zaten genellikle afk, bölgeye girmek için grup bekliyor. 5 büyü de dağıtabilir orayı hatta tankları da keserler rahat bir şekilde.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
onurbabaxd
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen onurbabaxd »

Tılsım sisteminin savaşçıyı geri plana ittiği konusunda hemfikir değilim . Çünkü savaşçı için çok güzel kombine edilmiş farklı tılsımlar mevcut bunlardan en iyiside dikkat dağıtma (III) tılsımı hem şifacı hem büyüyü çok raaht bir şekilde maratonlar ile birlikte yakalayarak + ofanns (III) tılsımı ilede çok raaht kesebilirsiniz. Bunun yanında da hem konu açısından hem de üretmiş olduğum tılsımları paylaşmak istedim :)
Resim
Resim
Resim
Resim
en kısa zamanda da saldırı 3 ü basmayı planlyorum .)
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

Gulyabani yazdı:Kimi beni terslemiş kimi haklı bulmuş, kimi farklı fikirler sunmuş.
Herkese teşekkürler.
Tek söyleyebileceğim şu ki Büyücü ve Şifacı sınıfına ait karakter sayısı hızla artıyor. Bütün sunucular için geçerli. Savaşçı karakter sayısı azalıyor, olan savaşçılarda genelde önceden büyücü karakteri olanların açtığı karakterler. Kendimden biliyorum, büyücüm olmasa savaşçıma nasıl 5244 hasarı fulleyecektim :mrgreen:
Bana inanmıyorsanız şöyle bir çevrenizdeki karakterlerin sınıflarına dikkat edin.
Benim büyücüm hiç olmadı :mrgreen:
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön