Ne olacak bu sunucunun hali

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk intikam tugayı

Ne olacak bu sunucunun hali

Mesaj gönderen Evvel »

Yaklaşık 1 aydır sabah saatlerinde oyun güzel akşama doğru oynanmaz çekilmez bir hal alıyor.Sanırım 3 4 gündür büyük hol ve diğer bölgelerdeki slotlar hareket etmiyor oyun iyice bozuldu oynanmayacak bir hal aldı.Fırsattan istifade etmeye çalışanlar IRKLAR saldırmıyor diye heryeri doldurmuş durumdalar adım atılacak yer yok hadi kalabalığı geçtik biz arz klanındayız heryeri lodoslar istila etmiş.Çar zorla ilerlerken birde lodosların saldırısına uğruyoruz.tabiki hepsi dalmıyor lodosların içindede iyi arkadaşlar var.Bu durumun böyle olması insanın gerilmesine yol açıyor sinir yapıyor illaki ben sinirlenmiyorum diyen yalan söylüyordur.Handan'dan yola çıkıyorum örse kadar gidiyorum 2 3 tane lodos kasıyor orda ben tek başıma dolaşıyorum orda kesiyorlar.kesmenize gerek yok arkadaşlar sizin olsun oralar ben üreteceğimi üretmişim aç gözlü davranmaya hiç gerek yok.deyinki EVVEL burda biz kasıyoruz müsade edermisin canım feda direk dalıyorsunuz
Son olarak bu sunucudaki lag problemi düzelecekmi lag konusu hakkında bilgi verebilecek kimse yokmu.Lag+anlayışsız insanlar hiç çekilmiyor.Bu yüzden oyunu bırakan birsürü arkadaşım oldu böyle devam edecekse bizde bırakalım kendimize ECİR eziyet etmeye gerek yok daha fazla ...
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Ne olacak bu sunucunun hali

Mesaj gönderen CRACK26 »

bir kaç gün önce rutin olarak sunucuya restart atıyorlardı fakat 1 2 saate kalmaz tekrar eskiye dönüyordu. Hol mevzunda ise çok haklısın oyun bu halde olunca her oyuncu faydalanmak ister. Ne yazık ki lodoslarında arzlarında içlerinde barınan halden anlamayan arkadaşlar var. ben çok sahit oldum lodos charıyla bölge atıp sonra arz charına geçip beni kesip birde üstüne laf atan :) ama genelde lodoslardan çıkıyor bu arkadaşlar. bende bir lodosum ama kim ne derse desin kp için binbir şekilden şekile girmenin alemi yoktur derim ben.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

bende lodosun ama kalabalık bir yerde arza dalmam lag sorunu düzelecek fakat ne zaman düzelir Allah bilir...
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

oyuna girdim karakteri örse bırakmışım daha selam vermeden dalıyor aç gözlü herifin teki ama ben yanına bırakırmıyım bana yaptıgının karşılığını elbette çekecek.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.hakedene hakettiği muameleyi yapmak bana göre farz dır.
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS

“Genel Sohbet” sayfasına dön