Arkadaşlar bildiği üzere oyunumuzdaki lag hat safhada ve her gece kandırılmamız cabası
eğer yetkililer servera reboot(reset) atmakla lagın çözüleceğini düşünüyorlarsa bu düşünceden vazgeçmelerini öneriyorum resmen 5 dk içinde kapatılacaktır falan filan insanları kandırıyorsunuz çok yazık trafik hızınızı yükseltmediğiniz sürece bu lag sorunu devam edicek boşuna uğraşmayın reboot atıyorsunuz 15 dk sonra lag tekrar geliyor. TTnet bünyesinde olan bir oyun için acınası bir durum artık sabrettim sabrettim baktım her gece aynı şeyleri yapıyorsunuz buraya konu açma gereği duydum.
İyi Forumlar.
lag sorunu ve yöneticilerin duyarsızlığı hakkında
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: lag sorunu ve yöneticilerin duyarsızlığı hakkında
GM'lerden açıklama geldi çalışmaların sürdüğünü söylüyorlar. Gerçekten çekilmez bir hal aldı artık düzelse hiç fena olmaz. Her geçen gün camiaya zarar veriyor.
gönüllü ama onlar bir şey deme onlara.
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ÜSTADLAR
viewtopic.php?f=46&t=113886 konuyu takip edin adamlar yardım istiyorlar üstü kapalı bir şekilde. Akçeden plustan gelen paraları başka yerlere yatırırlarsa İKV ye de sadakalar fitreler ve zekatlar yardımcı olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Yaklaşık 4 senedir çalışmaların sürdüğünü söylüyorlar hayırlısı bakalım önümüzdeki 10 sene içerisinde lagın çözüleceğine inanıyoruz yönetimi izlemeye devam edin
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
aslında biz oyuncuları lag sorunundan çok belirsizlik çileden çıkarıyor. sorunun üzerinden 5 gün geçtikten sonra açıklama yapıldı ama henüz ne kadar sürer bakım çalışması yada düzelmesi gibi açıklamalar yapılmadı. halbuki ilk başından bu yana bir açıklama yapılsaydı şu kadar sürecek böyle olacak yoğunluk çok diye belki oyuncular daha yatkın olabilirdi diye düşünüyorum.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ÜSTADLAR
Ama sobee de bir problem yok ki sizde alemsiniz sobee size neden açıklama yapsın ki... Şimdi problem sizin internet sağlayıcınız da önce onunla iletişime geçmeniz gerekiyor.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
en ufak bir açıklamayı 1 hafta yapmıyorlar zaten bunada yapmazlar açıklama gerek yok zaten her sene aynı tantana
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Çok çabalamışın kesin dinlerler seniForGaDDaRLorD yazdı:Arkadaşlar bildiği üzere oyunumuzdaki lag hat safhada ve her gece kandırılmamız cabası
eğer yetkililer servera reboot(reset) atmakla lagın çözüleceğini düşünüyorlarsa bu düşünceden vazgeçmelerini öneriyorum resmen 5 dk içinde kapatılacaktır falan filan insanları kandırıyorsunuz çok yazık trafik hızınızı yükseltmediğiniz sürece bu lag sorunu devam edicek boşuna uğraşmayın reboot atıyorsunuz 15 dk sonra lag tekrar geliyor. TTnet bünyesinde olan bir oyun için acınası bir durum artık sabrettim sabrettim baktım her gece aynı şeyleri yapıyorsunuz buraya konu açma gereği duydum.
İyi Forumlar.
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
lag düzeltildi geçici olarak da olsa artık eminönü sunucusu daha rahat.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?