Arkadaşlar uzun zamandır istanbuldan uzak daglarda Taşlarda dolanıyorum ve Askerlık hizmetimi bitirmek üzereyim bana kattıgı çok deger oldu ;
Asker 460 gün uzunlugun da 65 hafta çapında Aksam 7 de, sabah 4 te kalkan düdük ile yatan düdük ile kalkan dayak ile uslanan bulgur pilavı ile beslenen tegmen in ileri itmesi uzmanın geri tepmesi ile tek tek ve seri şekil de çalışabilen palaska ve bot arasına sıkışmış 1 gün bitecek diye kandırılmış allahın en aciz kullarına asker denir.
Yakında Görüşmek üzre saglıcakla kalın
SAYGILARIMLA
Onur M.K.Güldük
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
superpower yazdı: Arkadaşlar uzun zamandır istanbuldan uzak daglarda Taşlarda dolanıyorum ve Askerlık hizmetimi bitirmek üzereyim bana kattıgı çok deger oldu ;
Asker 460 gün uzunlugun da 65 hafta çapında Aksam 7 de, sabah 4 te kalkan düdük ile yatan düdük ile kalkan dayak ile uslanan bulgur pilavı ile beslenen tegmen in ileri itmesi uzmanın geri tepmesi ile tek tek ve seri şekil de çalışabilen palaska ve bot arasına sıkışmış 1 gün bitecek diye kandırılmış allahın en aciz kullarına asker denir.
Yakında Görüşmek üzre saglıcakla kalın