Dükkan sorunu
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Dükkan sorunu
arkadaşlar iyi akşamlar. yaklaşık yarım saat önce akçe yüklemek istedim fakat kodları girip onayladığımda hata oluştu mesajını aldım. bu sorun sadece bende mi yoksa genel olarak böyle bir problem mi var?
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
Re: Dükkan sorunu
Destek ekibine başvurabilirsin bu gibi sıkıntılarda . Forum üzerinden hizmet vermiyorlar .
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
onun bende farkındayım arkadaşım sorunum acil olmasa desteğe başvurup günlerce beklemek benimde aklıma geliyor. sorun halloldu zaten konu kaldırılabilir.OnLyForInTime yazdı:Destek ekibine başvurabilirsin bu gibi sıkıntılarda . Forum üzerinden hizmet vermiyorlar .
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
NEDEN DESTEK EKİBİ ÜYELİK SORUNLARINDAN KENDİLERİNE İLETMİYORSUN ?DeathxShock yazdı:arkadaşlar iyi akşamlar. yaklaşık yarım saat önce akçe yüklemek istedim fakat kodları girip onayladığımda hata oluştu mesajını aldım. bu sorun sadece bende mi yoksa genel olarak böyle bir problem mi var?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★