Merhaba arkadaşlar ben Beyaz Köşk te oynuyorum BatumPOS diye de oyunda hiç yardım edicek kimsem yok arkadaşımda yok acaba bana oyunda yardım etmek isteyen olursa burdan cevap yazsın ben zaten oyundan mesaj atarım ejder yapmama yardım etse görevlerime yardım etse fenamı olur eğer yardımcı olmak isterim diyen varsa buradan bana cevap yazarsa minnettar kalırım.
Hayırlı Ramazanlar. Batuhan Berk Çevik.
Yardım ederseniz =D
Yardım ederseniz =D
Only Allah can judge me !!Only Allah can judge me !!
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Yardım ederseniz =D
1-17 seviye arasında değilsen yandın.BatumPOS yazdı:Merhaba arkadaşlar ben Beyaz Köşk te oynuyorum BatumPOS diye de oyunda hiç yardım edicek kimsem yok arkadaşımda yok acaba bana oyunda yardım etmek isteyen olursa burdan cevap yazsın ben zaten oyundan mesaj atarım ejder yapmama yardım etse görevlerime yardım etse fenamı olur eğer yardımcı olmak isterim diyen varsa buradan bana cevap yazarsa minnettar kalırım.
CHIVALROUS
Ya 49 levelim de oyunda yardım beraber takılabileceğimiz bana item yapmakda yardımcı olabilcek birini istiyorum koca oyunda ya okadar yani görevlerime yardım etsin oyunda arkadaşım olsun yani öyle bekliyorum 
Only Allah can judge me !!Only Allah can judge me !!
- THilaR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Örgülü
CoRLeONe CoRLeONeII Sarpedon IICoRLeONeII Oyunda Pm at kardeşim görevlerine elimden geldiğince yardımcı olurum ejder asa konusuna gelince Balık tutup eline vermemi bekleme ama tutmasını öğretirimBatumPOS yazdı:Ya 49 levelim de oyunda yardım beraber takılabileceğimiz bana item yapmakda yardımcı olabilcek birini istiyorum koca oyunda ya okadar yani görevlerime yardım etsin oyunda arkadaşım olsun yani öyle bekliyorum
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Ohooo öyle evliya yürekliler kalmadı oyunda ben eskiden öyleydim artık yapmıyorum geri depikliyor sonraBatumPOS yazdı:Merhaba arkadaşlar ben Beyaz Köşk te oynuyorum BatumPOS diye de oyunda hiç yardım edicek kimsem yok arkadaşımda yok acaba bana oyunda yardım etmek isteyen olursa burdan cevap yazsın ben zaten oyundan mesaj atarım ejder yapmama yardım etse görevlerime yardım etse fenamı olur eğer yardımcı olmak isterim diyen varsa buradan bana cevap yazarsa minnettar kalırım.
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★