Yardım ederseniz =D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BatumPOS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Yardım ederseniz =D

Mesaj gönderen BatumPOS »

Merhaba arkadaşlar ben Beyaz Köşk te oynuyorum BatumPOS diye de oyunda hiç yardım edicek kimsem yok arkadaşımda yok acaba bana oyunda yardım etmek isteyen olursa burdan cevap yazsın ben zaten oyundan mesaj atarım ejder yapmama yardım etse görevlerime yardım etse fenamı olur eğer yardımcı olmak isterim diyen varsa buradan bana cevap yazarsa minnettar kalırım.

Hayırlı Ramazanlar. Batuhan Berk Çevik.
Only Allah can judge me !!Only Allah can judge me !!
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Yardım ederseniz =D

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

BatumPOS yazdı:Merhaba arkadaşlar ben Beyaz Köşk te oynuyorum BatumPOS diye de oyunda hiç yardım edicek kimsem yok arkadaşımda yok acaba bana oyunda yardım etmek isteyen olursa burdan cevap yazsın ben zaten oyundan mesaj atarım ejder yapmama yardım etse görevlerime yardım etse fenamı olur eğer yardımcı olmak isterim diyen varsa buradan bana cevap yazarsa minnettar kalırım.

1-17 seviye arasında değilsen yandın. :) Rehberlerinde ilgisini çekmezsin öyle.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
BatumPOS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BatumPOS »

Ya 49 levelim de oyunda yardım beraber takılabileceğimiz bana item yapmakda yardımcı olabilcek birini istiyorum koca oyunda ya okadar yani görevlerime yardım etsin oyunda arkadaşım olsun yani öyle bekliyorum =)
Only Allah can judge me !!Only Allah can judge me !!
Kullanıcı avatarı
THilaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Örgülü

Mesaj gönderen THilaR »

BatumPOS yazdı:Ya 49 levelim de oyunda yardım beraber takılabileceğimiz bana item yapmakda yardımcı olabilcek birini istiyorum koca oyunda ya okadar yani görevlerime yardım etsin oyunda arkadaşım olsun yani öyle bekliyorum =)
CoRLeONe CoRLeONeII Sarpedon IICoRLeONeII Oyunda Pm at kardeşim görevlerine elimden geldiğince yardımcı olurum ejder asa konusuna gelince Balık tutup eline vermemi bekleme ama tutmasını öğretirim ;) İyi Forumlar
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Resim

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

BatumPOS yazdı:Merhaba arkadaşlar ben Beyaz Köşk te oynuyorum BatumPOS diye de oyunda hiç yardım edicek kimsem yok arkadaşımda yok acaba bana oyunda yardım etmek isteyen olursa burdan cevap yazsın ben zaten oyundan mesaj atarım ejder yapmama yardım etse görevlerime yardım etse fenamı olur eğer yardımcı olmak isterim diyen varsa buradan bana cevap yazarsa minnettar kalırım.

Ohooo öyle evliya yürekliler kalmadı oyunda ben eskiden öyleydim artık yapmıyorum geri depikliyor sonra :)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön