s.a
arkadaşlar bu kişi şikayetlerini nerye yapıcaz bilen varmı
yardım
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: yardım
Merhaba
oyundaki şiakyetinizi sağa tıklayarak şikayet et butonundan yapabilirsiniz ayrıyetten http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden de iletişimde bulunabilirsiniz konu kilit
İyi forumlar
oyundaki şiakyetinizi sağa tıklayarak şikayet et butonundan yapabilirsiniz ayrıyetten http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden de iletişimde bulunabilirsiniz konu kilit
İyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
bende öyle bi şey yok
a.s nasıl bir şikayetten bahsediyon yardımcı olayım...........
.................SaYgIlarImLa...............
.................SaYgIlarImLa...............
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
adam ın biri küfür etti bi kaç kere bnd eşikayet etmek istedm nasl edicm
yavuzlarbey yazdı:bende öyle bi şey yok
Merhaba
Oyundaki şikayettten bahsediyor iseniz şikayet etmek istediğiniz mesaja sağa tıkladığınızda şikayet et butonu göreceksiniz umarım anlamışsınızdır
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
oyunda gerçekleştirebilirdin..........
kişiye sağ tıklayıp "Şikayet et" sistemi mevcut.........
olmadi http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ gir oyuncu hata kullanıma... ordan olayı yaz tarih nick felan...........
resimini koy yolla cevap gelir........
................SaYgılArImLa.............
kişiye sağ tıklayıp "Şikayet et" sistemi mevcut.........
olmadi http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ gir oyuncu hata kullanıma... ordan olayı yaz tarih nick felan...........
resimini koy yolla cevap gelir........
................SaYgılArImLa.............
Merhaba;
Şikayet forumdan yapılacak ise mesajın içerğinde bir kaç buton olur ve ''iletiyi şikayet et'' yazar.Oraya tıklayarak nedenini belirterek mesajı şikayet edebilirsiniz.
Şikayet oyundan ise mesaj penceresinde mesaj atan kişiye sağ tıklayıp ''şikayet et' butonuna basmanız yeterlidir.
Şikayetiniz ya da öneriniz var ise istanbuloyun.com'ikvdestek adresinden gerekli mesajı yazarak şikayette ya da öneride bulunabilirsiniz.
Saygılarımla
Şikayet forumdan yapılacak ise mesajın içerğinde bir kaç buton olur ve ''iletiyi şikayet et'' yazar.Oraya tıklayarak nedenini belirterek mesajı şikayet edebilirsiniz.
Şikayet oyundan ise mesaj penceresinde mesaj atan kişiye sağ tıklayıp ''şikayet et' butonuna basmanız yeterlidir.
Şikayetiniz ya da öneriniz var ise istanbuloyun.com'ikvdestek adresinden gerekli mesajı yazarak şikayette ya da öneride bulunabilirsiniz.
Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
Aynı konu üzerinde daha cevap vericek varmı.......... :mrgreen:
...............SaYgIlARımLa.................
...............SaYgIlARımLa.................
Merhaba
konu sahıbı anladıysa Kilit
iyi forumlar
konu sahıbı anladıysa Kilit
iyi forumlar