Parlamalar hakkında;
- melihbey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Parlamalar hakkında;
Silahların parlama şekillerini beğenmiyorum kapatarak oynamak istiyorum bu sefer de yeteneklerin efektlerini göremiyorum sadece silah parlamalarını kapatmak için ekran kartı ayarlarından vs yapabileceğimiz birşey var mı bilen yardımcı olabilirse memnun olurum şimdiden teşekkürler :arrow: :arrow:
Tron
Mage
Re: Parlamalar hakkında;
Launcher i açtığında ayarlar kısmında parlama efektini kapat var. Oradan kapatınca oluyordu sanırım
oyundayken esc>ayarlar>ortam efektleri nı kapat bitti gitti !!!!
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Burak8154 yazdı:oyundayken esc>ayarlar>ortam efektleri nı kapat bitti gitti !!!!
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Young Crew
adam skll efektlerini görmek istiyor onu sola çekince skllerde gözükmüyor kutupta mısın deilmisin hiçbirşey gözükmüyorBurak8154 yazdı:oyundayken esc>ayarlar>ortam efektleri nı kapat bitti gitti !!!!

Yer Yetmiyor
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Karakter efektini kıstığında görmezsinmelihbey yazdı:Silahların parlama şekillerini beğenmiyorum kapatarak oynamak istiyorum bu sefer de yeteneklerin efektlerini göremiyorum sadece silah parlamalarını kapatmak için ekran kartı ayarlarından vs yapabileceğimiz birşey var mı bilen yardımcı olabilirse memnun olurum şimdiden teşekkürler :arrow: :arrow:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- melihbey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Ondan değil sadesi daha çok hoşuma gidiyorkaranlikprens yazdı:Karakter efektini kıstığında görmezsinmelihbey yazdı:Silahların parlama şekillerini beğenmiyorum kapatarak oynamak istiyorum bu sefer de yeteneklerin efektlerini göremiyorum sadece silah parlamalarını kapatmak için ekran kartı ayarlarından vs yapabileceğimiz birşey var mı bilen yardımcı olabilirse memnun olurum şimdiden teşekkürler :arrow: :arrow:gözünü felan mı alıyo :mrgreen:
Tron
Mage
-
EmoReis
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
En İyisi Parlatma Yapma Sen 
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Einstein vol. 12654EmoReis yazdı:En İyisi Parlatma Yapma Sen