Yeni Güncelleme Bi Bakınız
Yeni Güncelleme Bi Bakınız
Selamın Aleyküm Beyler, Şimdi son zamanlar yeni güncelleme gelecek , yeni itemler , yeni leveller falan gelecek diye duyuyorum. Bu mesele hakkında bilginiz var mı Beni Aydınlatın :idea:
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Yeni Güncelleme Bi Bakınız
Hurafe hepsiclup21 yazdı:Selamın Aleyküm Beyler, Şimdi son zamanlar yeni güncelleme gelecek , yeni itemler , yeni leveller falan gelecek diye duyuyorum. Bu mesele hakkında bilginiz var mı Beni Aydınlatın :idea:
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Bilgisi Olan yokmu yada Bi Admin yok mu Bilgilendirecek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,
Böyle bir yenilik geleceği zaman yetkililer zaten forumda konu açıyorlar. Bu ve bu tip durumlarda söylentilere pek kulak asmayıp heveslenmemek en iyisi
İyi forumlar..
Böyle bir yenilik geleceği zaman yetkililer zaten forumda konu açıyorlar. Bu ve bu tip durumlarda söylentilere pek kulak asmayıp heveslenmemek en iyisi
İyi forumlar..
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
milletin ağzı torba değil ki büzesin :lol:clup21 yazdı:Selamın Aleyküm Beyler, Şimdi son zamanlar yeni güncelleme gelecek , yeni itemler , yeni leveller falan gelecek diye duyuyorum. Bu mesele hakkında bilginiz var mı Beni Aydınlatın :idea:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★