Oyuna elveda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Oyuna elveda

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

byceo77 yazdı:Merhaba arkadaşlar hesabımı ve epostamı çaldılar artık yeter onca level item kastım okadarda para yatırdık ama ne oldu elveda ikv elveda yardım edende yok sizlere önerim kimseye inanmayın :(

Bu oyunda ilk Byceo nickinide ben kullandım benden başka kimsede kullanamazdı birisi gelmiş artistlikkkk yapıo 7 senelik oyuncuyum ankadaki byceo çakmadır dikkat edin

Öncelikle Geçmiş olsun çarın çalınmış Beyazköşkteki byceo sensin heralde . Ben de Jackhal hatırladın mı ? Ne kadar yakın olmasakta üzüldüm çarının çalınmasına neyse boşver oyunu bende bıraktım zaten. Hayatına bak. Gerçekte İyi Şanslar
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen byceo77 »

Benim üzüldüğüm tel şey var aslında bu mübarek ayda allahın adını alarak yemin ediyor allah çarpsın diyor yahu mübarek aydayız yeterya yeter böle insanlar oynamasın bu tür oyunları eğer çok çar istosanız gidip kasın emek verin çalacaksanızda allahın adını ağzınıza almayın
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

byceo77 yazdı:Merhaba arkadaşlar hesabımı ve epostamı çaldılar artık yeter onca level item kastım okadarda para yatırdık ama ne oldu elveda ikv elveda yardım edende yok sizlere önerim kimseye inanmayın :(

Bu oyunda ilk Byceo nickinide ben kullandım benden başka kimsede kullanamazdı birisi gelmiş artistlikkkk yapıo 7 senelik oyuncuyum ankadaki byceo çakmadır dikkat edin
:shock:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Duyunca gerçekten çok üzüldüm. Benimde baya çalınan üyeliğim oldu betadan beri.
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Hatta inanmazsın ama beta bittiği zamanlarda kız bir karaktere sevgilim diye şifremi vermiştim. Çocukluk işte
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

byceo77 yazdı:Benim üzüldüğüm tel şey var aslında bu mübarek ayda allahın adını alarak yemin ediyor allah çarpsın diyor yahu mübarek aydayız yeterya yeter böle insanlar oynamasın bu tür oyunları eğer çok çar istosanız gidip kasın emek verin çalacaksanızda allahın adını ağzınıza almayın
Kardeşim böyle diyorsunda hırsızlık yapan adam allahın adını yalan yere azına neden almasın işte böyle adamlar ONUNBUNUN ÇOCUKLARI diye nitelendirilir ve böyle insanlar daima varolmuştur.Umarım üyeliğin kurtulur canım kardeşim.Haklı olan kazansın...
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Geçmiş olsun ama anlamıyorum nasıl çaldırıyonuz hayatımda hiçbi hesabımı çaldırmadım nasıl çaldırıyonuz anlamıyorumda şifreni vermedikçe zorla alamaz ya kimse ?
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

batugun yazdı:Geçmiş olsun ama anlamıyorum nasıl çaldırıyonuz hayatımda hiçbi hesabımı çaldırmadım nasıl çaldırıyonuz anlamıyorumda şifreni vermedikçe zorla alamaz ya kimse ?
Kardeşim adamın derdi zaten büyük olan olmuş geçmiş olsun diyip geçmek lazım :( tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

batugun yazdı:Geçmiş olsun ama anlamıyorum nasıl çaldırıyonuz hayatımda hiçbi hesabımı çaldırmadım nasıl çaldırıyonuz anlamıyorumda şifreni vermedikçe zorla alamaz ya kimse ?
şöyle oluyor
ya çok sevdiğin bi abine ablana ki bu kişilerin seninkinden daha iyi karakterleri vardır şifreni verirsin 3 el 5 el gaffar atarlar sonra o kasa boşalır
veya internetten sözde ikv hilesi indirirsin içinde keylogger filan vardır ordan gider her şeyin
mesela benim kardeşim m2 için multihack 2 veya 3 filan indirmişti içinde keylogger varmış onun m2 hesabına bir şey olmadı ama bizim ikv nin içi boşaldı o zaman ejder gelmemişti içinde azat cevo set vardı servet gitti resmen
...
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

öncelikle merhaba

hatırladığım kadarıyla karakter çalınmalarına destek verilmiyordu artık karakterini aktarmadılarsa bir an önce mail adresini geri almanı öneriyorum.

iyi forumlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön