byceo77 yazdı:Merhaba arkadaşlar hesabımı ve epostamı çaldılar artık yeter onca level item kastım okadarda para yatırdık ama ne oldu elveda ikv elveda yardım edende yok sizlere önerim kimseye inanmayın
Bu oyunda ilk Byceo nickinide ben kullandım benden başka kimsede kullanamazdı birisi gelmiş artistlikkkk yapıo 7 senelik oyuncuyum ankadaki byceo çakmadır dikkat edin
Öncelikle Geçmiş olsun çarın çalınmış Beyazköşkteki byceo sensin heralde . Ben de Jackhal hatırladın mı ? Ne kadar yakın olmasakta üzüldüm çarının çalınmasına neyse boşver oyunu bende bıraktım zaten. Hayatına bak. Gerçekte İyi Şanslar
Benim üzüldüğüm tel şey var aslında bu mübarek ayda allahın adını alarak yemin ediyor allah çarpsın diyor yahu mübarek aydayız yeterya yeter böle insanlar oynamasın bu tür oyunları eğer çok çar istosanız gidip kasın emek verin çalacaksanızda allahın adını ağzınıza almayın
byceo77 yazdı:Merhaba arkadaşlar hesabımı ve epostamı çaldılar artık yeter onca level item kastım okadarda para yatırdık ama ne oldu elveda ikv elveda yardım edende yok sizlere önerim kimseye inanmayın
Bu oyunda ilk Byceo nickinide ben kullandım benden başka kimsede kullanamazdı birisi gelmiş artistlikkkk yapıo 7 senelik oyuncuyum ankadaki byceo çakmadır dikkat edin
byceo77 yazdı:Benim üzüldüğüm tel şey var aslında bu mübarek ayda allahın adını alarak yemin ediyor allah çarpsın diyor yahu mübarek aydayız yeterya yeter böle insanlar oynamasın bu tür oyunları eğer çok çar istosanız gidip kasın emek verin çalacaksanızda allahın adını ağzınıza almayın
Kardeşim böyle diyorsunda hırsızlık yapan adam allahın adını yalan yere azına neden almasın işte böyle adamlarONUNBUNUN ÇOCUKLARIdiye nitelendirilir ve böyle insanlar daima varolmuştur.Umarım üyeliğin kurtulur canım kardeşim.Haklı olan kazansın...
Geçmiş olsun ama anlamıyorum nasıl çaldırıyonuz hayatımda hiçbi hesabımı çaldırmadım nasıl çaldırıyonuz anlamıyorumda şifreni vermedikçe zorla alamaz ya kimse ?
Johan (29) [2007-2008]Eskiteam (49)[2008-2010]Qralşifacı (49) [2009-2016]] Batuqqan (49)[2013-2016]
batugun yazdı:Geçmiş olsun ama anlamıyorum nasıl çaldırıyonuz hayatımda hiçbi hesabımı çaldırmadım nasıl çaldırıyonuz anlamıyorumda şifreni vermedikçe zorla alamaz ya kimse ?
Kardeşim adamın derdi zaten büyük olan olmuş geçmiş olsun diyip geçmek lazım tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim.
batugun yazdı:Geçmiş olsun ama anlamıyorum nasıl çaldırıyonuz hayatımda hiçbi hesabımı çaldırmadım nasıl çaldırıyonuz anlamıyorumda şifreni vermedikçe zorla alamaz ya kimse ?
şöyle oluyor
ya çok sevdiğin bi abine ablana ki bu kişilerin seninkinden daha iyi karakterleri vardır şifreni verirsin 3 el 5 el gaffar atarlar sonra o kasa boşalır
veya internetten sözde ikv hilesi indirirsin içinde keylogger filan vardır ordan gider her şeyin
mesela benim kardeşim m2 için multihack 2 veya 3 filan indirmişti içinde keylogger varmış onun m2 hesabına bir şey olmadı ama bizim ikv nin içi boşaldı o zaman ejder gelmemişti içinde azat cevo set vardı servet gitti resmen