İkv telefon numarası
İkv telefon numarası
Merhaba arkadaşlar çarım çalındı ben desteğe mail yolladım ama nekadar süre oldu herhangi bir cevap gelmedi ikv nin veya sobee nin tleefon numarasını bilen varmı?
Saygılarımla Byceo
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv telefon numarası
Merhabalar,
Öyle bir telefon numarasının olduğunu şu zamana kadar duymadım. Burada hesabını ya da karakterini yitiren oyunculara yönelik bir konu var güzelce okumanı ve gerekli adımları yapmanı öneririm.
İyi forumlar..
Öyle bir telefon numarasının olduğunu şu zamana kadar duymadım. Burada hesabını ya da karakterini yitiren oyunculara yönelik bir konu var güzelce okumanı ve gerekli adımları yapmanı öneririm.
İyi forumlar..
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
Desteğe bütün bilgileri yolladım nezaman nekadar ekçee yüklediğimi nezaman ne aldığımı nezaman karakter aktarımı yaptığımı hepsini saatine kadar yazdım ama hala cevap yok hemde 4 kez mail yolladım?Typeous yazdı:Merhabalar,
Öyle bir telefon numarasının olduğunu şu zamana kadar duymadım. Burada hesabını ya da karakterini yitiren oyunculara yönelik bir konu var güzelce okumanı ve gerekli adımları yapmanı öneririm. ?
İyi forumlar..
Saygılarımla Byceo
Adamlar bir kez mail yolluyorlar hemen cevap geliyor neden benle ilgilenilmiyor hesabımı çalanlar çarımı oynuyorlar okadar para yatırdım hakmı bu ikv yöneticileri bi el atın lütfen
Saygılarımla Byceo
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bilişim suçları ile dava açmayı düşündün mü ?byceo77 yazdı:Adamlar bir kez mail yolluyorlar hemen cevap geliyor neden benle ilgilenilmiyor hesabımı çalanlar çarımı oynuyorlar okadar para yatırdım hakmı bu ikv yöneticileri bi el atın lütfen
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
İkv Online Mobil destek hattına sahip bir oyun değil malesef.byceo77 yazdı:Merhaba arkadaşlar çarım çalındı ben desteğe mail yolladım ama nekadar süre oldu herhangi bir cevap gelmedi ikv nin veya sobee nin tleefon numarasını bilen varmı?
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Ohoo Sobee paraya kıyıpta canlı destek hizmeti sunacak iyi güldürdün

Selam byceo77 karakter çalınması ile ilgili mailler incelenme altında olduğu için geç yanıt gelebilirbyceo77 yazdı:Merhaba arkadaşlar çarım çalındı ben desteğe mail yolladım ama nekadar süre oldu herhangi bir cevap gelmedi ikv nin veya sobee nin tleefon numarasını bilen varmı?
viewtopic.php?f=46&t=112485 burdan da bu konuya değinmiştim okuyup bulabilirsiniz
- Kinghunter
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
byceo77 yazdı:Desteğe bütün bilgileri yolladım nezaman nekadar ekçee yüklediğimi nezaman ne aldığımı nezaman karakter aktarımı yaptığımı hepsini saatine kadar yazdım ama hala cevap yok hemde 4 kez mail yolladım?Typeous yazdı:Merhabalar,
Öyle bir telefon numarasının olduğunu şu zamana kadar duymadım. Burada hesabını ya da karakterini yitiren oyunculara yönelik bir konu var güzelce okumanı ve gerekli adımları yapmanı öneririm. ?
İyi forumlar..
çok fazla mail yollarsan spama geçer ve okunmaz saygılarımla
ayrıca incelemeler 2 hafta kadar sürüyor
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ya ne bilişimi ne olacak saniyosun dava açtı mahkemeye çıkıp bu benim carimi çaldı para cezası istiyorummu diyeceksin hahahamobilsorun yazdı:Bilişim suçları ile dava açmayı düşündün mü ?byceo77 yazdı:Adamlar bir kez mail yolluyorlar hemen cevap geliyor neden benle ilgilenilmiyor hesabımı çalanlar çarımı oynuyorlar okadar para yatırdım hakmı bu ikv yöneticileri bi el atın lütfen
Böyle seyler sadece anlatımdan ibaret beyler. Boşuna zamaninizi harcamayın. İnsanların ne derdi varken siz gidip carim çalındı diye dava acarsanız alay konusu olursunuz.